America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szegény Amcsiknak,és én se szenvedek órákat
a hülye lõtéren. (már nem vagyok a sasszem liga tagja) 😊
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

hogyha feltelepítem megint azt a drága jó
"XP"-t akkor ne keljen megint végig csinálnom
a lõvészetet,mert már marhán unom.
-gel integet. 
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ezért most nesztek egy kép, ami még nem volt itt:

Amikor a deployment ablaknál vagy a játék menüjében akkor a serverek listája alatt bal also sarokban van egy kis jelolõnégyzet - PunkBuster Enabled (asszem)- amit be kell kapcsolni!
Ha ezekután sem megy a dolog akkor ezt letöltitek bemásoljátok az Americas Army (tehát a játék könyvtárad) PB alkönyvtárába és elnidítjátok!
Ha végzett succesfull vagy complete vagy valami bizvazt kiír akkor restart PC és újra lehet próbálkozni a játékkal!
Azonban felmerül egy kérdés: www.americasarmy.com-on már regisztráltatok egy nevet a játékhoz??
Másik kérdésem: Volt valami figyelmeztetõ ablak amikor kidobott? (Pl.:Critical Error) Lóbébi
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
\"Hard to see, the dark side is.\"
............nah jah a sok gamma

Ja, és friss telepítéssel jelentkeznek, úgyhogy nem dzsuva...
spoolsv.exe:
Print Spooler - Queues up print jobs for later printing. This service is required if you have printers, even if they are network printers. If this does not fit your needs, disable it. You will save about 3.8 MB by making this service go away. Your printers will still be "installed" if you disable this service, but not visible in the printers folder. After restarting Print Spooler, they will reappear and be available for use. I place this service into manual mode and only start it up when printing is required. In manual mode, the service will not automatically start at boot time.
Ha nem nyomtatsz kikapcsolhatod nyugodtan.
alg.exe:
Application Layer Gateway Service - Provides support for 3rd party plug-ins for Internet Connection Firewall (ICF) / Internet Connection Sharing (ICS). This service is required if using Internet Connection Firewall (ICF) / Internet Connection Sharing (ICS) to connect to the internet. This service uses about 1.5 MB of memory in an idle state.
Ha lelövöd az XP beépített tûzfalát (ajánlom, nagyon szar és lassú tûzfal), azaz nem kell, akkor ezt is nyugodtan kilõheted.
ctfmon.exe:
This is your "Language Bar." Don't know what it is? I bet you do not need it. Head to Control Panel -> Regional and Language Options -> Languages TAB -> Details BUTTON -> Language Bar BUTTON (under "Preferences") -> select the "Turn off advanced text services" check box. This little detail will save you between 1.5 MB and 4 MB of RAM. If you are using a "non-US" version, you may be required to install the English localization to remove this "feature."
Azaz ezt is simán kilõheted 😊
De annyiszor téptem már itt a pofámat errõl a siteról egyszer nézzétek már meg. Max 30-40 perc alatt végig lehet rágni az egész service és registry témát a gépen a leírás alapján és mérföldekkel felgyorsul az XP + az átlag 120-140 MB memóriafoglalás a rendszer részérõl lecsökken 80-90-re.
Ui: ha valaki már válaszolt a témában, akkor bocs, de nem olvastam még végig az összes új hsz-t.

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
én a personal jacket/weapon mod ba beraktam a cuccokat de a játék közbe nem tudom használni hiába választom a set1 et vagy 2 vagy 3mat
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

De ez csak tipp...
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
erx, töltsd le a TS-t, vagy ha a haveroddal akarsz valami egyszerübbet, akkor Roger Wilco nevü progi!
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
Z=commoshout | commosendmessage 28 | commoradio | commosendmessage 99
Hiába nézi az ember AA oldalt néha, felmerülnek benne olyan kérdések, amire ott nincs konkrét válasz, vagy nem tudja, hol keresse vagy csak egyszerûen figyelmetlen volt.
A fórum meg erre találták ki, hogy az emberek segítsék egymást, megosszák a gondolataikat másokkal.
Talán ha nem sértegetnéd a kezdõ játékosokat (Én) tudatlanságuk miatt több magyar felhasználó lenne, mert nem rossz érzéssel hagyná el ezt a helyet.
Itt ragadom meg az alkalmat, hogy megköszönjem Free és társai segítségét.
Na bonusz Shrek 2 xvid magyarul:
http://elitvip.hfb.hu/links.php
Mer nekem erre nem csinál semmit 😞
Ja, és friss telepítéssel jelentkeznek, úgyhogy nem dzsuva...