60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • bcs78
    America's Army információk, segítség -> AmericasArmy.hu
  • cyrus #44583
    négy. de. igen.
  • Dexa
    jah nagyon jól ment...
    ;)
  • Dexa
    az az egyik funb acc...
    ;)
  • Timbo
    Az Americas Army neten ingyenes??? Ha nem akkor mennyibe kerül??? És honnan tudom leszedni???
  • cyrus #44579
    ja...jól is ment neki :D
  • Sadist
    Akkor azért használtad tegnap a régi Dexa_ nevű accodat :)
  • Dexa
    még nem... de nem isszeretnék látni ilyet mert akkor mehetnék magyarázkodni a PBsekhez hogy nem én csíteltem ők meg szarnának rá...
    szal kapnék egy szép kis bann-t oszt' csókolom...

vmi ilyen lehetett a Saracens serveren mert ott a Pathfinder név ki van bannolva a szerverről... szal...
    :(
  • bcs78
    Olvasgatom AASA fórumát, és olyat beszámolók vannak, hogy a színesnevű névváltoztatós hekkerek ha mondjuk felveszik a te neveded, akkor a PB téged rúg ki. Erről még nem hallottam. Ez lehetséges? Láttatok már ilyet?
  • [HUN]Crassus
    ROGER
  • [Rush]
    utána leszel?
  • Sadist
    Ez igaz, változó ellenőrzéseket is csak pl. egy-két klánszerveren látok. A screenshotokról meg ne is beszéljünk...
  • [HUN]Crassus
    hmmm Ok Ok
  • bcs78
    Lehet, hogy naivitás lesz amit mondok, de sztem official szervereken hatékonyabban is kihasználhatnák a PB nyújtotta szolgáltatásokat. Gondolok itt a file ellenőrzésekre, md5 checksumokra, CVAR ellenőrzésekre. Millió hasznos dolgot tud a PB, de official szervereken nem igazán vannak (ki)használva.
  • [Rush]
    nem tok, AVI-t konvertálok DVD-re és nincs pause, még kb 1 óra :(
  • Doma #44569
    Bindeljétek be és terjesszétek az igét!
    Vagy buddyknak küldjétek el a linket trekkeren!
  • John McLane
    az egésznek a kulcsa a pénz szvsz. ha evenbalance-nak(ők csinálják pb-t?)fizetnének, akkor kénytelenek lennének jobban megcsinálni.
    Vagy fizetnek érte? akkor meg szégyelljék magukat ilyen munkáért:D
  • Nyers
    Én meg beírtam a rendes nevem, hogy adjak vmi súlyt a dolognak ...
    Sztem igaz, a cheaterek 85% csak a frag miatt játszik, ahogy a normál játékosok közül is a döntő többség. Véleményem szerint, ha nem lenne tracker (no stats) ill. honor talán fele annyi játékos se lenne. Személy szerint én azért játszom, mert fejlesztik (nagy időközönként) és látok benne jövőt (néha).
  • Doma #44566
    9.
  • [negativ] Cirek
    enyém a 12.. :D
  • [HUN]Crassus
    gyere játszani!
  • [HUN]Crassus
    Enyém a 600. kabbe Rush!:)))

600. -(xSU)-Crassus 82
    599. Nyers Miklos 54
    598. -(xSU)-Rush
  • [Rush]
    598-as az enyém :)
  • Nyers
    Ez a megoldás, országonként 3 ember játszhatná a csendőrt, ha gáz van küldik a videót, képet a főfelügyelőnek. Talán kellenne ehhez plusz 2-3 ember az elbíráláshoz, erre a posztra meg ott vannaka Community Managerek, sztem élveznék is.
  • Doma #44560
    http://www.saveaasf.tk/
  • THE matrica
  • [HUN]Crassus
    Valaki említette,hogy az UTK-ban állítólag valami sokkal tutibb anticsít program dolgozik.Állítólag van valahol a neten petíció ahol lehet aláírogatni,hogy a PB helyett az AA is ezt használja.....ebben a dologban történt már előrelépés??
  • Sadist
    Szerintem még mindig az Anti-Cheat vírus volna a legjobb. Aimbotot ledobálná a célról, wallhacknél csak a játékosok látszanának semmi más, speedhacknél belassulna stb. Sokkal idegesítőbb, ha nem tudsz normálisan játszani, mint ha sehogy sem
  • Psion #44556

Erre én is gondoltam ...
  • [negativ] Cirek
    egyszerű. meg kell szerezni a csíterek IP-jét és a gépüket betámadni minden kis frankó progival...
    majd mielőtt leformázódik az egés vinyó és elfüstöl a proci, kiiratni a képernyőre, hogy:

do u really want to cheat?

:)
  • SACA_(HUN)
    Nem tudom, hogy ha lenne admin akkor jobb lenne-e! Mert admin protection van a legtöbb csitnél amelyik tudja a neme changest, azért nem tudjuk őket kiszavazni sem!
  • [Rush]
    Santa

Hip-Hopos a legjobb ;)
  • Psion #44552

Hát ha belegondolsz elég nehéz is... mert ugye a TE rendszereden fut a progi, így aztán befojásolható... sajnos ...
  • HAFgoofy
    Amúgy én rájöttem hogy rossz ajtón zargatunk...nem az army-s embereket kell utálni (najó őket is ), hanem ha belegondolunk itt most a kicseszett Punkbuster-esek a hibások, hogy nem tudnak egy megfelelő rendszert kitalálni. Ekkora felhasználású program, és mai napig nem tudtak kidolgozni egy használható cheat ellenes progit!
  • Psion #44550

Ha kivennék a frag-ek számlálását mennék DOOM-ozni... engem sokkal inkább érdekel mint a Honor ...

Frag qrva vagyok ... de szerintem nem vagyok egyedül !
  • John McLane
    hát sztem nem faja ötlet, az életbe be nem jutnék trackerelt szerverre akkor:((

ha kiveszed a frag számlálást minek tracker?:D
  • HAFgoofy
    Jó ötlet lenne változtatni egy kicsit ezen a fragvadász témán, de én nem kapcsoltatnám ki a trackert. Csak szimplán kivetetném a frag-ek számlálását. Mert jó hogy az ember látja hogy hol játszanak a többiek, mennyien vannak a szerveren...stb...sőt így talán elkezdenének az emberek leszokni a nem cheater játékosok is a fragvadászatról.
  • Psion #44547

Szerintem jó ötlet ... De az a gond hogy mi már AASA szerveren is találkoztunk csalóval ... W.C. volt ...

Azért elég feltünő ha valaki csinál ilyen 100 Kill & 2 KIA menetet, arra már "érdemes" odafigyeleni ...

Törölni kell az Army illetve a Tracker acc-ukat ...

Szerintem megoldást jelenthetne az is hogy minden ország AAO közöségéből kiválasztanak egypár MEGBÍZHATÓ embert ... és ők elküldhetnék hogy adott esetben kit kéne bann-olni ...

Sajnos az Angol tudásom hagy némi kivánnivalót maga útán ... tehát a levélben nem tudok segíteni ...
  • THE matrica
    Na mikor forgatunk?
  • Dexa
    1 szónak is 100 a vége:
    kurvagyorsan admin jogot acca ide official szervereken mert különben... megyek lassan passziánszozni ill aknakeresőzni...
    ;)

szal vmi online admin support vagy legalább pásztázzák az official trekkelt szervereket, hogy beosztják egymás közt hogy ki milyen szervereket ellenőriz...stb...
    nemdebár?