America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Azt szeretném megkérdezni, hogy most az america's army legújabb verziója ez? :
America's Army: Special Forces v2.3.0
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Az utolsó kettõ üzenetet nem is láttam rajta :D
Le is mentem a régi bannerek közé :D
hát ez is elõfordul mitagadás, de inkább jellemzõ a:
"affene...ez egy ellenfél volt...mind1...majd legközelebb..."
"affene... ez saját volt... mind1... gyilok..."
;)
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
A fennköltség vérbõl, szennybõl, fájdalomból és szenvedésbõl születik.
217.27.212.136:1716
aarmy - armygame
urban assault
Játékosok: 0/14
nem official, de joak a pingek....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
de jó kis west servereken mindig volt hely...
:S
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Grat az 50K hoz
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
<#beka3>#beka3>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
de most mit lehet tenni?
:S
legbiztonságosabb az a gép ami nincs a nethez csatlakoztatva és csak egy billentyûzet van hozzá beviteli eszközként
:D
amit ember talál ki... ember szarja is L...
(két ser után szabadon :D )
;)
hogy is van ? egy hülye százat ....
(jóvannaaa néha nekem is kõ... ;) )
Valami töményebb?? <#finom>#finom>
edited: csak hogy ne szpemmeljek mert már nincs értelme!!
Gyönyörû a bannerünk <#wow2>#wow2><#zavart2>#zavart2>
:DDD
na kapsz 1 sört...
;)
vagy már elkéstem <#confused>#confused><#wilting>#wilting>
:P
urbanon, woodlandet is megnéztem... kicsit mecgenyán is voltam és bridge-en is voltam vagy két és fél órát... (nem trekkelt szervereken de legalább jó volt a szerver...)
:P
szal mf1
;)
majd gémben megbeszéljük a dolgot...
E.Gy.B.E. Airsoft Team
volt pofátok Lvinni az 50000. hozzászólást elõlem?
minõsíthetetlen... felháborító....
bekaphassátok
mf1 és mf2
E.Gy.B.E. Airsoft Team
azt hisszük, hogy az új tanítóbácsinál (Mighty) mindent lehet? rögtön elszabadul a spam, a banner-csesztetés, a fék-flém meg a ték?
ehhhe ehhhe
;)