America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
mé' mit is hallottál?
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
nos reg megvan, minden rendben...
szal ha lesz mikid szeretettel várunk...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa: köszönöm szépen! minden megvan, már csak egy mikrofon kell!
u.i.: halom nem egyszerü a dolga egy adminnak 😊)

Ahet
Egen .. kuldd az SA adminnak.. pl. Dexanak utanna o megadja a jogot h reggelj a serverre. (Allowed to register with server)

The gods have disconnected you ...

aszongya a faq, hogy : "SA (server admin) jobbegér - send test message to player" ez send text akar lenni és itten akkor küldjem Dexának ? vagy ha nem akkor HELP!

köszi ! akkor letöltöm azt.

csak ha nem akarod használni azt a funkciót, mikor gomblenyomásra beszélsz.

navot hiába lövöd le, amint meglátja letörli... ts oldalról le lehet tölteni a kijavitott verziót

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ja, pontosan ez történt. menni fog enélkül, vagy rakjam pórázra a NAV-ot és telepítsem újra?

ts ? keypress.dll....

rosszul látta, de azé törölte 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

valami virust talált a NAV a telepítõben...ugye csak rosszul látta?

pet70000
Szia mindenki, szia Sadist
Küld el privibe, azt majd Dexával mek' szakértjük a dolgot

annyi, hogy kicsit majd várnod kell rá, mert most sok a munka + egyébb L foglaltság

jól beszélsz! 😄D

Gfreiter
Jajj neki, ha találsz bizonyítékot... Senki nme dughatja el büntetlenül gomur mikrofonjáát!!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

igazad van. elkezdek pötymögni akko vele. sztem 2-3 nap és fenn vagyok

Dexa
ahogy gondolod, de most is be tudnálak regelni ha gondolod...
de ahogy jobb...
😉

Dexa
😉

köfi, de hát mégis a láccat kedvéér. jövõhéten veszek valami alcsony besorolásut, gondolom nem a csúcs minõség a lényeg.

inkabb a zaszonyt sejtem a dolog mögött, de még nincs elég bizonyíték a kezemben.

Gfreiter
Minek? Van nekem is accom 😊 Csak Timed out, meg Error Uknown genya van...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Dexa
mivan szaros...?
😉
inkább menj gémelni, ha kell adok addig másik accot hogy tudj játszani... ha gondolod...

Dexa
nem is kell miki, elég ha feljössz és dumálok helyetted is majd...
😉
😄

Gfreiter
Nem kell mindjárt megijedni, lehet, hogy csak leugrott cigiért a boltba...

mégegyszer köszi, de ma sajna nem fog összejönni. eltünt a mikrofonom, vennem kell egyet. majd legközelebb.

Gfreiter
Asszem meek sörözni, pedig nem akartam... Meg holnap megin meló...

Gfreiter
Most, hogy leülnék jáccani, Error:unknown... Dev -->

ennek a critikalnak nem sok köze lehet a sniperhez, mert weapons cache-en is kapok ilyet dögivel...
vagy valamit félreolvastam?
Sadist
Köcce hogy újból figyelmeztettél, amúgy nem is találkoztam a dologgal, nem is küldtek semmit (szerencsére). Én csak arra gondoltam, hogy a sok új pály helyett, egy aranyos kis bugfix csomagot is kiadhatnának. Ma már megint 5X volt Criticalom Bridgen.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ZsozS
Sziasztok!

Sadist! Vigyázz ezzel, mert nekem küldtek ilyet... a traackerN priviben.. 1"ál" Homey ez volt a nickje->_Homey_ és küldött nekem 1privit, hogy elkészült a BUGfix ami a Gee4szok 😊 és a Radeonok problémáit küszöböli ki. 1kicsit gyanakvó típus vagyok 😊 és most ez mentette meg az accountomat! Mighty és Meier is óva intettek a dologtó', s mi több Meier meg is kacsintotta mit is csinált volna a progika (mindössz. 2-300 kb volt) feltelepítette volna magát az AAO/Systetm mappába és elküldte volna a dó'gaimat password és usename 1adot helyre...
Mighty tanácsára írtam privit az "igazi" Homey-nek, aki rugalmasan megoldotta a kérdést és bannolta a gyereket (legalább is nem találtam utána), pedig akartam neki 1 kedves levélkét írni...
Szóval vigyázzatok az ilyen cuccokkal!

