America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Josszimatroz
Koszi a meccset HEW-es sracok..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
tegnap este nagy helyehulya volt a bikaver borozoban.. kicsit levagyok lassulva de stere ok leszek.. kb 19.25re fogok beesni a gep ele <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Psion

Nahh mi a pálya Fater, már otthon vagy ?

Este 19:30, tuti ...

A fennköltség vérbõl, szennybõl, fájdalomból és szenvedésbõl születik.

Josszimatroz
helyehulya!

Psion

Dexa
...sokadik...
tod 5letesség rulez

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

CSUKA
Van valaki akinek mûxik a windows feladatütemezõ?
beáttítok mindent rajta, de nem csinál semmit.
egy olyan feladat kéne, ami 1-2 óránként lefuttatja a pbweb.exe-t.
a sima indítópult nem jó, mert olyan gyosan indítja, hogy még nem áll fel addigra a hálózat. Márpedig kapcsolat nélûl nincs frissítés. :(

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

<#vigyor3> hányadik is??

Dexa
hmmm
tényleg jó lehet a név...

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

SirThomas
KB.100GB elég lesz erre a célra? Idõm meg mint a tenger! :))
Ki szeretném csak probálni, mert amiket eddig láttam nagyon frankok voltak! Az oldal aminek a linkjét adtad nagyon klassz!

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerõsített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerûen megkerül.

CSUKA
a videófelvétel hely és gépigényes! a készülõ G&R filmenk csak az elsõ 1-2 percénél járhatunk, de már 6Gb-nál járunk.
800*600 32bit 25 fps hang nélkül 4-500 Mb.
és akkor még azt összevágom efektezem..realtimekártya nélkül lefordítja a premiere 7-8 óra alatt.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

SirThomas
Köszi a segítséget. Belekezdek aztán meglátom mire megyek!

Ha szilárdan megvetetted a lábad megerõsített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerûen megkerül.

CSUKA
dehogynem... imádjuk egymást a G&R-ben jogvédett dolgokkal szivatni :)
pl. screenshotokkal :)

CSUKA
www.fraps.com de nemrég valaki betett ide egy linket a legújabb fraps full verziójáról. azt szedd le!

Slow
nem baj, hogy onnan vette ;)

SirThomas
Köszi,h foglalkozol a "problémámmal"! Nincsen progim a felvételhez! Tudnál tippet adni melyiket érdemes erre használni?

CSUKA
azt hogy Screw honnan vette nemtom.
megkérdezem tõle.

CSUKA
az új serverük ip-jét nem tudom fejbõl, de ott most egy darabig filmet forgatunk.

Slow
tényleg? ott megnézheti? és honnan vettétek? nem az americasarmy.hu-ról?
inkább ezt kéne reklámozni, nem?

CSUKA
HNS... Dexával összekaptunk. és átrakta HNS-re.

te akkor most a 152.66.252.134 az G&R vag HNS szerver ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

CSUKA
de a G&R oldalon megnézheted az összes konzolparancsot.

CyruS - fórum mafia™ üzenete:
heloak
nagyon nagy meccs megy a HNSszerveren
Sadist üzenete:
hi bitch
alig tudtam otthagyni
152.66.252.134
Sadist üzenete:
otthagytad?
ja.
ebéd van
de menj be
Sadist üzenete:
de majd jössz vissza?
tóriási
tmajd talán
bazeg megszokásból t-t nyomok a mondat elõtt
tez ragályos DDDDDD
bazmeg megin !!! DDDDD
LOLL !!!!!
Sadist üzenete:
jaja, látom
Sadist üzenete:
rofl
ezt benyomom sgre

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

CSUKA
elindítod az AA-t, a konzolba beírod hogy "OPEN xy" az xy a pálya neve, amit a az americas army könyvtár\ map-ból nézheted ki.
ahoz hogy üres pályán mozogni tuddj, kell legyen fegyver a kezedben.
a fegyverek kódjai "class xy"
class sf,s,s24,b,svd,d(ez az akna+sf),v,spr,g,gp,ak,ar,rpk,rpg,at4
és még sok más..
ha videót akarsz csinálni, akkor vedd ki a képernyõrõl a fegyverek állapotát mutató jeleket (hud-okat). írd be hozzá a konzolba hogy "agphud 0" visszakapcsolás "agphud 1"
programod van a felvételhez?

