America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Én hírdettem, lett is belõle egy szép kis flém
Amúgy szerintem is reprezentatív, attól függetlenül hogy európai.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Tikal
már jön vmi uj patch? én még ezzel sem játszottam

amugy csá, talán a héten már leszek

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

üdv mindenkinek!

tán annyiban nem reprezentatív, hogy a tracker Európai, ha jól tévedek. persze ettõl még lehet az.
attól tartok, nem igen lesz változás ez ügyben. engem már az is meglepett, hogy vannak EU-s szerverek. Nem is tom elkepzelni hogyan tudtak beadni az üzemeltetõk ezt a cuccot a hadseregnek. mármint hogy milyen hasznuk származik abból, hogy fizetik az EU-s szervereket.

Mighty
Többnyire magyarok és lengyelek írták alá...
Úgy látszik a többi nációt nem nagyon érdekli. Vagy nincs eléggé hírdetve?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Ezekhez a számokhoz képest sajnos még elég kevesen írták alá a petíciót

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hellhammer
Ha esetleg valakit még elkezd oktatni a játékban egy amcsi, az eu szerverek ügyében, nyugodtan az orra alá lehet nyomni a következõt (a tracker adatai alapján):

Európai játékosok: 40665
USA játékosok: 28971
Egyéb játékosok: 12137
USA+egyéb: 41108

Azaz a tracker adatai alapján (ami azérrt elég reprezentatív lehet szvsz átvetítve az egész AA-ra) csak európában szinte majdnem annyian játszanak, mint a világ összes többi részén összesen...

Sadist
Nagyon helyes! Már úgyis untam hogy a sok hülye n00b színesen írkál, mint az óvodások. A sok szivárványszínû Hooah olyan, mint valami buzi fesztivál.

Mighty
A köv. verzióban úgy is tiltani fogják.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Színes írkálás
Magyarul aki szövegszínezõ progit használ az vigyázzon, mert ellophatják az accountját! Az UT2004-hez írt színezõ progi nem veszélyes, csak az AA-hoz írt változat. De akinek nem muszáj inkább ne próbálja ki egyiket sem!

Hellhammer
Gratula, és kitartás az elsõ helyért való küzdelemhez! 😊

Dexa
hát igen, mert a kérdés nem is az hogy elsõ lesz-e csak az hogy mikor...
szal gyerünk Ragtapi...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

pet70000
pet70000
Második lett a Ragtapi, gratula neki!!!!
emmá' dõfi!

repro

N0 TXT TLK PLZ!4!

Csak elüldöztük õket 😄
Mindenesetre az usások ne pattogjanak a kemény 500 éves történelmükkel,és a szedettvedett társadalmukkal 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
És nem irtottuk ki az õslakosokat.

Gyadi
Lol, tényleg 😄
De mi akkor is régebbi betelepülõk vagyunk pff 😄DDD

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

ennyi erõvel mi is bevándorlók vagyunk: lásd honfoglalás 😛PPP
repro
Mikor jön a pecs?

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gyadi
Ha belegondolsz, akkor mindenki Amerikában (persze az indiánokon kívûl) bevándorló. Csak õk képesek errõl megfeletkezni...

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

schoma
Sziasztok.

Mi lehet az oka annak, hogy mostanában egyre többször írja ki játék közben, hogy nem tud authentikálódni a Punkbuster Serverrel?
Pedig ugye be vagyon kapcsolva.
Ötlet?
Router bezavarhat?
Már ötletem nincsen...

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Adi
Múltkor volt az rtl klubon az a futurisztikus tudományos ismertetõbe!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Mhhh!
És netet tudod-e kik találták fel?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Sadist
Na mi a közös ezekben?
abszolút geometria, a torziós inga, a karburátor, a transzformátor, a volfrámszálas és kriptontöltésû villanyégõ, a radioaktív nyomjelzés, az atomerõmû, a termonukleáris fúzió, a hûtõtorony, a villanymozdony, a szuperszonikus repülés, a radarcsillagászat, a fényre alapozott új méterszabvány, a golyóstoll, a holográfia, a rádió, a televízió, az elektronikus számítógép, az elsõ komputer-köznyelv: a Basic, az ólommentes benzin, a C-vitamin.
Mindegyik MAGYAR találmány, egytõl-egyig! És ezek csak az ismertebbek. Ott van még a szóda vagy a dinamó (Jedlik Ányos). Egyszer asszem itt az SG-n egy amcsi istenítette az amerikaiakat a háború kapcsán (viszik a demokráciát, megbuktatják a diktátort stb.) és azt mondta hogy minden fontos dolgot az amerikaiak találtak fel. Valaki megkérdezte hogy pl? Erre jött egyetlen egy válasz hogy pl. a mikrohullámú sütõ. Az összes amerikai feltaláló bevándorló volt, akiket a hazájukban nem ismertek el, vagy csak a háború elöl menekültek el. Szóval ennyit az amcsikról. Ja és ha valaki nagy amerikainak vallja magát, kérdezzétek meg tõle hogy indián-e. Mert õk voltak az igazi amerikaiak, csak a bevándorlók mind kiirtották. Bocs ha kicsit hosszú lett ez már régóta bennem volt 😊

Sadist legkozelebb mond meg neki hogy a számítógépet pedig magyarok talaltak fel es igy neki nem is lenne szabad hasznalni
Sadist
R(oe)PG
Soha ne álljatok az RPG mögé! Ha pedig RPG-ztek lövés elõtt nézzetek magatok mögé!

