America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahet
Ti sem tudtok belépni a magyar army oldalon, vagy csak én álmodtam rosszat?

The gods have disconnected you ...

Dexa
jaja 15...
beállítod, pontosabban összeállítod a fegyót amilyet majd szeretnél kapni ha SF pályára mész... és ha ott pont 'SF' helyet választasz akkor kapod is a jó kis fegyód...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Jó reggelt!

Hány honor kell hozzá, hogy hajléktalan cubekbõl rendes katonává váljak? 15?
Dexa
nem nyitunk egy wannabe... topicot?
😉

(oder lehet "...és Te mi lennél...?" topic is )
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gfreiter
Esetleg hátárménti testvírré....

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Vagy határrá...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

tudod... változz te is sörré
Dexa
há' így ha sör kõ akkó csak átlépek a határon és sörökkel vissza...
😉

Dexa
most tényleg lllllaaaaaggggooooollllllnnnnaaaaakkkkk a szerverek vagy csak rosszul 'érzékeltem' a dógot?
😉

bár így legalább a pálya sok pontját többször meg tudtam nézni és már fejbõl nyomok mindent...
😉

vótak most akkora laggok hogy saját felrobbantotta a 3/4 honor teamet kezdés után rögtön mondván:
...õ már "máshol járt"...
á mondom arany virágszál kezdés után egybõl a seggedbe dugd fel a gránátod...

Könnyû ott a hátár mellet testvír!!

Dexa
...én is...
😉

jó kis szlovák barna ser...
😉

Gfreiter
Szia Zsozsbácsi 😊
Sajnos nincs 😞
Úgyhogy most bánatomban beverek egy sört....

Sadist
Dehogynem! Mindenki azzal tolja, ezért pang a fórum

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ZsozS
Sziasztok!

MIzújs skacok 2.2? nincs még kint???

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4

Dexa
kom... ez a gondolatmenet... huhh...

Dexa

Mighty
Te meg majd fényképezed?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gfreiter
Vagyis inkább ha tejért akarsz a boltba menni, akkor bolttá kell változnod...

Gfreiter
Az egy tõgyed egyikébõl......

Mighty
Tehénné. Fogod magad és a lábaid közé hajtod a fejed, majd választasz a négy tõgyed egyikébõl...

ühüm... ha tejet akarok inni, akkor tejjé kell hogy változzak?
Gyadi
"Ha meg szeretnéd nyerni a háborút, neked is háborúvá kell válnod..." 😊)))))))

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Pálinkás jóreggelt!

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Dexa
kérésed parancs...
😉

Gfreiter
Azonnali hatállyal 😊
Amúgy lehet faxságot csináltam, mer eddig asse tuttam mijaza optikai zoom. Nam ost már tudom, és azt is tudom, hogy nekem nincs, és mindemellett azt is, hogy jó lenne ha lenne... bannoljatok pls

pet70000
meksz*patjuk

Aggy a szájának Dexa!
Mind veled vagyunk!!

Dzsí ha valami jó kis macát lefotózol akkor ide fórumrr nyugodtan berak6od!! Sztem senki nem fogja asszondani hogy off
(bezzeg ez ^^^)

Dexa
most olyan John Rambo stile-lal:
"...ez az én harcom..."
😉
😄DDDDDDDDDDD

Gfreiter
Köcce mindenkinek 😊 Végülis megvettem. 30k volt, asszem ennyiért megérte. Egész jó képeket csinál, bár az optikai zoom kicsit hiányzik. De sajna 2 kilóm nem lett volna egy fullos gépre. Nekem inkább az a cél, hogy pl bulikon, vagy családi izéken, vagy mittomén tudjak pár fotót csinálni, mer már a fél Európát bejártam, és sosem volt nálam gép, mer lusta voltam filmet venni, vagy vettem, de otthon hagytam, vagy szarul raktam be, vagy elfelejtettem elõhívni, vagy nem volt rá pénzem, vagy meg megromlott, meg mittomén, szóval ideje volt már egy kis digit gépnek 😊 Thy to all 😊

Sadist

Miért csak a PB-nél van hardware ban?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dexa
hát az az én icus számom amin per pill most is fent vok...
😉

de ha az illetõ az akire gondolok akkor rossz vége lesz már a dolgoknak mert kezdem unni a dolgait...
eddig nem vettem fel mert mondom nem mérgelõdöm ilyen dolgokon de egy idõ után Lunja az ember...

ha a te ICQ számodat használja akkor csak veled baszaxik...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dexa
jah...
ICQ számom is lazán bent figyel a csókánál...
szal írjak neki hogy plíz lépjen már be ezzel az ICQ azonosítóval és írjon a másik icus nevemre...

