America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repro
Elsõnek indítsd el a /system/pb könyvtárban a pbweb.exe-t
(új PB jött ki és érdemesebb játékon kívül frissíteni)
Amúgy meg valamit elkeféltek. Van olyan, h egyik szerver sem hivatalos, ha meg hivatalosak, akkor pedig mindenkinek 15 honor-t mutat

sztem készül már a 2.3.1 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

bogyoka
Hahóó, megint kérdeznék😊))

Tudtok-e valamit, hogy van valami baj a serverekkel, vagy most nálam nem jó valami? <#confused>

Nem tudok felmenni a serverekre, ha meg bemegyek, kidob, és ráadásul alig van server😞(

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Sadist
Ha még õk maguk írnák a cheateket, azt mondanám hogy biztos a kihívás és a problémamegoldás hajtja õket, de letölteni valamit és használni, ahhoz viszont nem kell túl sok ész.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

repro
Azt bírom, amikor sajnáltatják magukat, h õk "meg-nem-értett-gémerek" és miért utálja mindenki õket😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Öhm, én csak a fórumhoz akartam linket, hogy röhöghessek a sok lámán, de priviben is jöhet 😉

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bcs78
Ja! És sztem ne nagyon tegyünk hivatkozásokat ide ilyen helyekre, ne könnyítsük meg senki dolgát.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

bcs78
Na hát én is beleolvasgattam a cheat fórumba. Teljesen ledöbbent, hogy ezek az emberkék rendesen fel vannak háborodva, hogy nem mûködnek a cheatek. Egyébként tényleg úgy néz ki, hogy a PB most szerzett nekünk néhány nyugodt napot.

Annak ellenére hogy nincs ott a kis ikon a szerver neve elõtt, teljesen jól játszható a játék... szal nem értem a felháborodás okát <#csodalk><#wilting>

Sadist
Szétvágod a kábelt, leblankolod a végét és az azonos színûeket összekötöd 😄

Sadist
Hol lehet ilyeneket olvasni? Beírnék bauer néven, hogy kicsit cukkoljam õket <#hehe>

Sadist
Pedig ez a névváltoztatás tiltás úgy tudom már régebb óta benne van a PB-ben.

Josszimatroz
:-pp VAZZEG PECH... nyomas botba venni

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

bcs78
Azért nem játszom mostanában, mert untam az Army-t. De most teszik az UA, viszont tegnap rácsuktam az UTP kábelre az ajtót (tudom: <#lama>), így most otthon nincs netem. Tegnap este rendesen a falat kapartam kínomban hogy nemtok netezni.

Amúgy meg részvétem és minden elismerésem a fordított napszakokért. <#vigyor>

Josszimatroz
.It's only cheating if you get caught. ez a jelmondatuk.. hmm hmm.. erdekes velemeny.. ej en regimodi vok meg ugy nottem fel azt tanitottak "ne csalj a jatekban" most meg mi arad mindenhonnan? szerezd meg, nyerd meg, legyen a tied.. csak a cel erdekes.. bullshit

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
en meg ejszaka dogzom meg 7vegen ugyhogy stfu.. <#idiota>

Josszimatroz
es ezert nem jaccol mostanaban?..

bcs78
Húzzatok dolgozni vagy iskolába, mit játszotok itt napközben? Engem meg itt egyen a fene, ti meg csak játszotok...

Strahd_
neved akardt az a veded lenni .)

Strahd_
ur isten most már céloznom is kell nem megy megnyomom az 1 es gombot és akkor megöli az összes ellenséget meg ha a 2 est megöl midnekit és beirja NooB vagy vagy... mert én avgyok az isten
3 as gomb szivárvány nevem van 4 es gomdb baze hoyg tudtál lelöni engem a sebezhetetlenség csitem mögül adca a veded és repülj innen

Josszimatroz
en jokat rogohtem ahogy olvastam miket rinyalnak.. <#idiota>

Strahd_
ugy sajnálom öket,hogy robbana fel a gépük.... 😊

Josszimatroz
viszont kijott 2 uj pb cliens ami miatt a csiterek sirnak h nem el egyik csit sem.. az elrejtos modszert szurtek ki ami a lenyeg volt..

repro
ahham látom, mi a probléma.
valamit nagyon Lcsesztek

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
nem csak a déli leállás van?
lehet, h új pecs miatt tovább tart

N0 TXT TLK PLZ!4!

