America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
1. World of Warcraft
2. Tibia
3. White may
4. BogyóKatica
5. Humoros és aranyos képek
6. ...::: GTR :::...
7. Call of Duty
8. Battlefield 2
9. Veszett jóóóóó csaj!!
10. America's Army
még sok ilyen flémet 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
😉
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
Ja, tényleg! 😛
(Nem kell ám komolyan venni ezt. Mielõtt csitítani, vagy állsá foglalni kezdene bárki Barocas vagy köztem.) 😄
Beléd is Karácsonyt😛
az nem teljesen használható...
😉
😉
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
LoL
😄
á nagyvas még nincs összerakva de majd végre szünetben kis gamma mehet
😉
😉
"nyírd ki...hülye fax...bekaphassa..." ... satöbbi
😉
😉
2, ne írj többes számot, mert nem mi akartuk a "vasvillát a hátatokba nyomni" hanem csak én egyedül.......akartam a vipet legyakni, és ez jópárszor sikerült is 😉
abban igazad van, hogy miért itt hozom fel, elismerem
a klánokat amúgy kár belekeverni....
szal mindenki menjen sörözni inkább...
😉
Valószínüleg este játszom keress meg, gyere be a szerverre és szólj be, na és tudod mi fog történni????
Semmi! teszek rá 😊)))
Sokáig gondolkodtam irjak-e és végül mire írnék már részben leírta Panda amit gondoltam.
Nekem itt csak egy-két kérdésem lenne:
1, miért nem ott helyben háborodtál fel, és kérdeztél rá a dologra. Utána még jó pár körig ott voltunk mi is és te is.
2, ha már ott nem tetted meg, miért pont itt? Akkor legalább a weblapunkon tetted volna közzé, vagy e-mailben BCS-nek. Ez igazából olyan volt mintha megint hátulról szeretnétek a hátunkba nyomni a vasvillát.
3, mi ez az utálat az xSU részérõl? És mi az hogy töröljük a HUN tagot? Szerintem eddig többet tettünk a magyar játékosok nemzetköri (kivéve lengyel) jó hiréért mint bárki. És ennek igazából talán tényleg én vagyok a megmondhatója mert a klánból talán 2-3 ember tud angolul beleértve engem, és lassan többet írok Army-ban mint játszom.
De ez mind1.
Szóval én senkire se vagyok dühös fõleg nem Peti-re mivel rendezõdött és tisztelem azokat akik képesek elismerni ha hibáznak.
Nekem az egész elrendezésével, és reagálásával van gondom!
\"Aki ártalmamra volt, nem érdemli meg kezemből a halált\" http://www.hafclan.hu
ez lehetne máshogy is ám
\"Aki ártalmamra volt, nem érdemli meg kezemből a halált\" http://www.hafclan.hu
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Ui: Megígérem megtanulok lengyelül káromkodni
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
- mert pihék vagytok 😛 😉 ha valami nem jó, azt meg kell változtatni és nem kimaradni belõle.
- 😄
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
Van kb 1000 magyar játékos, ebbõl olyan 5-600 az aktív játékos aki nap mint nap vagy heti rendszerességgel játszik ezzel a játékkal.
Asszem mondhatom hogy néha nagyon szép eredménnyel!
Mi a fenéért kell egymást b@§zogatni amikor ilyen kevesen vagyunk???
Nem értem.... Személy szerint én rohadt keveset láttam olyat hogy pl lengyelek egymásnak estek volna játék közben.. (biztos volt ilyen de én nem nagyon láttam, pedig ugyebár a németek és hollandok után õk vannak a legtöbben európában. Azért õket hozom példának, mert mentalitásukban sokkal keletiebbek mint mi magyarok, de ennek ellenére nekem eddig úgy tûnt hogy kiállnak egymás mellet/egymásért.
Miért nem lehet nálunk is ilyen????
És asszem nem a magányos játékosoknak kell ebben példát mutatnia hanem a magyar klánoknak akik szép számmal jelen vannak a játékban (hála az égnek) és szép eredményeket mondhatnak magukénak!
Tudom én egy senki vagyok és a véleménynyílvánításon kívûl csak anniyt tehetek hogy mindenkit megérek arra hogy egymást, MAGYAR játékostársakat tartsuk tiszteletben.
-ez a commentem csak visszaútal arra, hogy miért maradunk ki a klánwar-ból...
-ne oktass ki léci, thx
Tape at war yack one knock a fuck on