America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Tiszaújváros - Pipeline SF

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Slow
Meg a Kabhegy RT 😉

[negativ] Cirek
az Tatabánya's Collapsed Tunnel volt. 😊
és kimaradt a Nyócker Weapons Cache(SE) 😊

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Izé....
Army pályák magyar vonatkozásban <#zavart2>

Erzsébet híd Bridge Crossing
Parlament Headquarters Raid
Szabadszállás MOUT McKenna
Komló Collapsed Tunnel
Paks Pipeline SF
Szentkirályszabadja FLS Assault
Mátra Mountain Pass
Mecsek Mountain Ambush
Kisbalaton Swamp Raid
River Basin
Taszár Radio Tower
Lánchíd Bridge SE
Gyöngyösvisonta Pipeline
Gyulafirátót SF CSAR
Heim Pál SF Hospital
Bugac SF SandStorm
Hortobágy SF Oasis

Lehet korrigálni <#nezze>

Kutyika
<#vigyor1>Jólvanna! Megpróbálom beüzemelni éjjel a gammát... Hátha, javult valamit. De, ahogy elnézem a csíterekrõl szóló hozzászólásokat...

Josszimatroz
lehet <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

zotyesz
Csak nem az Operation Punkbuster? 😊

patacsi HUN
jól vagyunk, csak el vagyunk kicsit kutyátlanodva 😉

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Josszimatroz
igaz eleg ritka manapsag mar az a cheater aki detected cheat-el jatszik.. ma uj csittel taliztam csar-on.. pofa bejon headshot+nevvaltas tehat eddig a szokasos.. aztan eldurran a server... na most h a pofa csinalja e nemtom.. vagy a server akad kia cheatjetol szal nemtom tudatosan lovi e le.. de ma 2szer volt ilyen.. east005+east002-n

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
a multkor elkuldtem a screenshot-ot a game hook-os gyerekrol.. ha ilyet lattok csinaljatok ti is screenshotot az uzenetrol + a pb_power listarol es kuldjetek nyugodtan az evenbalance.com-nak.. nekem is visszairtak, koszontek es megnezik a pb logokat valami uj csiter elleni hadjaratban vannak es az uj cheatek ellen gyujtik az anyagot azt irtak..

Josszimatroz
lol.. 2 pont.. <#vigyor1>

egy nõnek kell jönni a fórumra, hogy a "muszáj" végre helyesen legyen leírva 😄DDD
bogyoka
jajj de izgulok most tõtõdik lefele <#taps>

És azt írja, hogy 1 óra hossza lesz a letõtési idõ, csak most mennem kell dolgozni <#szomoru2>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
"kemény bogyó" nem is olyan rossz <#vigyor>

Kutyika
<#csodalk> Noffene!<#zavart1><#vigyor3><#vigyor1>Nem vagyok csíter, de telerottyantottam a gatyót rendesen...(amúgy bocs, hogy ritkán nézek ide be, de a netem + a rossz pingek miatt, nem nagyon tudok játszani, vagyis tudnék de élvezhetetlen) Van valami újdonság? Jól vagytok?

[HUN]Crassus
ezt nezzetek:http://www.blunitrox.co.uk/3DImagesAnaglyph.html

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Legyel: "Succubus" a Succubus-ok nagyon kegyetlen nostenydemonok akik szepsegukkel elcsabitjak a gyanutlan ferfiakat majd felfaljak oket😊sztem ennel kemenyebb meg vaganyabb nev nem is kell😊

esetleg cifrazhatod a beirast pl:"$u ( ( uBu$",hogy megjobban megrettenjenek toled😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Slow
legyél csak nyugodtan Bogyóka, az jó név, és ha úgyvesszük akár kemény is 😉 kemény bogyó... van olyan 😉

repro
nem szoktunk HUNt tenni a végére.
Ha már minket utálnak ne utálják a magyarokat is 😛

N0 TXT TLK PLZ!4!

