America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

modellmaker
a-> az

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Most néztem a CNN-en, hogy az amcsik miket csinálnak Irakban. Városi harc stb. Ilyeneket hol találok a neten? Bocs a offért.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Sadist
Köcce, de Pet érdeme

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jah Sadi Jó lett a lógód ´😊

Nem vágom ezt a PBs dolgot, manuális frissítést meg mindent!
Én kb összesen kéccer csináltam manuális frissítést, de az már volt vagy hány hónapja!
Szal azt se vágom hogy Gnél mi volt a gáz hiszen Õ is elég sokat küldi a Villagén az EU55 serveren és nála elõjött nálam meg nem! Akkor most mi van PB pofára osztályoz

Sadist
Már volt róla szó ezelõtt De azért leírom. Mikor a játékba belépsz, lehozod a konzolt (tab v. ö) és beírod ezt: pb_security 0. Ilyenkor a PB a szerveren futó régebbi verzióra fog frissülni (vagy öregbülni ). Ha ez nem megy akkor

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Na tegnap is jó napom volt. Gondoltam kicsit mekgenyázok, de nem hülye MILES szerveren, hanem élesben. Na be is mentem egy szerverre, mit ad isten, csupa 10 honoros újoncok. Második körben véletlen belerohanok egy csapattárs tûzvonalába, már kezdõdik is a fröcsögés: "hülye moron, hogy lehetsz ilyen idióta? Szavazzuk ki!" (jobb helyen ilyenkor még a véletlen tkzásért is bocsánatot kérnek). Na mindegy részemrõl egy sorry-val elintéztem. Következõ körben önfeláldozóan meggyógyítottam egy csapattársat, amit a kör végén illedelmesen megköszönt. Erre én benyomtam a szokásos bindemet: "Ez a kötelességem." Na hirtelen igaz katona lettem (szó szerint így mondta: "You are a true soldier", mindenki szeretett a csapatban
Utána egy srác le is csíterezett, mert AR-el nem tudott kinyírni, pedig szentül hitte, hogy fejbelõtt nem is egyszer. Hát mondom persze, egy csíter vagyok. Sadiaimbot 2.1-et használok. Jó mi? Jót röhögtem rajta
A nap killje pedig: Mekgenya, az az épület, kék vagy szürke épület (amelyik két szintes és csak egy létra vezet föl, valamint egy kis hidacska a másik épületbe), RPK-s felsõ szinten, kint vár az emelet szélén hogy elõbújjak. Támad egy õrült ötletem. Frag gránát elõ, kibiztosít, kicsit fõz, jó nagy ívben neki a másodikkal szemközti falnak. Spuriztam, mert azt hittem leesik az elsõ szintre. Egyszercsak jött az üzenet, hogy a másodikon a fickó megnyiffant. Megnyaltam mind a tíz ujjamat utána

Üdv!

Letöltöttem a pbweb.exe -t, bemásoltam a pb könyvtárba, lefuttattam, letöltött mindenfélét, jó lett. Indítom a jatekot, fel egy serverre, es akkor megállás nélkül irja hogy a punkbuster server régi verziót jelzett a punkbusteremrõl C1.104-est, és kibasz a picsába...

Van valami ötletetek, hogy mit kezdjek ezzel?

köszi: vajdi

Segáz G nekem is betelt a pohár.
10 perc alatt 3 server halt meg alattunk

XCoMA
Nem az a baj hogy nem reklámozzák, csak most kaptam netet egy hónapja.
Elõtte is megvolt csak nem tudtam vele mit kezdeni!