(faszom kivan 1 pöppet az ilyentõl...)

vagy ki lehetne warozni a nevet 😄DDDD

akko mekverjük !

Dexa
kezd tele lenni a tököm az egésszel mert TSen is megkértem csókát hogy kopjon le a nevemrõl erre cseszett megcsinálni (pedig más néven volt eddig csak most hogy nem vok agymin így próbálkozik)

spec a Dexa nevet neten már vagy 8-10 éve bizta használom... mindenhol...ahol vok...

levédetni mivel nem naon lehet így evvan kérem...
😞

Ha még nem vetted meg akkor ezt az oldalt is ajánlom figyelmedbe és Sadi nagyon helyesen mondta hogy a digitzoom nem mérvadó sõt a legtöbb embert akit ismerek abszolute nem is használj csak az optikai zoomot!

pet70000
G, még itt is érdemes körbenézni, ismerem õket, gagyit nem árulnak, de már csak olvasgatni is érdemes, van pár hasznos info..

Mighty
Hát igen... Én is elkapkodtam a vásárlást és Canon helyett HP-t vettem. Két elemmel vagy aksival mûködik, de nagyon hamar le tudja szívni. Mondjuk amire én használom (családi fényképek) bõven elég.

Sadist
Hát igen. Lehet hogy a HP jó nyomtatókat csinál, de a digigépek terén eléggé alulmarad. Tetûlassan exponálnak, a mozgóképfelvétel szemcsés és zabálják az aksit.

Sadist
Itt nézd meg a lövész eredményedet. Ha itt 36-nál kevesebb, akkor valószínûleg nem sikerült feltölteni az eredményt. Annyit tehetsz, hogy újra megcsinálod a traininget.
Ha pedig az eredményed 36 vagy afölött van, akkor próbáld így:
Elindítod a játékot, nyomsz egy ö gombot és beírod ezt: open m24_range
Ez megnyitja az M24 Traininget. A másikra úgyanígy, csak ott a pálya neve m82_range.
A sniper kiképzéshez amúgy nem kell SF training.

A játék teljes neve America's Army Operations, a 2.0-nak az alcíme pedig a Special Forces. A 2.1-nek az alcíme Downrange.

Úgy van ahogy mondod, az ellenséget mindig terroristának látod és ez igaz fordítva is.

pet70000
Különbséget......

pet70000
Igazad van, nekem Fuji van, tesónak meg HP (nemröhög!!!), ugyananyiba került kb. a két gép, mégis a Fuji sokkal gyorsabban csinál egy képet...
A kép minõségben nagy külömbséget nem vettem észre
3 megától már nyugodtan veheted megfele

pet70000
igen, az ellenfél téged mindig terroristának lát, mindegy, hogy a védõ avagy a támadó csapatban vagy
Specie Forces csak 15 honor után lehetsz, annyi elõnye van, hogy normálisabb fegyót is választhatsz

Sadist
Nekünk azt mondták, olyan digigépet érdemes venni, amelyik cég foglalkozik hagyományos fényképezõgépekkel is (pl. Nikon, Olympus, Canon), mert egy fényképezõgépnél fontos az optika minõsége. Nem csak a megapixelekre kell figyelni, mert azokkal a kép minõsége nem lesz sokkal jobb, csak nagyobb. 2400X1800-as képeket meg úgysem fogsz monitoron teljes méretben nézegetni, kicsinyítve pedig torz lesz/romlik a minõsége. A hétköznapi fényképezéshez (buli, kirándulás, utazás, családi összejövetelek) nem kell 3 megapixelnél több. Ha valami komolyabb gépet akarsz venni érdemes inkább egy optikai zoomosba beruházni, mert sokszor hasznos lehet és a képminõség sem változik (szemben a digitális zoommal). Még egy másik fontos dolog lehet, amit sokszor nem is írnak, inkább csak tesztoldalak, hogy meddig bírják az aksik. Ennek érdemes utánanézni, mert a folyamatos aksicserélgetés/töltés elég idegesítõ tud lenni.
Mi még sulinetben vettünk egy Canon Powershot A60-at. Igaz csak 2,1 megapixeles, de jó képeket lehet vele csinálni. A 3X digitális zoomja egész jó és volt, hogy egyhuzamban feltöltés nélkül több, mint 300 képet csináltunk vakuval(!).
Szóval ha valami komolyabb gépen gondolkodsz érdemes neten utánanézni különbözõ tesztoldalakon.

JA és még egy kérdés, ha én terroristának látom az ellenfelet, õ is annak lát engem? Mert a manualból ez derül ki...
pet70000
a 8 MB az eléggé kicsi.....tudom, persze pénzé' bõvithetõ