Gfreiter
Figyelem, holnap mindenki készenlétben 😊))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Hát én mindig kifogom a jó napokat... <#zavart2> Igazából gondolkozom, hogy mit lenne érdemes. Újítani a gépen, vagy az egészet lecserélni a francba? De ez még túl új ahhoz, hogy kidobjam, eladni meg úgysem tudnám.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Miért akarsz minden újoncot az xSUba protezsálni??? <#confused>

bogyoka
szólok feltétlen, muszáj lesz, meg mindig szólok ha elakadok, neaggódj <#hehe>

Holnap estére már tréningezek <#smile>

Jáááj Dzsí! Megint beleszaladtál... Most voltam fent eu serveren voltunk max 8an max 100 körüli pinggel, de olyan lagok voltak mint még a 2.1ben sem.... <#idiota>

Gfreiter
<#vigyor3>

-(xSU)-Ironlady

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Gfreiter
Mindenképp a nagyobb gépen játssz 😊 Ha elakadsz a töltésben/telepítésben, csak szólj majd.

bogyoka
Hja, persze,jó, már leesett, de majd holnap, mert szerintem a másik nagy gépen fogok inkább játszani, az jobb, és most nem tudom megnézni, mert kivan kapcsolva, és nincs kedvem bekapcsolni <#rolleyes>

bogyoka
Lehet,hogy pont azt választom, tökre teccik <#buck>

Mert ha én belejövök ám fijúk, akkor én nekem, nagyon szokott sikerülni a lövés, szal, vigyázni kell😄DD

Sok háborús játékot jáccottam ám <#awink>

Sadist
A számgép konfigodat 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bogyoka
milyen konfigomat? <#confused>

De nemrossz név az <#wink>

Gfreiter
LOOOOL 😄DD <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Sadist
Marcang <#vigyor1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gfreiter
Jó. Pl IronLady 😊 Ez jó kemény 😊<#violent>
Írd le légyszí a konfigodat.

bogyoka
Nem baj, megszoktam,hogy amíg nem jövök bele levagyok lõve, már nem izgat <#gonosz1>

Majd ma éjjel megálmodom a nevemet, valami kemény nevet választok <#hehe>

Gfreiter
Halihó <#integet2> Nem megy. Ma próbáltam játszani egy unoff szerveren. 40-60 körül volt a pingem, de a szokásos genyó volt folyton, úgyhogy feladtam. Újításig pihi... <#sir>

Talán máris ki kéne vonulnod a csatatérre vagy mi??? <#violent><#wave>

Gfreiter
Jó lesz. Milyen géped van? Egyébként ne izgulj, ha az elején a kelleténél picit többszöür lõnek le 😊 <#circling>
A nevem pedig: Spc. Gefreiter

bogyoka
Jó, feltéve, ha tudom majd a nevedet😄D

De tudom, hogy csak multis, már mondták, egyenlõre félek kicsit a valódi katonáktól, még sosem játszottam multiban, de majd megszokom õket, meg lelövöm <#hehe>

Nagyon izgulok <#smile>

Gfreiter
Remélem télleg szeretni fogod 😊 Akkor majd játszunk együtt. Ja, de egy fontos dolog: ezt csak neten, multiban lehet játszani, tehát nincs single része.

bogyoka
JaJó, értem, de remélem bevesznek a csapatba <#smile>

Várom a tréninget, nagyon szeretem <#kacsint>

N3TuddKi
sztem az a legfontosabb
😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

bogyoka
mellbõség is kell? <#wow2>

Gfreiter
<#eplus2>

Dexa
hát jah... szar lenne ha már itt is...
<#vigyor1>

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Sadist
Ja és keziccsókolom!!! <#vigyor3>

Sadist
Bazze, éppen joinolok a szerverre, erre leléptek! 😞

Gfreiter
LOOOOOOOL <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Sadist
<#falbav> Francba!
Most én voltam lassú <#banplz> De legalább nem Dexa alázott le <#vigyor1>

Sadist
Hö? <#fejvakaras>

A nevedet azt itt adhatod meg, azzal hogy regisztrálsz (Register->Register account->User name (Ez lesz a játékban használt neved), email, telefon, mellbõség, stb. 😉 Utána kapsz egy e-mailt benne egy linkkel, amivel aktiválhatod a "virtuális katonádat").