Gfreiter
Bár ez a desperados gyerek lehet, hogy nem is csíter... lehet, hogy csak nagyon skilles, és mandínerbõl lõtt le 😄

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Tegnap két csíterrel is találkoztam:
_Alex ügy tûnt szerfelett kedvel engem a fal mögül lelõni. Elõször aszittem bug, de amikor 3x ugyanez, és mások is ezt tapasztalták, rájöttem, hogy nem az (vagy ha nem fal mögüül, akkor olyan csít, hogy nem látom, vagyis ilyen ghost mód, vagy mittomén.
A másik -=DESPERADOS=- aki szintén úgy lõtt le falon át, hogy még be sem fordult a sarkon. Magyarán a sarok mögül lõtt le. Ha ezeket meglátjátok, fõleg a Bauerek, akkor azonnal nyissatok tüzet!

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

sejtettem valami ilyesmit, koszi...
most hol reklámozzák a játékot hogy 2 év után megint ennyi újonc van?
Mighty
Mert snipert csak bizonyos letszam felett lehet valasztani. Ha jol tudom, csapatonkent minimum 6 ember kell, hogy lehessen valasztani az m24-et. m82-hoz meg meg tobb ember kell. (talan 10 vagy 12 fo csapatonkent?)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

pet70000
nemtom' mé'

pet70000
há' itt megtalálsz mindent ezzel kapcsolatban

Ja igen es ha o kilep mar en is valaszthatom. Csak elsonek nem tudom soha.
Sziasztok megint,

az miert van, hogy bar a Sniperem megvanvannak olyan idoszakok pl. a Bridge-n, hogy egyaltalan nem engedi a Snipert valasztani. Egyiket sem. aztan hirtelen belep valaki, es neki mar engedi.

A fenti linket mar megneztem es meg nem talaltam kielegito magyarazatot
😊
XCoMA
Akkor még azt szeretném megtudni, hogy hol regizhetem magam az Euróbai Tracker-be!

Gfreiter
Bocsi Doma, de leléptem, mer megin lefagyott a szerver, és má nem meek vissza. Jó8 all 😊

Gfreiter
Lacek, lefagyott a szerver, szal itt írom, hogy van ilyen, hogy "Elfelejtettem a jelszót", ott elküldi mailben.

Gfreiter
Jó a neted?

Gfreiter
Köff... 😊

modellmaker
Köszi! Majd holnap megnézem. Már kifolyik a szemem.

csá Silentke!! szép az új logód

Sadist
Elõször azt csinálom amit G, vagyis kiválasztom a listából a 100-150-es pingûeket és megnézem. Mert volt már olyan is, hogy 130 körül volt a szerverkeresõben a pingje, de amikor beléptem iszonyatosan szaggatott. Úgyhogy csak a pingekben nem mindig szabad bízni 😊

Gfreiter
Elméletileg ha a szerverlistában alacsony a pingje, azaz kb 200 alatt van. meg ha felmész., akkor nem "rángat" a képernyõ.

modellmaker
Azt honnan tudod, hogy melyik szerver nem lagos?

modellmaker
Azóta már szépen írogatja.

XCoMA
Ez biza igaz!😞

Az átlag kis katonáknak a való életben sincs pisztolyuk, csak a tiszteknek,illetve a mesterlövészeknek...és még néhány más embernek.Bár elõfordulhat hogy az átlagnak is van,de az többnyire saját és nem rendszeresített fegyver...
Másrészt a nagyobb tüzerejû fegyverek mellett ugysem tudna érvényesülni...max ritkán.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

XCoMA
Szerinted mi különbözteti meg ezt a játékot a többi taktikai öldöklõstõl,azonkívûl hogy ingyenes?

XCoMA
Magyar szerverek?

Nálam az ASE 2-õt talál!

Sadist
Szerverleálláskor léptél ki? Mert olyankor az utolsó kör eredményeit nem menti el.

XCoMA: Nem tudom miért nincs az átlag katonának pisztolya, de én is szeretném ha lenne
Játszani meg ott szoktam, amelyik szerveren nem lagos (ez sajnos mostanában egyre ritkább )

modellmaker
Bocsi, semmi, már jó. Amit tegnap ilyenkor játszottam mostanra lett meg. Délelõtt még nem volt meg.

modellmaker
De egy nap?

