America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én kb összesen kéccer csináltam manuális frissítést, de az már volt vagy hány hónapja!
Szal azt se vágom hogy Gnél mi volt a gáz hiszen Õ is elég sokat küldi a Villagén az EU55 serveren és nála elõjött nálam meg nem! Akkor most mi van PB pofára osztályoz

De azért leírom. Mikor a játékba belépsz, lehozod a konzolt (tab v. ö) és beírod ezt: pb_security 0. Ilyenkor a PB a szerveren futó régebbi verzióra fog frissülni (vagy öregbülni
). Ha ez nem megy akkor 
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Utána egy srác le is csíterezett, mert AR-el nem tudott kinyírni, pedig szentül hitte, hogy fejbelõtt nem is egyszer. Hát mondom persze, egy csíter vagyok. Sadiaimbot 2.1-et használok. Jó mi? Jót röhögtem rajta
A nap killje pedig: Mekgenya, az az épület, kék vagy szürke épület (amelyik két szintes és csak egy létra vezet föl, valamint egy kis hidacska a másik épületbe), RPK-s felsõ szinten, kint vár az emelet szélén hogy elõbújjak. Támad egy õrült ötletem. Frag gránát elõ, kibiztosít, kicsit fõz, jó nagy ívben neki a másodikkal szemközti falnak. Spuriztam, mert azt hittem leesik az elsõ szintre. Egyszercsak jött az üzenet, hogy a másodikon a fickó megnyiffant. Megnyaltam mind a tíz ujjamat utána

Letöltöttem a pbweb.exe -t, bemásoltam a pb könyvtárba, lefuttattam, letöltött mindenfélét, jó lett. Indítom a jatekot, fel egy serverre, es akkor megállás nélkül irja hogy a punkbuster server régi verziót jelzett a punkbusteremrõl C1.104-est, és kibasz a picsába...
Van valami ötletetek, hogy mit kezdjek ezzel?
köszi: vajdi
10 perc alatt 3 server halt meg alattunk

Elõtte is megvolt csak nem tudtam vele mit kezdeni!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
_Alex ügy tûnt szerfelett kedvel engem a fal mögül lelõni. Elõször aszittem bug, de amikor 3x ugyanez, és mások is ezt tapasztalták, rájöttem, hogy nem az (vagy ha nem fal mögüül, akkor olyan csít, hogy nem látom, vagyis ilyen ghost mód, vagy mittomén.
A másik -=DESPERADOS=- aki szintén úgy lõtt le falon át, hogy még be sem fordult a sarkon. Magyarán a sarok mögül lõtt le. Ha ezeket meglátjátok, fõleg a Bauerek, akkor azonnal nyissatok tüzet!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
az miert van, hogy bar a Sniperem megvanvannak olyan idoszakok pl. a Bridge-n, hogy egyaltalan nem engedi a Snipert valasztani. Egyiket sem. aztan hirtelen belep valaki, es neki mar engedi.
A fenti linket mar megneztem es meg nem talaltam kielegito magyarazatot
😊

Másrészt a nagyobb tüzerejû fegyverek mellett ugysem tudna érvényesülni...max ritkán.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
?
XCoMA: Nem tudom miért nincs az átlag katonának pisztolya,
de én is szeretném ha lenne
Játszani meg ott szoktam, amelyik szerveren nem lagos (ez sajnos mostanában egyre ritkább
)- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Te hol szoktál jáccani?
Az XM8 csak poén volt!
Azért ha az SPR-t mesterlövész puskának számítom és nem M16 variánsnak akkor 6 😊
A Beretta az csak a mesterlövésznek van "végszükség esetére". Persze attól függetlenül jól lehet vele hentelni, ha ügyes vagy, mert elég nagy a sebzése.
Akkor nekem mér nics 92fs-em?
Hol lehet olyat szerezni?
Miért nincs ebben XM8-as, az amcsik már használják!:-D
M16A2, M16A2+M203, M249 SAW, M24 SWS, Barett M82A1, Beretta 92FS (RULEZ 😄DD), M4 SOPMOD (Ehhez van még egy pár cucc, szóval azt dobálsz rá amit akarsz), SPR illetve még egy M4 variáns ACOG Reflex-el, de nem testreszabható (pl. Weapons Cache pályán, de ugyanezt össze lehet pakolni az M4 SOPMOD-ból is, szóval végülis nem külön fegyver). És akkor még az IF fegyókról nem is beszéltem 😊
modellmaker: Miután kilépsz a szerverrõl, nem írja hozzá azonnal. Kell egy pár perc amíg feldolgozza az adatokat.
Tudod vannak akik "nem tudnak" veszíteni!
Egyébként mikor, és mely szervereken jáccotok?
Hogy miért jó ez nekik? Ezt én is szeretném tudni. Ez kb. olyan mintha doppingolással kapnád meg az aranyérmet az Olimpián (csak hogy aktuális legyek 😊). De tényleg aki tudja, írja már le, hogy miért vetemedik valaki a csalásra? Pszichológiai okok? Belsõ késztetés? Gyõzelem utáni vágy? Vagy mi a fene? Na jólvan sok lesz ez már 😊 Aztán majd Dexa jön megint, hogy szétoffolom a topicot 😄