...hja és még a telepítõje is úgy nézett ki mint az AAO-s!
na ennyit a f*szkarókró' 😉

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Dexa
a szép az egészben hogy bizalmat szavazol x embernek és visszaélnek a kapot jogkörrel...
na mindegy

thx

Dexa
csak 1 kérdés:
fel tudsz majd jönni TSre vagy most melózol?

és még két kérdés:

ezt ki rakta be (Cod TS):
'Regisztracio menete: Kerek mindenkit, hogy regisztraciokor a usernevhez ne irjatok klantag-et (pl: ..::XYZ::..). Ezt megtehetitek a nicknev valasztasnal. Neha ellenorizni fogom a userneveket, es ha nem megfeleloek, azt torolni fogom!'

és hova tûnt minden, csatornák... stb... stb... a COD-os TSrõl???

Dexa
nyugodtan mondd ha vmi nem megy, nem értesz mert segítünk...

elolvastam = félreolvastam

Egyenlõre nem találom a mikrofonom, ugyhogy lehet semmi nem lesz belõle. Egyébként 20h körülre gondoltam, de végülis lehet akármikor, armyzni fogok egész este (remélem). Persze, FAQ alapján csinálom, ha menni fog nem zargatlak csak a regnél.😊

Mighty: bocs (mindenkitõl) elolvastam a hírt a trackeren. nem készítenek patchet, de dolgoznak a problémán...😞 hír

bugfix ? hol élsz ?

Mighty
Aimbot, ez nem kerdes.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Nekem nem kéne semmi pálya, egy deka M4 mod sem, csak egy aprócska bugjavító csomi. Én akkor már úgy örülnék

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
A test servereken futo AA verzioszama: 2.1.8

Lassan kozeleg a patch?
Jo lenne, mert kivancsi vagyok az uj palyakra es a bugfixekre.

Sadist
De szoktam néha... 😉
Na tegnap találtam egy szép kis videót. Nem éppen America's Army, de szerintem érdemes megnézni. Ha végignéztétek mondjátok meg, hogy a srác technikás, szerencsés, vagy pedig csak SKILLes. (Plusz érdekesség, hogy PB enabled szerver volt)

Dexa
mé'?
most mondd azt hogy nem szoktál néha...

Dexa
figy
ha feljössz megcsinálhatjuk...
😉
de különösebben semmi komplikált nincs a dologban ha meg vmi nem vili akkor nézd át az americasarmy.hu-n a TS segédletet vagy pedig segítünk fent...

saccperköbö mikor jönnél?

Sadist
Ide beírjam (és offoljak egy kicsit, hogy Dexának egyszer igaza legyen), vagy elküldjem az elképzelést priviben? Mert már megvan, hogy mit akarok, de a Photoshop kicsit nehéz az átlag usernek, aki csak a paintet ismeri

most olvasom, hogy dogoznak a server oldali patchen, lag ügyben. remélem hamar meglesz.

hajaj! tulképpen külön - ha nem is független - országokról van szó. külön parlamentel, külön foci válogatottal.😊 ahogy egy katalán sem szereti ha spanyolnak nevezik és egy sziciliai sem ha olasznak, így õk is jobb szeretik ha nevükön nevezik õket.
Lag? 😊
gondolkodom, hogy este megpróbálok TS-t regelni! lesz valaki aki segít ha elakadnék? Dexa?😊
lehetek én is pofátlan és kérhetek olyan csili-vili logot valakitõl? olan szürkének érzem magam...

Dexa
szal a 'hovatartozás' ennyire kiütközik/kiütközhet ott?

Dexa
ez a dolog eddig is tiszta volt...

szal akkor szimplán azért nem jelölték be a dolgot, mondván xy nem lesz wales-i játékossal egy kalap alatt... stb... stb...? ez így Lképzelhetõ akkor?

Mighty
Sok angol inkabb angolnak tartja magat (England), mintsem brittnek (Great Britain). Az amugy is az egesz szigetcsoportra vonatkozik (Wales, Anglia, Skocia, Eszak-Irorszag) Hivjak meg Egyesult Kiralysagnak (United Kingdom) is.

Dexa
szal azt akartátok mondani hogy hajnalt?
😉

repro
Reg...

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Reg...