Sadist
Esetleg még próbálkozhatsz a netspeed állítgatásával. A tûzfalat meg tényleg lehúzhatod, mert az mindig hozzáad egy kicsit a pinghez (ki-bemenõ adatokat át kell vizsgálni, ami idõbe telik). Nekem is szokott ilyen lenni, de csak néhány szerveren.

Sadist
Már nem sokáig "leszek Kisgyerek"
Köszönöm hogy te is segítesz a petíció terjesztésében.
Nekem is inkább pozitívan fogadták, az alábbi esetet leszámítva. Még csak annyit se mondtak hogy ne spammolj vagy valami.

Adi
ZA-t kicsit húzzd lejebb.. mondjuk medium-ra.. úgy milyen a ping?

Üdvöletem!

Szeretnék segítséget kérni tõletek is!!
A problémám a következõ:
Mindig amikor felmegyek egy serverre a pingem elkezd ugrálni. Elõször csak 5-10 ponttal, mejd hirtelen felmegy kb 500-1000-re! És természetesen nagyon lagzik az egész...
-Az internetem ADSL.
-Nem fut semmilyen letöltés vagy program párhuzamosan.
-A gépemet teljesen átvizsgáltam vírusok és kémprogramok után kutazva.(Ad-aware 6.0; Norton Antivirus; mindkettõ a legujjabb frissítésekkel.) plussz maxon üzemel a tûzfal (ZoneAlarm Pro)

Nagyon megköszönném, ha segítenétek, vagy legalább ötleteket adnátok a folytatáshoz!!

avenger voltam..

avenger voltam..

Bocs az a link egy kicsit már a közepe szal itt a lista!
Söreim száma után kérem megbocsátani kis malõrömet!

Off!

Egy kis olvasnivaló "némi" angoltudást igényel! Röviden és tömören az elmúlt pár órában szídott nagy amerikai hadsereg speciális alakulatainak bevetései 1966-napjainkig! Van itt minden egy kis Szomália, egy kis Grenada, Panama, Koszovó stb!
On

Adi
Na vazzeg én ettõl õrülök meg!😄😄
Volt, hogy közveltlen közelrõl löttem a csávót erre az megfordul rám nézz(én nyomom a bal egér gombot már mint vmi örült) és lelõ.. mondom a kurva anyádat... mondjuk nem egészen a fejére löttem.. guggoltam.. így a törzs és lábát löttem de akkor is.. és háttal állt nekem egy ideig... megmég sok ilyen van...
BF-be meg rögtön kilehet szúrni ha vki cheat-er!

Sziasztok!
Szia "Kisgyerek"! 😊

Én megtettem a villagén mindenkinek bejött hogy csinálom és senki egy rossz szót nem szól, sõt késõbb láttam hogy akikkel aznap jáccottam azok bizony aláírták! 😊
Nem szabad feladni a lepényhal elõszõr a reményhal meg utoljára

Adi
Ezek az ész lények bazz!!

van egy-két kötekedõ amcsi...
egyik srác beírta, hogy aki nem tud angolul az menjen az EU szerverekre.. persze angolul írta😊
Sadist
Na meg is csináltam. Erre valami hülye amcsi elkezdett pofázni, hogy minek több EU szerver, így is van elég és utálja mindet (mindezt persze EU szerveren mondta). Szerinte ez egy amerikai játék, ami az amerikai hadseregrõl szól és az összes szervernek amerikában kéne lennie. Most megtapasztaltam az amerikai mentalitást: azt hiszik körülöttük forog a világ. Aztán már azzal jött, hogy ezt az õ hadseregük fejlesztette és csak amcsiknak szabadna játszani vele. Na itt már tényleg eldobtam az agyam.

köszi az infót 😊
Sadist
Sajnos még sok ilyennel fogsz találkozni. Nekem is volt hogy SPR-el 4X(!) nyakon lõttem és nem halt meg. Gondoltam béna vagyok, becéloztam pontosan a feje közepét és még egyet belelõttem, természetesen akkor sem halt még meg. Csak egy rpg tudott véget vetni az életének. Hát igen a PB még messze nem tökéletes

Sadist
Köszönöm a meleg fogadtatást 😊

Gfreiter
Légy üdvözülve 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
ja 😞

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

AA-an lehet csalni?
A szemét csávóba beleeresztettem egy egész tárat a
géppuskából (100db töltény) közvetlen közelrõl,
aztán vígan elsétált.
Sadist
A B betû az a Beta tester jelölése. A csillag pedig azt jelzi, hogy az illetõ a hadseregben szolgál/szolgált. A többit megtalálod ITT a FAQ menüpont különleges jelölések alatt.

Na megint egy kérdés.
Mit jelent a néhány ember neve mellet látott csillag meg B betû?
Adi
Max. kibannolnak!

Adi
Nyugodtan!😄😄

Sadist
Na én is aláírtam. Lehet hogy bebindelek egy szöveget, hogy aki szeretne több EU szervert az írja alá a petíciót, és miközben játszok 5 percenként terjesztem az igét.

Én aláirtam 66.-ként

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
Ti a petíciót aláírtátok? Szerintetek érni fog valamit, vagy ez is csak meddõ vállalkozás?