America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
SIKERÜLT SIKERÜLT SIKERÜLT!!!!!!!!! KÖSZI MINDENKI!!!! 😄DD

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

THE matrica
A biosban állítsd be hogy Cd rõl bootoljon. Ez nem ugyanaz mint az autostart. ekkor egy karakteres telepítõ indul ami elõször megkérdi hová telepítsen de ott lehet törölni is a partíciót meg ujat is lehet létre hozni. (nemtom neked milyen biosod van keresd meg hol lehet beállítani a bootolási sorrendet.)

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Gfreiter
Arról bootolok... 😊 Be is állítom, hogy csak a CD-n lévõ fájlokról telepítsen, és az én általam kijelölt partíciókat baszkurálja, de amikor eljutok oda, akkor nem törli/formázza/partícionálja a C-t, azzal a dumával, hogy a telepítéshez szükséges fájlok vannak rajta.
Lehet be kéne állítani valamit a Biosban is?
hm, végülis nem onnan bootoltam, hanem a windowsból indítottam a CD-t... itt ronthattam el, igaz?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

THE matrica
az xp cdrõl bootolj azzal tudod törölni a partíciókat.
Azután létrehozol olyanokat amilyeneket akarsz és telepíted.
1xû

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

No G ez se rossz

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Hellhammer
Jah. És adatvesztés nélkül lehet vele felosztani, egyesíteni partíciókat...

Hellhammer
Particionálási problémákra legjobb megoldás a Partition Magic.
10-bõl 8 szakember ezt ajánlja (a maradék 2 linuxot használ 😛)!
Használat elõtt kérdzze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét 😊

Láccik hiányzik a rutin a vindózok installálása terén 😊 Nagyon jó ám ha van 1 dos-os lemez...engem sokszor kihúzott a pácból.Meg kis nosztalgia is,amikor még vinfos 95 és követõi csak a billi fejében léteztek 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Figyu olyan nincs.Az xp install elején megkérdi hogy melyik particióra rakja a vinfost.És ott lehet a particiót törölni,létrehozni formatálni.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

G ne bénázz már ennyit.A legjobb megoldás:
Fogsz egy régebbi bootolható dos-os cd-t...és szépen beirod hogy fdisk és azzal elvégzed az újraparticionálást,majd formázod a meghajtókat.
A másik az xp is felajánl particionálást.Elõször töröld a meglévõket,majd hozd létre a megfelelõket.Ezután a formázást eldöntöd hogy milyen legyen majd az általad kiválasztott particióra install.
De ha nem akarsz újraparticionálni akkoris megkérdezi installáláskor hogy melyik particióra akarsz telepíteni,és ha azon van vindóz akkor megkérdi hogy törölje e vagy más particióra tegye...szerintem itt cseszted el.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

ja elvileg az xp-bõl is lehet formázni. nekem ugy csinálták.
és mivel tudom elküldeni enterre elmegy.
köszi ezt megpróbálom 😊)
Gfreiter
Bemész a játékba, nyomsz egy Esc-t. aztán egy Tab-ot, és beírod, hogy: open 195.56.172.194 Remélhetõleg van ott valaki. Egyébként a szerverlistában is benne van HIT clan server néven.

195.56.172.194 de ezt hova irom?
Gfreiter
Háát, ismerni kell, hogy melyek a magyar szerverek. Itt van egy, a HIT clan szervere: 195.56.172.194, de ha felmész a www.americasarmy.hu-ra, ott találsz szervereket.

Na végre 😊
segítségre volna szükségem.
hogyan tudok magyar szerveren játszani magyarokkal?
a játékban nincs add server meüpont.
segitsen valaki!!!
?
Elméletileg az XP felkínálja a gyalulást, ha FAT32 vagy NTFS partíciót csináltál!

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Gfreiter
Nekem valami ösrégi Nerot adtak az íróhoz, még olyan sincs, hogy fájl 😊 Amúgy akármekkorára engedélyezem a túlírást, mindig azt mondja, hogy tegyek be nagyobb lemezt. Mindegy, mert akkor letöltöm újra, nem szarozok vele.

Cactus
Sztem rarral már nem igazán tudsz rajta hova tömöríteni. A túlírás nem túl bonyolult. 28MB-ot sztem tudsz nyerni túlírással. Én eddig azt tapasztaltam, hogy 20-30 MB pluszba felmegy rá.
Ha az íród támogatja a túlírást (amit csak a régi õskövületek nem támogatnak ) akkor símán engedélyezed NERO-ban: File/Preferences/Expert Features - Enable Overburn. Utánna a CD-t pedig DAO -ban kell írni.

