America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😮

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Engem most utoljára a szerveren egy ilyennel kínált meg:
KICK NOTIFICATION: Schafbauer has been kicked for an undefined reason: YOU HAVE BEEN KICKED VIA PUNKBUSTER (FOR 5 MINUTES) ... BAD (DISALLOWED) NAME

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
pb_security 0

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Igen megcsináltam de utána is ez van 😞

próbáltad a kézzelfrissítést ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sadist
Ki kéne kapcsolni a csiri-biri dolgokat <#vigyor1>

Tudja valaki hogy mi a gyik van a punkbuzival??
Kb 1 órája kidob mindenhonnan

[Rush]
uuuuu, de izgi <#vigyor1>

hTTp://ror.hu/

Sadist

Mighty
A BIX-re parszaz ezer ruppo az 1Gigas link 1 honapra. Nem hinnem, hogy ez foldbe dongolne a matavot. Na meg azt sem, hogy csak az az egy 2gigas switch-e van 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lehet azért, mert a ROE-d 650 pontnál nagyobb.

bcs78
Nem a tracker a mérvadó. Jelentkezz be a login.americasarmy.com oldalon és ott nézd meg.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Makkmag
Nemrég kezdtem el jáccani ezt a játékot nagyon jó , de van egy két homályos pont pl.: azt tudom , hogy a honor 10-20 között 1000 pontonként nõ . A tracker szerint 1650 pontot szereztem eddig mégsenem nõtt 😞(( valami más is beleszól vagy valamit elrontottam ? Nem mintha türelmetlen lennék mert még elég béna vagyok csak tudni szeretném . 😊)

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Nyers
Igen-igen, persz-persze, annyi mindent összehordanak, csak már 1 éve nem mutattak semmi kézzelfoghatót.

My Life for Freedom!

SACA_(HUN)
Srácok be fogunk dugulni!
A BIX terheltsége fullon van!
BIX terheltség!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

megoldottam kösz
kösz (az melyik gomb?)
Mielõtt földet érsz nyomni kell a "use" gombot. Bõvebb infó itt.

[HUN]Crassus
ez szepen hangzik,de ha ilyen utemben folyik a jatek fejlesztese erre 2010 elott ne szamitsunk..............😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Josszimatroz
na erre kivancsi leszek.. hogy fogja elbirni a server a 30+ fos slotokat... mert 2 v 2 ben nem lesz poen aknavetovel lonni..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

bocs hogy bagatel kérdést teszek fel de most kezdtem a játékkal játszani,és az ejtõernyõs kiképzésben elakadtam amikor a 250 lábról ledobnak mit kell csinálni hogy ne purcanjak ki köszi
Sadist
Ahogy én olvastam olyan lesz, hogy részletes statisztikákat fognak készíteni ezek az új szerverek.

zotyesz
Maggoty_Mortar,

I beg to differ with your post. I am a former Artillery Officer (155SP, 8" and Apache Pilot). Several of the other Devs are prior service also and are familiar with mortars, Arty, CAS etc.

Artillery will appear first in Overmatch. It already appears in the America's Army Government Training Applications used to train our soldiers. Enemey Mortars were included in a recent application delivery we made to the JFK Special Warfare Center and School at Fort Bragg.

Overmatch will be running on a new version of AA built on the UT2004 code base. Because we are adding vehicles, Javelin missiles and the like the maps will be pretty damn big. They are being created in our shop (AAGA) now.

Best,

Skyhuntr

A forrás

patacsi HUN
HOOAH!!!!

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Josszimatroz
hopsz most látom újabb magyar 100 honor van!!! gratula Barocasnak!!! <#worship><#taps>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
a cég hivatalos oldalán a ping teszt igéretes legalábbis USA-n belül.. bár pl. ha megpingelsz egy US_EAST servert azt kb 130ms.nek látod itthonról játékban viszont 220-250nek tünnik... pedig állitólag az aao-nak van az egyik legjobb netkódja... valami menedzsment szofvert is irnak ami adminisztálja a (easyspeak) servereket... mondjuk bármilyen is lesz a semminél több az biztos..

bcs78
És egy érdekes gondolatot is olvastam. Az emberke a Fórumon azt fejtegette, hogy lehetséges, hogy az van a dolog mögött, hogy így akarják tehermentesíteni az SCI-t, mivel annak hálózata nem bírja a nagy számú felhasználót. Ezérthát bevonnak egy másik szolgáltatót is, így megosztva a terhelést. Belegondolva nem is hülyeség.

