America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
szal ha lesz mikid szeretettel várunk...
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
u.i.: halom nem egyszerü a dolga egy adminnak 😊)
The gods have disconnected you ...
navot hiába lövöd le, amint meglátja letörli... ts oldalról le lehet tölteni a kijavitott verziót
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
rosszul látta, de azé törölte 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Küld el privibe, azt majd Dexával mek' szakértjük a dolgot
annyi, hogy kicsit majd várnod kell rá, mert most sok a munka + egyébb L foglaltság

Senki nme dughatja el büntetlenül gomur mikrofonjáát!! 

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

de ahogy jobb...
😉

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
😉
inkább menj gémelni, ha kell adok addig másik accot hogy tudj játszani... ha gondolod...
😉
😄

vagy valamit félreolvastam?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Sadist! Vigyázz ezzel, mert nekem küldtek ilyet... a traackerN priviben.. 1"ál" Homey ez volt a nickje->
Mighty tanácsára írtam privit az "igazi" Homey-nek, aki rugalmasan megoldotta a kérdést és bannolta a gyereket (legalább is nem találtam utána), pedig akartam neki 1 kedves levélkét írni...
Szóval vigyázzatok az ilyen cuccokkal!
...hja és még a telepítõje is úgy nézett ki mint az AAO-s!
na ennyit a f*szkarókró' 😉
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
na mindegy
fel tudsz majd jönni TSre vagy most melózol?
és még két kérdés:
ezt ki rakta be (Cod TS):
'Regisztracio menete: Kerek mindenkit, hogy regisztraciokor a usernevhez ne irjatok klantag-et (pl: ..::XYZ::..). Ezt megtehetitek a nicknev valasztasnal. Neha ellenorizni fogom a userneveket, es ha nem megfeleloek, azt torolni fogom!'
és hova tûnt minden, csatornák... stb... stb... a COD-os TSrõl???
Mighty: bocs (mindenkitõl) elolvastam a hírt a trackeren. nem készítenek patchet, de dolgoznak a problémán...😞 hír

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Lassan kozeleg a patch?
Jo lenne, mert kivancsi vagyok az uj palyakra es a bugfixekre.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Na tegnap találtam egy szép kis videót. Nem éppen America's Army, de szerintem érdemes megnézni. Ha végignéztétek mondjátok meg, hogy a srác technikás, szerencsés, vagy pedig csak SKILLes. (Plusz érdekesség, hogy PB enabled szerver volt)
most mondd azt hogy nem szoktál néha...

ha feljössz megcsinálhatjuk...
😉
de különösebben semmi komplikált nincs a dologban ha meg vmi nem vili akkor nézd át az americasarmy.hu-n a TS segédletet vagy pedig segítünk fent...
saccperköbö mikor jönnél?

Lag? 😊
gondolkodom, hogy este megpróbálok TS-t regelni! lesz valaki aki segít ha elakadnék? Dexa?😊
lehetek én is pofátlan és kérhetek olyan csili-vili logot valakitõl? olan szürkének érzem magam...
szal akkor szimplán azért nem jelölték be a dolgot, mondván xy nem lesz wales-i játékossal egy kalap alatt... stb... stb...? ez így Lképzelhetõ akkor?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
😉