America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Sadist
Gratulálunk rendkívül konstruktív hozzászólásodhoz

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Szedd le ezt a progit, másold be az America's Army\System\pb mappába, majd futtasd le. Frissíteni fogja a Punkbustert (ami amúgy egy anti-cheat szoftver), de ez eltarthat pár percig, úgyhogy légy türelemmel 😉 Ha ezek után is kidobálna, akkor miután felmész egy szerverre, nyomj tabot és írd be a konzolba ezt: pb_security 0

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jöhetett volna mondjuk egy építõ jellegû hozzászólás is...
Ahet
Az egy frankó banda. Jó kis talpalávaló zenét nyomnak.

The gods have disconnected you ...

Valami Punkbaster dolog...
ammeg mi?
Sadist
Az America's Army\System mappában van egy armyops.log nevû fájl. Nyisd meg valamilyen szövegszerkesztõvel (pl. jegyzettömb) és keress rá a kick szóra.
Thank you for your cooperation!

Miért dobálnak ki a serverek????
de még a lag probléma mindig ott van sajna
ha van msn-ed és egy picit rá érsz az emilem : [email protected]
Sadist
Arra meg nem szükséges regisztrálni is. Ha csak trainingre kell egyszerûen csak mondd meg a többieknek az ip címet és közvetlenül tudnak csatlakozni.

2.4-es pentium a net 768/256
csak tréningre kellene hogy ne lagoljon mint az állat.
repro
milyen géped/kapcsolatod van?
mert 512kbps fel/letöltés az olyan 12 fõt tud kiszolgálni, de akkor te már arról a géprõl/vonalról már nem tudsz semmit se csinálni.
mezei usernek sztem nem érdemes szervert csinálni. van elég amúgy is 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Az Ip-m az fix a szerver meg a saját gépem lenne.
És egyéb mód saját pálya nyitására ?
Sadist
Az úgy nem fog menni, ugyanis csak állandó szervert, fix ip-vel lehet regisztrálni.

Valhol azt olvastam hogy itt a saját gépemre csinálhatok szervert igy a saját Ip meg kapcsolatot adtam meg.
Mighty
Minden adat (server neve, IP-je, query portja) jól lett megadva?
A server fut egyáltalán?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sziasztok megint kellene egy kis help.
Az army com-on van olyan menüpont, hogy
Register server na én ezt kitöltöttem de semmi további választási lehetõség nincs.
A manage server menüpont alatt sem.
És sajnos errõl nem találtam infót sehol.
Aki tud valami infót az, írjon légyszi.
Mighty
Ez lemaradt: azért köszönjük a felajánlást!

Mighty
Szava Lord! Rég láttalak 😊

AA community a TS-re esküszik. Van is egy hungarian TS server for AA, CoD, CS, MoH:AA

Slow
hé, azért a BAUERek legyenek szívesek gyûledezni a bauer-fórumon, hadd lássuk ki hadrafogható 😉

http://voyager.sote.hu Lol le maradt 😄

..::lordred::.. Life is short play more!

Ha szeretnétek ingyen Ventri szobát nézzétek meg ezt az oldalt. :-)

..::lordred::.. Life is short play more!

Mighty
Fejlesztés alatt 😊

Nincs valami újabb infó a bajnoksággal kapcs?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

pet70000
up!

Mighty
Meg nem akkor durrant el. Utana bementem WC SE-re, de ott is elkezdett lagolni...

Sadist
Gondoltam, hogy megint eldurrant az agyad, mert nagyon gyorsan leléptél 😊

Gfreiter
Pont most gondoltam, hogy hátha jó, és teszek egy próbát 😞((

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty
Akkor en most a patch megjeleneseeig hanyagol ezt a szar lagos bughalmazt...

Dexa
hát...
szurkolj hogy kiadják minél elõbb az új pecset... szervereket megbuhizzák... etc...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
AA tali?
nem tom...
legyen?
próbáljunk vmit összehozni majd?

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
IM

szal egy állat oldal érdekesebbnél érdekesebb hozzászólásokkal...
az átlag IQ meredeken szágult a 0 felé...
evvan...

