America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Részemrõl a szerencse! 😊

N3TuddKi
már voltam de te nem voltál sehol...

Köszi Doma a játékot 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

marsu
kösz All<#taps><#worship><#worship><#worship><#worship>
Sadist
OK, de nálam lesz az RPG 😛

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nah gyere village 1vs1 <#mf1> aztán megdumáljuk.

bcs78
Azt pedig, hogy személy szerint most neked mennyi kell a következõ honorig, azt meg a login.americasarmy.com oldalon bejelentkezve tudod megnézni.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Sadist
Elõbb egy tékelés, most meg pofátlanul be is írsz elém? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

<#wilting>

Sadist
1. Mindenképp beszámolja. 10 játszmánként (ált. 10*7 kör) küldi az eredményeket vagy akkor amikor kilépsz.
2. FAQ->America's Army haladóknak

Függetlenül a csatlakozástól megkapod a pontokat. A honorszintek pedig fentvannak az americasarmy.hu-n a faq/haladóknak menüpontban ha jól emléxem.

marsu
Sziasztok.

Lenne két kérdésem, mindegy mikor csatlakozol egy küldetéshez a pontjaimat így is úgy is beszámolja??? Gondolok itt 5/7, 7/7 stb
Mennyi score pont után kapok 1 honor pontot???
Pedig sztem nem lesz meg...
Bár ha belegondolok most hogy tönkrement az ircem, lehet hogy itt folytatom a társalgást <#eplus2>

Jaja sztem se örülne neki...de ugyis az lesz 😊
Fura lenne ha reggel felkelnék és még nincs meg 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Azzal kicsit már elkéstünk mondjuk úgy 2 hónapot..
Egyébiránt keménykezû házigazdánk sztem nem venné jónéven ha átkapcsolnánk chat formába a forumot <#hehe>

Van egy olyan érzésem hogy pár órán belül elõrjük az 50k-t. Zotyesz ugye nincs itt? 😊))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

CSUKA
pörög-forog a horgász.. és könyörög, hogy ne bántsam.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
pörög-forog a horgász.. és könyörög, hogy ne bántsam.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Tipp:
Mondjuk kifogják a csukát aztán majd pörög forog a damilon...

Josszimatroz
inkabb gyere armyzni mint itt lopod a napot.. <#lama>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

N3TuddKi
megtettem 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

CSUKA
csinálok valami banner magamnak, mert ciki hogy csak az enyém nem pörög-forog 😄

CSUKA
.

Sadist
Azt a sunyi fajtája <#duhos2><#taps> Na majd az 50k
[hatalom van a kezében <#ravasz1>]

Sadist
Az meg nem szép dolog, hogy a 80 honoros a tizen-huszon honorosokat alázza...

ték

CSUKA

CSUKA
sõõt.. paintballon is csak fejre lövök, most szólok! 😄

CSUKA
egy LAN partyn is megmutatnám hogy megyek, egy csont reinstallt gépen.
<#violent>

Sadist
Hozzá kell szoknod, hogy ezt már bizony nem fogod egykönnyen lemosni magadról...

CSUKA
mindíg amikor vége a körnek azt látom, hogy írják a "külföldi" játékosoknak hogy csaló vagyok.

NEM CSALOK MÁÁÁÁR! TETSZIK ÉRTENI?!?!?!?!

ugye ( , [HEW, [] nektek szól!

Sadist
<#whatever><#rolleyes>

Sadist
Nyomd be humoros aranyos képek topikba (vagy ha nem teszed, akkor majd megteszem én <#vigyor1>)

CSUKA
a G&R serverhez..
nem azon az ip-n addja ki a pb_hotokat 😞

MÉG EGY MAGYAR LECSÍTEREZ URBAN ASSAULTON JÉTK KÖZBE, AZT TÖKÖNRÚGOM!

N3TuddKi
OFF

családi okok miatt eladó MERCI Terepjáró

Szerintem nagyon megéri!!! 😉

ON

Elvileg szoftveresen lehet feszt, de órajelet biztosan emelni, ergó elképzelhetõ hogy van olyan szoftver, ami tönkreteheti a hardvert (lásd: videókártyatuning).
Szerintem...

pet70000
feltörték az oldalt és beraktak helyette egy errõl szóló értesítést 😉
szerintem Dexának van screenshotja róla

Josszimatroz
most mar visszacsereltek... gondolom reseteltek a dns servert.. csak a nyitolapot csereltek le a hackerek.. gondolom mast nem tudtak.. de azert ez is ciki..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Free
mi volt??? nekem normálisan bejön a lap...

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Josszimatroz
hubazmeg.. te nyertel.. :-( raadasul mukodik ujra ez a szar..

Strahd_
😊 nekem pl nem tetszik .) rühellem .) igy most Javaval tetzsik hoyg nem birja a táp gépem a forditot 😄 😄 😄 delphiben OpenGl programokat siman 😄 egy form kirajzolását Javaban már nem 😄

Sadist
Akkor Pascal és Delphi után arra is ráállok <#eplus2>

Strahd_
Kollegám: "Hardver megszakitást kikapcsolod és folyamatosan irsz a vinyora akkor meg fog sülni, csak jol kell Assemblyben programozni."

Strahd_
Én ugy tudom van ilyen viros, csak régi virus, miszerint a vinyot elkezdi olvasgattatni amig a szétsül igazat megvalva ebben a témában noob vagyok .) kerültem a virusokat ahogy csak tudtam csak ami info átjött hozzám erröl hallotam. Bár elviekben sokminden lehetséges...
ha szoftveresen tudom vezérelni valahogy a procid ergo tuningolhatom oprendzerböl akár tul is porgethetem ami nem tezs jot neki vagy szoftveresen vezérelt ventilátort lekapcsolom és szintén szétég a proci. Elvben tehát szerintem lehetséges.

Sadist
Tényleg, lehetséges olyan, hogy egy vírus hardveres kárt okoz? Mert a volt info tanárunk szerint nem lehetséges. Viszont hallottam már olyat, hogy a régi jó Commodore 64-es idõkben egy számgépes szaki írt egy programot, ami kiakasztotta a delikvens floppy meghajtójának az olvasófejét, így vissza kellett hozzá vinni javíttatni 😊

Strahd_
chernobil virust nekik süljön szét a vinyojuk

Sadist
Vagy még jobb volna, ha valaki átírná a cheatjeiket, hogy minden egyes lövésnél letörölne a gépükrõl egy random fájlt <#eplus2>

Strahd_
Screenshotot megmutatnátok? mert nálam nem jon be 😞

Sadist
Szaros kis gecik, én is jót röhögnék, ha a ganaj oldalukat valaki feltörné és a hackeket lecserélné valami jó durcás vírusra. Hadd töltsék a kis tetvek.

Ez kemény...

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Dexa
én már megcsináltam amikor észrevettem

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S