America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már azért jöhetne valami jó hír is. Elõször az EU szerverek csökkentése, aztán a 6-12 órás Auth leállások, most az account, honor és training veszteségek. Elég kiábrándító a helyzet 
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Ahogy néztem, kb. a hétvége valamelyik napján készített mentésbõl állíthatták vissza a dolgokat, mert akkor nyomtam utoljára és elõtte megnéztem, hogy mennyi pont kell még a honor lépéséhez. Annyit + 3-400 pontot megcsináltam, és most megint annyit ír ki, mint amikor elõször néztem...
Az a durva, hogy ez egy eléggé nagy cég (több millió regisztrált játékos esetén már nem engedhetnek meg bármit maguknak, bármennyire is ingyenes a játék), és ennyire szarul megy ez az authentikációs dolog. Nálunk 1800 ember dolgozik, de a max megengedett szerverkiesés naponta pár perc lehet (havonta egyszer szokott elõfordulni kb. 10-15 percre), és a mentések is olyanok, hogy 2 hónapra visszamenõleg bármelyik napot vissza lehet állítani. Szóval nem értem... 😞
\"There is no respawn or load game in real life!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
szal olvasgattam itt is hogy mit írkáltok, máshol is olvasgattam mások mit írkálnak... szal érdekes dolgok történnek itt néha...
szal trainingek Lszállnak...stb... a legérdekesebb az volt amikor Freenek honorszintlépéskor (vhol 60 környékén járt már aszem) 0 honorja lett egyik pillanatról a másikra...
vannak itt fura dolgok,
DE:
ví like AA...
😉
'arcidegzsábás n00b out...'
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Azt hiszem, én szívtam meg legjobban az auth server problémákat: nincs meg az accountom.
Jó, 21 honor nem annyira nagy veszteség, de azt a sok unalmas tréninget újra végigcsinálni! Meg különben is.
Szombaton még vígan nyomultam, ma "No user record" mondja a program. Az oldalon sem enged be, a korábbi neveimmel se (mondjuk már kb egy hónapja változtattam meg, de gondoltam hátha).
Ez egyszerûen pazar...

És különben is L.A.S.! (Aki esetleg nem emlékezne rá: Lófasz a seggetekbe!) LOLEER
\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"
Miccótok? Igaz nem ugyanaz, mint a Gfreiter (mármint marketing szemontból 😄 ), de azér ugye így is szeretni fogtok....?

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
\"inkább akarjam a semmit, minthogy semmit se akarjak\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Written by
The Auth.-System is up and running again so you are able to play again!
Have fun and enjoy your session! It could be your last one for a long time
Magyarul örüljetek görcsök, mer megy az auth, de nem sokáig !!!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