HAFgoofy
<#falbav><#mf3><#boxer> Sikerült teljesen elszállnia az America's Army rendszernek?? Nektek sincs egy Official vagy Leased-Official szerver??? Ezek vmi nagyon el****ak! Nem hiszem el, komolyan mondom, már csak gratulálni tudok a fejlesztõ gárdának<#worship><#mf3>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

SirThomas
Kérdés : nekem hülyül meg estére az Army vagy mindenkinek? Mindenkinek 15 honor, akad meg volt olyan,hogy minden kör után más fegyvere volt mindenkinek! 😊 Ja, meg olyan kevés Official szerver lesz estére! Az új patch miatt?

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

SirThomas
Nézzél ide vissza : 2005. jan. 03. 13:27 | #45752 ,2005. jan. 03. 11:43 | #45744
Én is ezeket kérdeztem mikor elkezdtem játszani. Ha tovább olvasod akkor még feltettem jónéhány kérdést.

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.

Udv! Tudja valaki,hogy melyik szerveren jatszanak magyarok!Elore kossz!
CSUKA
engem nem a vévváltás izgat hanem az aimbotosok.. az se érdekel, ha szines a nevük, csak játszanak úgy mint egy átlag játékos.
nem bírom amikor rohangálnak puskával a kezükben és közbe lõnek mindenfele.
<#violent><#idiota>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

HAFgoofy
nézzenek oda, mégis csak van olyan hogy egyes névváltoztatókat nem enged be! még 1/4 órát próbálkozott, aztán feladta...<#mf2>

\"Over hills and valleys and mountains they roamed, hoping for victory and not getting owned.\"

Starfish
Áhh. Nem nem. Én biztos nem. Nem is játszom már igazán semmivel. Maradok a honlapszerkesztõ szenvedélynél. Csak legyen elég meló =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Josszimatroz
igy van..

[HUN]Crassus
ez ok,de azért ,mert összecsalnak a gyökerek egy ilyen account-ot nekünk nem gyökereknek még nem kell gyökérnek lenni.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

CSUKA
a 100 honorosokat meg nem lehet kibannolni.. csak arra értették, hogy az új aa-ban nem lehet új 100 honoros acc-ot "csinálni"

akinek van 100-as acc-ja annak már meg is marad.. ott szúrták el hogy nem mérték a honorlépés idejét...

100 honort kb. 1.5-2 perc elérni azon a hackelt hospital servern.
csak egyedül vagy a serverben, vip vagy, 10s egy kör és azalatt a legtöbb civilt kell kinyírni. egy civil kb 1000000 pont.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
hát igen... de róla észrevehetõ, hogy nem igazi 100 honoros
nincs is trackere.
<#vigyor2><#wow3><#szomoru2>

Sadist
Miért mindig akkor nincs auth, amikor az embernek egy pici szabadideje volna? <#mf3>

Ehh már megoldódott! 3 rossz emailcímet adtam meg de a harmadik már jó volt! Ellenben a 3.ra megérkezett mind a háromszor az új jelszó!
Tök jó is volt minden hatalmas lagok... rpkval egy tárat ürítettem a gyerekbe erre a kép amit látok hogy fexek a földön és az arc elsétáll...<#ticking>

bcs78
Szerinted 4 millió accountnál feltûnik, ha 3 email címre is elkéred? <#taps>

pet70000
nem berágni!!! 😉

Sziasztok!

A balfasz meg én vagyok!
Megváltoztattam a jelszavamat, délelõtt de nem emléxem hogy pontosan mire. Ráadásul nem tudom hogy melyik emailcímemet adtam meg personal jacketben.... 😞
Ha mondjuk 3 emailcímre is megkérem a jelszót az gáz lehet??

bcs78
Preview of Oasis... hát ez <#taps>

már megyek is.......................

pet70000
werMOCI, mostmá' told el a bringádat 😉
<#nyes><#nyes><#taps>

Preview of the SF Oasis Multiplayer Map

rezes
Je helllooooo! Teged is lehet latni?Szolj Bunderatornak es gyertek tolni a gamet
<#vigyor3><#vigyor3>

Fonok.Ki az a corporation?

Free
állítom ez valami feka acc és unalmában minket idegesít<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

[HUN]Crassus
Azt jól megcsinálták az igaz csak vannak olyan emberek akik NEM ÉRDEMLIK MEG HASZNÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

najo crassus vagy Dexa, mostmár be lehet fejezni 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Még valami Internetben is küldetéseket kell megcsinálni? egyébként jól megcsinálták eszt a becsületszintet😊