XCoMA
de mér nincs pisztolya az átlag kis katonának!😞(((

Te hol szoktál jáccani?

Az XM8 csak poén volt!

Sadist
Ebben a játékban csak az amerikai hadseregben rendszeresített fegyverek vannak (az amcsi oldalon természetesen). Az XM8-at igaz hogy már használják, de még csak tesztelgetik és nem rendszeresítették.
Azért ha az SPR-t mesterlövész puskának számítom és nem M16 variánsnak akkor 6 😊

A Beretta az csak a mesterlövésznek van "végszükség esetére". Persze attól függetlenül jól lehet vele hentelni, ha ügyes vagy, mert elég nagy a sebzése.

XCoMA
Ez akkor is csak 5 fegyver a stuki nélkül az amcsiknál!😞

XCoMA
Aha
Akkor nekem mér nics 92fs-em?
Hol lehet olyat szerezni?

Miért nincs ebben XM8-as, az amcsik már használják!:-D

Sadist
Hát azért nem egészen:
M16A2, M16A2+M203, M249 SAW, M24 SWS, Barett M82A1, Beretta 92FS (RULEZ 😄DD), M4 SOPMOD (Ehhez van még egy pár cucc, szóval azt dobálsz rá amit akarsz), SPR illetve még egy M4 variáns ACOG Reflex-el, de nem testreszabható (pl. Weapons Cache pályán, de ugyanezt össze lehet pakolni az M4 SOPMOD-ból is, szóval végülis nem külön fegyver). És akkor még az IF fegyókról nem is beszéltem 😊

modellmaker: Miután kilépsz a szerverrõl, nem írja hozzá azonnal. Kell egy pár perc amíg feldolgozza az adatokat.

modellmaker
Az miért van, hogy nem írja hozzá a pontokat az accountomhoz?

modellmaker
Bárhol és bármikor. Még nyár van. 😊

XCoMA
Akkor az amcsiknak van vagy 3 fegyverük? Ezt a LOOOOL-t!

Tudod vannak akik "nem tudnak" veszíteni!

Egyébként mikor, és mely szervereken jáccotok?

modellmaker
Áhhh...

Sadist
M16-on nem lehet semmit módosítani. Csak az M4 SOPMOD-on lehet. Az pedig csak az SF pályákon van. Azokon is csak akkor kapsz M4-est, ha C18 slotot választottál. A kis IF (Indigenous Forces/Fighters) dzsipóknak AK-74SU-juk, RPK-juk vagy RPG-jük van. M4 összeállításokat a Personal Jacketben csinálhatsz. A hangtompítót mindig a kör elején neked kell feltekerned (L billentyû), úgyhogy ne csodálkozz, ha nincs rajta kezdésnél 😊. Közelharcra az M68 Aimpoint, távolra az ACOG 4X a legjobb (Sadist ajánlásával 😄). Az M203 még jól jöhet, úgyhogy azt is dobáld rá.

Hogy miért jó ez nekik? Ezt én is szeretném tudni. Ez kb. olyan mintha doppingolással kapnád meg az aranyérmet az Olimpián (csak hogy aktuális legyek 😊). De tényleg aki tudja, írja már le, hogy miért vetemedik valaki a csalásra? Pszichológiai okok? Belsõ késztetés? Gyõzelem utáni vágy? Vagy mi a fene? Na jólvan sok lesz ez már 😊 Aztán majd Dexa jön megint, hogy szétoffolom a topicot 😄

XCoMA
Nem, a 9.0c a legújabb!

XCoMA
úhhh ezt már én is láttam!(CoD-dal is jáccok)
De miért jó ez nekik?
Semmi feeling benne!

XCoMA
Emberek!
Lenne még egy láma kérdésem!

Miért nem tok másik fegyvert váltani és az M16-ot módosítani?(távcsõ...stb)

Ja és miért nincs pisztoly?