Nekem mek ennyi a personnel jacketem összvissz, aazt is tedd hozzá, hogy bõvíteni fogják !
Ha minden igaz, a honor sem fog látszani, mer übertitkos leszö !
itt az auth...hol az auth...
ill hogy tud 400000 játékos joinolni 1 perc (amíg esetleg van auth) alatt 10 szerverre ami úgy ahogy megy is, igaz pöppet LAGosan...
itt a szlogen az lesz:
'Aki kimarad, az lemarad...'
dolgoznak még Invisible üzemmódon is... egyenlõre csak szoktatnak minket hogy milyen is lesz ez az új játékélmény, mármint amikor a pálya bizonyos pontján nem látható az ellen... stb...
- még több és gyakoribb Critical Error (just for fun...)
- pébé gyorsabban és hatásosabban dob ki minden játékos...
- SKILL-es gémereknek (csíter szót mán nem használunk me' az sértõ lehet) külön Welcome Message...
- hatásosabb LAG... ( mán csak az élmény miatt is... Májköl Dzsexon sztájl rulla...)
- új játékmód: Fight against LAG... (Elite szervereken min 800as állandó ping)
- pontlevonás ha LAG közben lelõsz 1 ellent...
- bónusz pont ha LAG közben sajátot gyax le, 3*os bónusz pont ha gránáttal teszed ezt meg...
- saját kiindulópontodon tömegmészárlás kezdésnél SAWval: 4*es bónusz pont, gránáttal: 6*os bónusz pont, RPGvel: 10*es bónusz pont és külön message: 'Good job soldier'...
- új squad leader radio messages: 'Fuck u nOObs' 'What a fucking team' 'Kill me u damn bitch, kill me' 'Friendly fire ...on the way'... and so on...
- SCI és GOARMY brazíliába, dél-afrikába, a távolkeletre telepít szervereket, egyidejûleg megszünteti az EU szervereket, me' ott még aránylag norma ping van EU-s játékosoknak... jövõ héttõl már Lérhetõ is lesz a holdi és a marsi szerver állomány is... fejlesztés alatt jelenleg másik naprendszerben lévõ szerverpark (mán csak a jobb ping miatt)
- bónuszpont a camp-elõknek: 4 perc után plusz 200 pont, 6 perc után plusz 300 pont, 8 perc után plusz 400 pont... majdnem 10 perc camp után plusz 800 pont és külön Welcome message: 'Welcome on this server U WARRIOR' vagy 'U're a real FIGHTER' 'Welcome U killing machine'
- káromkodás, anyázás... stb... bónusz pontokkal történõ honorálása...
- indokolatlan votekick plusz 500 pont az indító személynek, minden egyes rá szavazónak plusz 100 pont...
- ha min 2000es pinggel joinolsz 1 szerverhez és a pinged nem megy 1000 alá... ajándék ûberrépaágyú és jó kis kevlar...
- legújabb aimbot használata: plusz 40 kill... evilhack: plusz 100 kill, technohack: plusz 150 kill, private technohack: plusz 250 kill rögtön kezdésnél... über private technohack használata esetén még azonnali honorszint növekedés is...
- saját játékos akadályozása: plusz 50 pont, ha a társad medic és Lkezd gyógyítani de te közben tovább mész és otthagyod: plusz 100 pont... ha az ellen le is szedni míg téged gyógyított volna, de te mint jóképességû CSAPATJÁTÉKOS otthagytad magában hogy mozdulni se tudjon... plusz 200 pont akit gyógyított volna a medic...
- 203asok már nem fognak robbanni, sérülést úgy kell okozni az ellennek hogy meglövöd a természetesen fel nem robbanó 203assal... 1 kill után ajándék CSÚZLI üzemmód is választható a fegyveren...
- közelharcos játékhoz elektromos sokkoló illetve gumibot me' a fix jamm miatt amúgy sem tudsz lõni... 1 kill után ajándék vipera ill lánc...
- gránátok helyett bevezetésre kerül a kõvel való dobálás, mert a gránát vagy rádrobban bármit is csinálsz (még ha mindent jól is...) vagy pedig nem is árt az ellennek...
Nekem meg érdekes, hogy megy az auth, megy a tracker, megy az army.com, de úgy tünik nem íródnak a pontjaim...
mit én annyira szeretek...
😉
hTTp://ror.hu/
Eztmost csináltam 😄
Azért rakom be hogyha összeakadtok ezzel a két klánnal tudjátok, hogy nagyon jól lehet velük együtt játszani, olyan profi meneteket csináltunk hogy az valami hihetetlen.
Olyan volt mint egy igazi háború, állandóan lövések, és robbanások (SZÜNET NÉLKÜL) és ugy védtek hogy az valami hihetetlen !
Tényleg kész öröm volt !

😉
Szerintem G megint pont kifogta azt a mikroszekundumot, amikor más is el akart küldeni egy hozzászólást

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha valaki az elmúlt napokban cserélt jelszót vagy nevet (amikor éppen ment az auth), és nem tud csatlakozni, próbálja meg a régi usernévvel/jelszóval.
Van a régebbi verzióban is, de a NAV pont azt a DLL-t tartja vírusosnak, ami a gombnyomásos kommunikációért felel.
A régebbi verzióban nem lehet gombnyomásra beállítani a kommunikációt?