America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam egy viccet Slownak 😊
-A panda enters a restaurant and orders lunch. He eats the food, then drags a gun, shoots the waiter dead and leaves. The barkeeper runs after him.
-Hey! You shot my waiter, and you haven't paid for your lunch!
-Sure, I am a panda.
-So what if you're a panda?
-Well, go home, take a look in the Webster's, and read what it says about the panda.
The barkeeper runs home, opens the dictionary, and it reads: Panda. A mammal, resident in Chinese forests. Eats shoots and leaves.
(gy.k. shoot=hajtás)
On
ilyet...
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
My Life for Freedom!
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
😄
Lóbébi! itt a megoldás a problémádra:
szedd le és másold be az AAO/System könyvtba a PB könyvtárad helyére!!!PunkBuster
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR, INTEL Core2 Quad Q9550, GIGABYTE ENGTX275, OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz G4
Ez olyan, mint amikor én egyszer bekapcsoltam a gépet, elmentem, este hazajöttem, és azt láttam, hogy reggel óta egy rohadt post nem volt. Jól beírtam, aztán kiderült, hogy vagy száz post volt már 😊
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
nem frissítettem és MEGELÕZTÉ' wazze...

aszem erre gondolhatsz...
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
A tréningnél vagyok, a másodiknál. És a végén amikor fel kell mászni egy ilyen fa izére és lemennék mindig azt mondja hogy rosszul csináltam és nem tom mi a baj😞
Figyi all, azon gondolkoztam most, hogy mi van akkor, ha egy 20-as SF Village szerverre bemegy 20 olyan játékos, akinek nincs meg az SF tréningje? hogy választanak fegyót? Mer ugye nincs húsz IF slot...
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Peccseltél? Nekem a peccselt ver mindig CE-t kapott, úgyhogy leszedtem a fulltt. A full már egyre kevesebbet, párnaponta egyet/naponta párat
Ezem kívül még lehet frissíteni a videodrivert, meg még valamit, amire már nem emléxem pontosan. De az Americasarmy.hu Faq-jában van errõl szó (ha jól emléxem, mer én is összevissza kerestem a témát, és méár nme tom hol találtam meg) 😊\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Van valami megoldás a negyedóránként menetrendszerûen jelentkezõ Critical Error-ra?
5-6 oldalra visszamenõleg rákerestem a fenti bûvös szóra, de nem találtam semmit...
Köszi elõre is.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

😉
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Már nagyon tele a tököm!

My Life for Freedom!
Nem, hogy valamit tenne a csít ellen, õ csinál egy jelentést, amelyben megkér hogy ne csítelj. Ugyanmár. Mostmár télleg tenni kéne valamit, mert nincs sok hátra a játékból, ha így folytatódik.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
- Punk Buster News: August biggest month for cheaters
Single headshots, shooting through fog, coming over a hill to find an enemy waiting for you, anytime this happens we usually tell ourselves “they are cheating”. Well according to some shocking numbers I came across recently, you are probably right.
One of the largest cheat providing sites* on the web lists an amazing 345 gamers simultaneously browsed their site in the month of August to obtain undetected cheats, the largest amount of users in their history. This is a definite blow to the serious gamer community who count on programs like Punkbuster to rid these games of non-skilled players looking for an unfair advantage.
The damages these cheats (hacks) can cause goes well beyond upsetting the serious gamer on the other side of the monitor, but can extend throughout the whole game community and eventually the game itself, shutting it down because of loss of interest due to cheats.
So think about the consequences of your actions before you get that latest aimbot or fog hack, because there may not be a game to use it on in the future.
* Website name not provided due to privacy restrictions and to prevent more cheats /hacks from being obtained.
- Elviselhetetlen lagggg
- A kommunikácó teljes hiánya
Tényleg nevetséges, ez ugyebár egy csak online game és még csak felénk se böfögnek. Én nem azt kérem, hogy naplót vezessenek a fejlesztés alakulásáról, de amit egyszer megígértek és nem sikerült teljesíteni - van ez így, nem ez a gond - de legalább szóljanak már, hogy izé, fiúk, majd késõbb vagy vmi. Még az idei E3 Overmatch preview-kon patchek egész sorozatát igérték a nyár folyamán. A legutóbb SitRep-ben is (T-5 hét) már csak "several week" és jön a 2.2. Szóval elég siralmas a helyzet ...
My Life for Freedom!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Az alapcsati szinte mindig üres, igy szabadon hasznalhato barki szamara. Jo szorakozast!