America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bcs78
Dexa-val harmonikus együttmûködésben továbbra is dolgozunk az top 10 ügy érdekében. 😄

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Dexa
mindent megteszünk a top 10 érdekében...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Majd ha jön a patch 😉

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ákos koncertre megyek, úgyhogy nem leszek gépközelben 😞

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Legnépszerûbb témák

1. World of Warcraft
2. Tibia
3. White may
4. BogyóKatica
5. Humoros és aranyos képek
6. ...::: GTR :::...
7. Call of Duty
8. Battlefield 2
9. Veszett jóóóóó csaj!!
10. America's Army

még sok ilyen flémet 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

pet70000
gyere ma is!!

Dexa
nem a kapott fps értékekkel lenne gáz...
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

zotyesz
Nézõpont kérdése. Annál bitosan jobb, mintha karácsonyi dalokat énekelnék nektek. 😊

zotyesz
Még egy?
Ja, tényleg! 😛

(Nem kell ám komolyan venni ezt. Mielõtt csitítani, vagy állsá foglalni kezdene bárki Barocas vagy köztem.) 😄

Na még egy faszom jogász...😛

Beléd is Karácsonyt😛
Sadist
Miért? 10 FPS a fél perces lagoknál már csak hab a tortán 😄DD

Dexa
öhhöm...
az nem teljesen használható...
😉

pet70000
akkor ott a kisvas 😉 😉

Dexa
kinek hogy...
😉

bazg... 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

május 1 a szeretet ünnepe !! a dzsínó mondta !!!

Dexa
júúúúúúúúúúúúúúj
LoL
😄

á nagyvas még nincs összerakva de majd végre szünetben kis gamma mehet
😉

Sadist
A majális a szeretet ünnepe, szal most télen menjetek havat lapátolni, tavasszal meg szeressétek egymást... <#idiota>

Dexa
nem mentél sörözni báááázzz... pedig mondtam...
😉

Sadist
Miért nem jöttél te is? Kaptál volna egy-két szép fejest <#mf1>

Dexa
a szeretet és béke ünnepe:
"nyírd ki...hülye fax...bekaphassa..." ... satöbbi
😉

Sadist
Hagyjátok abba!!! <#duma>

Dexa
láttam kis szaros hogy tegnap gémeltél...
😉

pet70000
1, az eset után nagyon!!!! hamar mentetek....
2, ne írj többes számot, mert nem mi akartuk a "vasvillát a hátatokba nyomni" hanem csak én egyedül.......akartam a vipet legyakni, és ez jópárszor sikerült is 😉
abban igazad van, hogy miért itt hozom fel, elismerem

a klánokat amúgy kár belekeverni....

Sadist
A HIT-nek köszi a tegnapi jó gémet <#integet2>

zotyesz
"Semmi! teszek rá 😊)))"

Hiába no, közeleg a karácsony. 😉

Dexa
ebben azért igazad van... 1éni vélemény volt Rush-tól nem kéne ismételten csak egész klánt belekeverni mindkét részrõl...

szal mindenki menjen sörözni inkább...
😉

xSU? Rush mondta el a véleményét (kendõzetlenül). Utálat? Nem, ilyesmirõl szó sem volt. (Eddig, mert beszóltál az xSU-nak, loál)

Valószínüleg este játszom keress meg, gyere be a szerverre és szólj be, na és tudod mi fog történni????

Semmi! teszek rá 😊)))
Sianis
Goofy véleménye:
Sokáig gondolkodtam irjak-e és végül mire írnék már részben leírta Panda amit gondoltam.
Nekem itt csak egy-két kérdésem lenne:
1, miért nem ott helyben háborodtál fel, és kérdeztél rá a dologra. Utána még jó pár körig ott voltunk mi is és te is.
2, ha már ott nem tetted meg, miért pont itt? Akkor legalább a weblapunkon tetted volna közzé, vagy e-mailben BCS-nek. Ez igazából olyan volt mintha megint hátulról szeretnétek a hátunkba nyomni a vasvillát.
3, mi ez az utálat az xSU részérõl? És mi az hogy töröljük a HUN tagot? Szerintem eddig többet tettünk a magyar játékosok nemzetköri (kivéve lengyel) jó hiréért mint bárki. És ennek igazából talán tényleg én vagyok a megmondhatója mert a klánból talán 2-3 ember tud angolul beleértve engem, és lassan többet írok Army-ban mint játszom.
De ez mind1.
Szóval én senkire se vagyok dühös fõleg nem Peti-re mivel rendezõdött és tisztelem azokat akik képesek elismerni ha hibáznak.
Nekem az egész elrendezésével, és reagálásával van gondom!