Gfreiter
Próbálopk játszani, megint qrva lagos szar az egész!!! elegem van...

Gfreiter
Najó, de mijaza IM?
Sg tali 😊 Sörözés, bebaszás, jókedv, vidámság 😊 AA talira gondoltam 😊 Persze lehet, hogy csak most nagy a szájam he...

Dexa
milyen sg talira gondolsz?

Dexa
Dzsí le vagy maradva...
a SZENT hely az IM...
ami nincs ott olyan nincs is...
😉

Gfreiter
IM? Ha az aa.comon és az aa.hun nincs fent, akkor sehol sincs...

Ahet
ha' me rossz helyen keresed.

Az IM-en van egy link ahonnan leszedhetõ.

The gods have disconnected you ...

Gfreiter
He? aa.comon nincs semmi patch...

Gfreiter
Mikó lesz megin SG tali? Lehet elmeek én is 😊

Sadist
Már mindenki le is szedte. Kicsit le vagy maradva

Gfreiter
Nincs patch 😞 De sebaj 😊 Majd lesz...

Gfreiter
Hi all 😊 Van patch? 😊

má vót, fake...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ZsozS
ÚJ VÍRUS!

Egy új vírust fedeztek fel a Microsoft-nál, az eddigi legrosszabbat, ami ellen még nincs védelem. A vírus egyszerûen megsemmisiti a hard disk egy részét. A következöképpen mûködik: elküldi saját magát mindenkinek a
címlistán szereplõ címekre "A Virtual Card for You" üzenettel. Amint a lap megnyitásra kerül a számítógép lefagy, és újra kell indítani. Amikor a ctrl+alt+del billentyûk lenyomásra kerülnek, a vírus megsemmisíti a Zero
Sectort, végérvényesen kárt téve a merevlemezben. A CNN hírei szerint a vírus nagy riadalmat keltett New York-ban.

FONTOS: NE NYISS MEG MAILEKET A VIRTUAL CARD FOR YOU (EGY VIRTUÁLIS KÉPESLAP NEKED) CÍMMEL MÉG AKKOR SEM, HA ISMERED A KÜLDÕT! AZONNAL TÖRÖLD A LEVELET! Szólj barátaidnak, ismerõseidnek.

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Dexa
jjjjjjjjjjjaaaaaaaaajjjjjjjjj
na azt megnézném...
😉

pet70000
ööö, bocsesz, én voltam, csak még nem ismerem a pályát...

Sadist
Na most olyan történt velem, amin nem tudom hogy röhögjek, vagy felcsesszem magam agyilag. Bridge, utolsó perc, 1 támadó 1 védõ. Támadó lassan araszolgat a kocsi mögé, majd elõre a torony ajtajáig, eközbe lent catwalkon védõ elõremegy a létráig. Támadó átszörcsöli a tornyot, majd szélsebesen elindul a menekülési pont felé, a védõ meg a középsõ toronynál bekempel a sarokban, mert azt hiszi, hogy a támadó még mindig a saját térfelén van. Nézem ahogy támadó rohan a menekülési pont felé, erre az utolsó 5 (azaz öt)méter elõtt VISSZAFORDULT!!! Visszament a középsõ toronyig, ekkor a védõ már a támadók tornyát kutatta át. Támadó még vaktába lövöldözött egy párat, majd szépen megvárta amíg lejár a maradék fél perc. Ez szerintem még Szandrácskán is túltesz.
Ja amúgy ez egy PB nélküli szerveren volt, de ezek után az aimbotok már nem is nagyon zavartak 😉

Sadist
Pont ma este lesz.
Amúgy kabbeö Sniper lennék és kiszednélek a pilótafülkébõl

Dexa
Black Hawk Down-ban (alap mû 😉 ) amikor este a kismadarak Lkezdik lõni a szomikat a tetõn...
szal vmi ilyen küldetés...
😄

(én lennék a kismadáron Sadi meg szomi lenne és õt lõném... 😉 )