America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
:DDD
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
egyszerûen muszály leállítani mindent, ami kicsit is nem stimmel az uraknak, ráadásul nyilvánvalóan jól szórakoztunk jópáran, bár asszem ez is baj...
mindegy, maradjanak a konvenciók, így minden sokkal jobb lesz és szebb és nem kell félni, hogy aki idetéved mit gondol rólunk... igazatok van, ne gondoljon semmit...
na ON...
de nem kell vígasztalni, megyek és széthekkelem az xSU honlap bannerjét...:DDD
hááát
eddig sokáig ott volt a hivatkozás ármihura... még is sokan kérdeztek itt... (nem azt mondom ne kérdezzen itt senki sem csak ha már ott meg vannak a válaszok...)
amikor a banner commando akcióba lendül akkor igen csak figyelem felkeltõ tud lenni a tm
ha a noobz click here megmarad akkor lehetne pingálni néha
(vagy pölö kis szaros fríííí mûvét is berakni mf1 )
asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S
én csak úgy megjegyeztem a dolgot...
:P
:D
(dagadog a büszkeségtõl)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
csinájjjjáááá még
noooooo
:)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
:D
hááááát...
;)
én is tom törölni a tiédet is
mf2
az én gépemben van: 2500+Barton @1833Mhz--> 2000-re húzva, 2x256+512Mb 400 DDR-ramokkal (a ramok csak samsunkok :( ) a két 256-os dualban, abitAN7 nforce2 ulra c.set-tel, és egy gef4 ti4200 128Mb dr 8x, meg egy satás winyó.
és így jön ki Hospitalon a 120-150 fps ( ha a földet nézem 200:))
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
mf1
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
csak fejre lõnek és egyhelyben állnak.
ez a játék inkább csak online.
a G&R oldalon megtalálod a parancsokat, de nem túl élvezetes bot ellen menni.
(tudom az aa.hu-n is fentvannak :) )
Szeretném a segitségeteket kérni a játékkal kapcsolatban.Olvastam valahol, hogy lehet játszani a pályákat offline botokkal ha igaz ez akkor hogyan és hol kell ezt beállitani?Mert sajnos a netem nem engedi meg sebessége miatt, hogy online is kiprobáljam (gprs net).Ilyen beállitások mellett is lehet helyi háloban használni a botokkal együtt?Egyébként a 2.2 -es válltozat van meg belöle.
Köszi.
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2396 MHz with 1023MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES (6512)
General protection fault!
History: UObject::ProcessEvent <- (AttachW_M4A1_Rifle_Mod SFhospital.AttachW_M4A1_Rifle_Mod65, Function AGP.BaseWeaponAttachment.ThirdPersonTrace) <- AWeaponAttachment::PostNetReceive <- HandleStream <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor AttachW_M4A1_Rifle_Mod65) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Ez mi a franctól van?
várjámá' majd 19:30-tól érek csak rá!
Addig valahogy bírd ki ... aztán felõlem ...
A fennköltség vérbõl, szennybõl, fájdalomból és szenvedésbõl születik.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
De olyan szegény még nem voltam, hogy lopni ne tudtam volna ...
Mi a fa**om van mindenki kötekedni akar ??!
Cyrus ettõl a képtõl hányingerem van ... nahh így kielégítõ ?<#idiota>#idiota>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Õ ?
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Mindíg dicsérték a munkád ...
Csak éppen nem volt mit kifogásolni ... fogd fel ez utóbbiakat építõ jellegû kritikának ...
Remélem továbbra is elkápráztattok minket jobbnál jobb banner-ekkel ...mint eddig is ...
2 évig nem nyilt szóra a száj, csak most, ha panasz van
mi sem jellemzõbb...
N0 TXT TLK PLZ!4!
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Az gond hogy ez nem a grafitti topic, hanem az America's Army topic ... és sajnos ezt nehéz kivenni ...
Bár tényleg jól néz ki, de ...
E.Gy.B.E. Airsoft Team
na de ezt má' szeretem :)
megy a kultúrlázadás :)
ez a grafitti meg az undorground alapja, hajrá :P
ja, lecseréltem, most jobb? :D
Kérlek a TESCO-s szineket nem fikázni, mert lessz irgum-burgum !!!
Rakjátok azt a Banner-t amit Free csinált ...
Ez egy két-embernek poén, de mi van azokkal akik betévednek ide ??!
Az volt a szép, amikor bejött az OpFor hang és az turbánosok oroszul üvöltöztek :D
N0 TXT TLK PLZ!4!
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Ez a legrondább Banner amit valaha láttam ... ez is valami ... de tényleg nem lehetne az elõzõt vissza tenni ... mert ez nem is kicsit problémás ...
E.Gy.B.E. Airsoft Team