\"Aki ártalmamra volt, nem érdemli meg kezemből a halált\" http://www.hafclan.hu

Slow
az a gond srácok, hogy ha valakinek valakivel valami gondja van, azt nem érdemes ide hozni az SG-re, mert nem megnyugtatást, meg csitítást kap (ami ugye békésen megoldaná a dolgot), hanem olajat a tûzre... és ez a szomorú, hogy nem békítenek a többiek, hanem mégdurvábbá teszik...

ez lehetne máshogy is ám

bcs78
<#violent>

Sianis
Reakcióm meg erre meg már nem sg.hu-s téma! <#boxer>

\"Aki ártalmamra volt, nem érdemli meg kezemből a halált\" http://www.hafclan.hu

bcs78
Viszont most mi klánon belül megint utáljuk egymást. <#nyes>

Josszimatroz
houah... <#worship>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

pet70000
képet töröltem, commentet is lehet, ha G úgygondolja és erre jár 😉

Sianis
Remélem, hogy az érintett felek is így gondolják, nem csak a vezetõk! Nekem semmi bajom a magyarokkal, egyetlen eggyel sem. Sõt kifejezetten örülök, ha más klánbeli emberekkel is sikerül együtt játszani. Utólagos ismételt bocsánat, a kolléga uraktól.

Ui: Megígérem megtanulok lengyelül káromkodni

pet70000
Sianisal teljesen korrektül lerendeztük a dolgot, úgy hogy ha gondoljátok, lezárhatjuk a témát

Sianis
örülök, ha tisztáztam magam. Jelentem itt is, hogy Lengyel majdnem szomszédaink voltak a ludasak, illetve életem legrosszabb napja.

patacsi HUN
Már több fórumon is tisztázódott a dolog megnyugtatóan... 😊 szerencsére

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Szerintem nem kéne a témát firtatni....

AndrewCB
Mi volt az elõzménye? Mi váltotta ki?

Josszimatroz
egyetértek.. <#eljen>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

bcs78
Sztem az 5-600 erõs túlzás.

patacsi HUN
- senki sem... ( bunkóság )
- mert pihék vagytok 😛 😉 ha valami nem jó, azt meg kell változtatni és nem kimaradni belõle.
- 😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Emberek én ezt már nagyon nem értem!!!
Van kb 1000 magyar játékos, ebbõl olyan 5-600 az aktív játékos aki nap mint nap vagy heti rendszerességgel játszik ezzel a játékkal.
Asszem mondhatom hogy néha nagyon szép eredménnyel!
Mi a fenéért kell egymást b@§zogatni amikor ilyen kevesen vagyunk???
Nem értem.... Személy szerint én rohadt keveset láttam olyat hogy pl lengyelek egymásnak estek volna játék közben.. (biztos volt ilyen de én nem nagyon láttam, pedig ugyebár a németek és hollandok után õk vannak a legtöbben európában. Azért õket hozom példának, mert mentalitásukban sokkal keletiebbek mint mi magyarok, de ennek ellenére nekem eddig úgy tûnt hogy kiállnak egymás mellet/egymásért.
Miért nem lehet nálunk is ilyen????
És asszem nem a magányos játékosoknak kell ebben példát mutatnia hanem a magyar klánoknak akik szép számmal jelen vannak a játékban (hála az égnek) és szép eredményeket mondhatnak magukénak!

Tudom én egy senki vagyok és a véleménynyílvánításon kívûl csak anniyt tehetek hogy mindenkit megérek arra hogy egymást, MAGYAR játékostársakat tartsuk tiszteletben.

bcs78
Köszi, jól esett.

pet70000
-nem szeretem, ha az anyámat szídják!!!!!!!
-ez a commentem csak visszaútal arra, hogy miért maradunk ki a klánwar-ból...
-ne oktass ki léci, thx

Josszimatroz
velem is elöfordult anno hospitalon bizonyos Al bundy nevü "versenyzõ" szokása szerint fightink vipet nyomott.. 2szer pofán löttem garázsban erre "te kis szaros" meg a " kurva anyádat"-al reagált <#vigyor1> én jót röhögtem rajta a játék hevében elöfordul ez.. nem csináltam sreenshotot és nem kezdtem el sg-n hogy a HIT klán ilyen meg olyan.. szvsz nem kell kiakadni ennyire.. <#lama>

Josszimatroz
azért ne általánosits.. egy valaki anyázott ha jól látom... egy emberbõl nem lehet megitélni egy klánt.. <#ejnye1>

Nem tudom miért van az hogy néhányunknak elszáll néha az agya, tudom sovány vigasz, de elnézést kérünk Sianis viselkedéséért....

Tape at war yack one knock a fuck on