\"There is no respawn or load game in real life!\"

szerintem köszönt

Gfreiter
Egyéb hozzászólás?

lamase
búúúúúúúúú

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Nyers
"With the new configuration, only the few players that have reached minimum 50 Honor can access your server. The rounds are short and intense at 4 minutes only. There is no room for mistakes with only 100 in ROE. The setting is for the few elite players with the right skills and the Honor to prove it!" - Goamericasarmy
Röhej mik vannak! :-)

My Life for Freedom!

Gfreiter
Hah, nem fér fel egy CD-re a 728 mb-os armyops.210.exe 😞 Szerintetek rarral ha betömörítem, ráfér egy 700 megás cd-re? Valami túlírás dolog is létezik, de ahhoz nem értek...

Gfreiter
LOL 😊 Bár kicsit elcsúszott (fórum hibája), azért felismerhetö 😊))

Hellhammer
(.)(.)
).(
( V )

Gfreiter
Tegnap game közben lökte be valaki 😊))

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Gfreiter
#38782 egy kis segítség!

repro
menj játszani egy hivatalos szerverre. ennyi.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Hellhammer
Az alap lövészetet kell újra csinálnod. Ha akarsz sniper lenni, akkor ugyanúgy meg kell lõnöd a 36-ot (legalábbis nekem meg kellett miután újrainstalláltam a játékot).

Titan
ÁÁÁÁÁÁÁ! Pecseltem a gamét 2.1-re és kezdhetem elõlrõl a kiképzést????!!!
Hiába logoltam....
..vayg Én vagyok ennyire láma???!!!!

Mighty
Uj palya a lathataron!

Bloom County AAO|265ms|64.38.130.162:1716|SF Blizzard|2.1.3

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

pluhi
Elég sok ilyen történet van, elég hihetetlenek, bár ki tudja.
Mighty
Ez szerintem csak egy szimpla vicc 😊

lóbébi
Jó kérdés hogy ezt kitaláltad vagy tényleg megtörtént-e?Amennyiben valós történet akkor kiváncsi lennék a folytatásra!Belegondolni is rossz hogy két különbözõ választ adták meg!Képzeld el hogy még a hátam lúdbörözik!Lóbébi

lóbébi
TANULSÁGOS!😊))))

Gfreiter
LOL 😄DD

Mighty
Két diák, a hétfoi vizsgája elott, a Balatonra utazott szórakozni. Mivel nagyon is jól érezték magukat és szinte semmit sem tanultak a vizsgájukra, valamit tenniök kellett. Felhivták a profot, hogy sajnos nem tudnak idöben odaérni a vizsgára, mert kilyukadt a gépkocsijuk kereke. Másik idopontot kértek. A prof rendes volt és két nappal kesöbbre kijelölt számukra egy másik idopontot.
A két diák megjelent a vizsgán, immáron a tudás birtokában. A prof két külön terembe ültette öket, majd átadta a vizsgalapot.
Két kérdés volt a vizsgalapon: az elsõ, a félévi anyagból feltett könnyü kérdés(10 pont). A második, egyszerûen ennyi: "Melyik kerék?"(90 pont).

Hehe.Te megmutattad a szüleidnek?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Én is olvasgattam és ezt megtaláltam.Kiprobáltam és már nem is csinál ilyet.Ez volt a gondja.Kár pedig tök jo képeket csinaltam 😊 azert kossz hogy szoltal
a Parental Control-t elõször mutasd meg a szüleidnek, õk tudják mit kell vele kezdeni...

Ezt leírtam (volna) a #38829-ik hozzászólásban de ezek szerint eltûnt valahova

Még egy dolog amit a hivatalos oldalon a no label fax§ágok ellen ajánlanak:
Ha meghalsz akkor ne válts kameranézetet a holttestedrõl, vagy ha ezt megteszed akkor a USE gomb segítségével VÁLTS EGYBÕL FPS nézetre a spectator modnál. (Így kevésbé élvezheted a ragdoll nyújtotta látványt, de legalább játékban maradsz)
Ez sokaknak segített lehet hogy Neked is fog!

Nincs.Inkabb ujrarakom a windowst.Ma nemtom mert nem jo.
Hellhammer
Van húzva a géped? Ha igen akkor próbálj meg mindent (proci, ram, vidkártya) visszaállítani az eredeti értékre...

ááá MÉGSEMJO
ááá MÉGSEMJO
Hellhammer
Nemtom újra érdemes-e rakni. A videokártya drivert mindenképp frissítsd, directx9.0b-t használj, tedd fel a win service pack 1-et, meg windows update-el a fontos frissítéseket, a tûzfalat kapcsold ki, meg a nem szükséges szolgáltatásokat állítsd le - tiltsd le (start menü -> futattás -> services.msc errõl van egy jó összefoglaló site: klikk).