Dexa
...de hogy milyen szinten... az még a jövõ zenéje...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

bcs78
Official fórumban azt írják, hogy marad az SCI is. Azaz 2 szolgáltató lesz. Mindkettõ fog szolgáltatni official és leased honor szervereket.

Josszimatroz
de azok mitol lesznek jobbak mint a mostaniak? kisebb lagg? kevesebb csiter?.. vagy mi?

Lusta voltam végig nézni a linkeket is amit ott adtak de gyanítom mi lesz: 7 helyszín, 6 szerver.
(Londonba csak szökõévente hoznak át egyet... mutatóba!)

Dexa
jah repro már írt róla...
aszem

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

zotyesz
Igen. 😊
Jónak tûnik. 😊

SACA_(HUN)
Srácok láttátok ezt?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Dexa

öhhöm...
1ik kört végig kempelte és akkor nem szerzett 1 kill-t sem aszem...
kör végére meg már lelépett az ellen is...
nem látszott rajta hogy csíter lenne mert nem egylövéssel ölt hanem soxor szarakodott õ is hogy leszedjen vkit... bár fene tudja már a mai világban...
:S

Ahet
VágóBélabácsi 😊...
De ez is beállítás kérdese (mint azt valamelyik, kifejtették valakik vmelyik fórumon :S )
Mindenesetre, az ólom még hatással van rájuk. 😊

The gods have disconnected you ...

Dexa
és akkor a Bauer team lenne az OCHT (Official Cheater Hunter Team)?
😉

zotyesz
Csak nem a Star Trek Elite Force-ból a Hazard Team? 😊

Sadist
Nemtudom miért nem lehet olyat csinálni, hogy mondjuk az evenbalance v. az AASA kijelölne megbízható embereket (hívjuk õket csítervadászoknak <#vigyor1>), akik bemehetnek egy szerverre és pb shotot csinálhatnának a csíterekrõl, utána pedig az alapján banolhatnák a rohadékokat (akár HW bannal is <#eplus2>).

Rózsalány
ügyes!😊))

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Dexa

az idõt nézzétek a jobb sarokban...
😉
jah és a gyerek már kézigránáttal támadta az induló def-eket...

Sadist
Azt hiszed hatással van rá a flash? 😄 Egy csíternél az a minimum, hogy nincs vakulás 😄

Tegnap én is felmentem egy szerverre, amin 4-bõl 4 csíter volt, szal mindegy volt melyik oldalt választom 😄
Srác kérdezte, hogy lehet-e bauer (közbe valamiért mindig próbált fedezékbe bújni elõlem 😊
Mondom nem, mert egy igaz bauer soha nem csal! Utána pedig kapott egy tár ólmot 😄

Ahet
Sajnos egy idõután már nemtudtam visszamenni. (-3 honor de megérte 😊 )
Lehet túl hamar elpuffoktattam a puskaporom . Hiába Bauernek lenni mûvészet. Legközelebb apránként. Nevelõ hatással kell élni. Flash, és hosszú lelkifröccs, és csak ezután lelõni. 0😊

Sikerült...le is lépett az ürge..meg ment vele 2 társa is...bár azok nem szinesek voltak...csak a pb_plist alapján tüntek annak,az 1ik bannal...a másik önként :-)

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Hmm...már csak 2 játékos van...1ik csíter...elkapom.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
Official EU 22
20-ból 4 csíter. 20% már egész jó arány. És akkor még azokat nem is vettük, akik nem használnak színes nevet.

Ahet
Bauereke! Harcra... WC EU 022

N3TuddKi
<#gun>WC us army official w 081

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Ahet
Azthiszem, elmehetsz és beszélhetsz velük ha akarsz, de egybõl bemehetsz a fejtágításra is. 😉

Sadist
Hm, SF kiképzésen már nincs az elején a dumálás az SF tagokkal <#fejvakaras>