[HUN]Crassus
nem jó a LINK:((

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sadist
Akkor ez nem neked való játék, bye.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csuhai G
Áhhh! Egy traininnget sem tudok átvinni! :)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

SACA_(HUN)
Ez a legjobb Crassus! Érdemes megnézni, olyan jót nevettem rajta!
Egy kis kikapcsolódás!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Ja sok mindent muszáJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Rózsalány
neeem, nagyon elõzékey vagyok én mindig, meg futok, nem tötymörgök, meg elállok az útból meg minden:)
én sem szeretem mikor elõttem bénázik valaki...

tényleg semmi okot nem adtam rá, bár az lehet hogy eccer valamikor letékáztam, de azért elnézést szoktam kérni:)

na, mindegy! köszönöm:))

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

zotyesz
Néha elõfordult, hogy más a csapatból opfornak látszott, de ez 1 kör alatt megoldódott, szóval szerintem nem ez volt a gond.
Szerintem pusztán nem volt normális az illetõ.

Sadist
Igen, nincs, FAQ!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csuhai G
Heló!

Mielõtt neten szeretnék játszani, muszály átvinnem a traininget? Ha muszály akkor van ez ellen valami megoldás?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Rózsalány
köszi! nem törõdtem amúgy vele, mer sosem ölt meg, csináltam a dolgom...
az nem lehet, hogy pölö õ engem ninjának látott??? valami bág vagy ijesmi?

nem akarok sokat ezen lovagolni, csak érdekelne mér tört az életemre:))

Psion

Tipelhetek ? CSAR volt ?

Mert ott nagyon sokat számít, hogy futva indulsz. nem szabad a csapatársak elõt tipegni, ha valaki futni akar el kell engedni ...

Az nekem is a halálom, a valaki el állja a csapat utját és el sem megy az UH60-ig ... megáll valahol elõtte ... a hátul maradtakat meg szépen telibe lövik M203-al ...

Szal' ilyen van, és ha kicsit vehemensebb vérmérséklete van a kolegának megeshet ilyen ...

Oda kell figyelni, ok nélkül tuti nem csinál ilyet ...

Sajnos abból a pár emberbõl akik ezzel a játékkal játszanak elõfordul pár ilyen primitív arc is mint akivel Te összefutottál!
Javaslom próbálj meg nem törõdni az ilyenekkel, menj át másik szerverre vagy próbáld elkerülni az ilyeneket. Vagy nemes egyszerûséggel indíts ellene kiszavazást.

Rózsalány
csakhogy én nem vagyok csíter, õ meg nem bauer vót!!!!!<#boxer>

26 honoros volt úgyhogy noob sem nagyon lehet... és semmi rosszat nem is csináltam, mert nagyon jól ment a játék és sok ellent ki is szedtem:((( nemértem:((((
max annyit csinálhattam, hogy nekiütköztem induláskor. de akkor mér nem írja, hogy kapjam be vagy menjek innen vagy valami?:(

kivan a nemlétezõ tököm:(

Psion

Valami badarságot csináltál, és berágott rád ... ez elõ szokott fordulni .... <#idiota>
Olyan fegyver van nálad ami neki is kéne ...

Vagy nemes egyszerûségel nOOb ...

mert Bauer :D

Rózsalány
hello! figyi! az mér van, hogy jáccogatok szépen rendesen, eccercsak minden szöveg nélkül odajön egy csapattársam és elkezd rám lövöldözni. nem öl meg csak belémereszt párat. kap is érte roe-t én meg csak állok ott és nem rtem:( és minden körben szinte ezt csinálta meg dobálta rám a flesseket meg ijenek... mér volt ez?????:(((

SirThomas
Sziasztok!
Hogyan kell egyjátékos módban játszani? Szeretnék csinálni én is egy videot! :)) Tudna ebben valaki segíteni?

[HUN]Crassus
Check this out:
http://classdat.appstate.edu/FAA/MS/wilsont/movies/101st-2.mpeg

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

CSUKA
csinált még magyar klán videót?
a videóit láttam.. leakalappal. tök jóók..

[negativ] Les
Nekem is hansonló a véleményem :)) -szuper

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Sadist
Slow, a fegyver körvonalakat hogy csináltad? Outer glow-al? És hogy oldottad meg, hogy szövegek mögé kerüljenek?

Szép a banner :))) Ha már vannak fegyverek körülrajzolva akkor egy hulla-körvonal se ártana :)))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

mensizek, sry...

Sadist
És jócskán alulmaradtál a versenyben <#mf2>

óriási meccsek dúlnak a haf szerveren :D

4NDR3W
60 ték
<#banplz>

http://www.HITclan.hu