America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Hu bazmeg... jelszot kell cserelnem :)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Slow
na meg is van, biztos örülni fognak a srácok :)

Dexa
ûûûû
:DDD

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Slow
az egész egy kis bolondozás, nem maradt volna így örökre, mint ahogy a bogyókaticás ismerkedési est sincs kint a mai napig...

egyszerûen muszály leállítani mindent, ami kicsit is nem stimmel az uraknak, ráadásul nyilvánvalóan jól szórakoztunk jópáran, bár asszem ez is baj...

mindegy, maradjanak a konvenciók, így minden sokkal jobb lesz és szebb és nem kell félni, hogy aki idetéved mit gondol rólunk... igazatok van, ne gondoljon semmit...

na ON...

de nem kell vígasztalni, megyek és széthekkelem az xSU honlap bannerjét...:DDD

Dexa
banner témával kapcs:
hááát
eddig sokáig ott volt a hivatkozás ármihura... még is sokan kérdeztek itt... (nem azt mondom ne kérdezzen itt senki sem csak ha már ott meg vannak a válaszok...)

amikor a banner commando akcióba lendül akkor igen csak figyelem felkeltõ tud lenni a tm

ha a noobz click here megmarad akkor lehetne pingálni néha ...
(vagy pölö kis szaros fríííí mûvét is berakni mf1 )

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Dexa
tom...
én csak úgy megjegyeztem a dolgot...
:P
:D

repro
Admin joggal kell elindítani az Armyt

N0 TXT TLK PLZ!4!

Free
már csak kötekedés szintjén de Slow legalább annyit ráírt jobb alulra hogy www.americasarmy.hu :c)))))

(dagadog a büszkeségtõl)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Sadist
Nema tiédet te setye, CSUKÁét :D

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
nooooo
csinájjjjáááá még
noooooo
:)

Free
nem baj ha erre én nem mondok semmit.. leshetitek mikor csinálok megint bármit :c)))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Dexa
hihi
:D
hááááát...
;)

én is tom törölni a tiédet is
mf2

CSUKA
ez az omega driver ami a trackeren van nagyon jóóó..
az én gépemben van: 2500+Barton @1833Mhz--> 2000-re húzva, 2x256+512Mb 400 DDR-ramokkal (a ramok csak samsunkok :( ) a két 256-os dualban, abitAN7 nforce2 ulra c.set-tel, és egy gef4 ti4200 128Mb dr 8x, meg egy satás winyó.

és így jön ki Hospitalon a 120-150 fps ( ha a földet nézem 200:))

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Sadist
Töröljem? <#vigyor1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dexa
(akkor meg nem kõ ellenreklám :P )
mf1

CSUKA
nem húzod te a procit egészen véletlenül?

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
háááát... a botok nem érnek semmit.
csak fejre lõnek és egyhelyben állnak.
ez a játék inkább csak online.
a G&R oldalon megtalálod a parancsokat, de nem túl élvezetes bot ellen menni.

(tudom az aa.hu-n is fentvannak :) )

repvez
Üdvözletem!
Szeretném a segitségeteket kérni a játékkal kapcsolatban.Olvastam valahol, hogy lehet játszani a pályákat offline botokkal ha igaz ez akkor hogyan és hol kell ezt beállitani?Mert sajnos a netem nem engedi meg sebessége miatt, hogy online is kiprobáljam (gprs net).Ilyen beállitások mellett is lehet helyi háloban használni a botokkal együtt?Egyébként a 2.2 -es válltozat van meg belöle.
Köszi.
Slow
vazze, ez de durva :DDDDD

kira banner, pont az aao-nak való :)
vagy inkább a PB-nek...:/

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2396 MHz with 1023MB RAM
Video: RADEON 9600 SERIES (6512)

General protection fault!

History: UObject::ProcessEvent <- (AttachW_M4A1_Rifle_Mod SFhospital.AttachW_M4A1_Rifle_Mod65, Function AGP.BaseWeaponAttachment.ThirdPersonTrace) <- AWeaponAttachment::PostNetReceive <- HandleStream <- UActorChannel::ReceivedBunch <- (Actor AttachW_M4A1_Rifle_Mod65) <- UChannel::ReceivedSequencedBunch <- Direct <- UChannel::ReceivedRawBunch <- DispatchDataToChannel <- BunchData <- UNetConnection::ReceivedPacket <- UNetConnection::ReceivedRawPacket <- UTcpNetDriver::TickDispatch <- UpdatePreNet <- ULevel::Tick <- (NetMode=3) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Ez mi a franctól van?
Psion

várjámá' majd 19:30-tól érek csak rá!

Addig valahogy bírd ki ... aztán felõlem ...

A fennköltség vérbõl, szennybõl, fájdalomból és szenvedésbõl születik.

lelõlek.... :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Psion
addig nyaggatok ... csak az a gond, hogy nincs kreativitásom.
De olyan szegény még nem voltam, hogy lopni ne tudtam volna ...

Mi a fa**om van mindenki kötekedni akar ??!
Cyrus ettõl a képtõl hányingerem van ... nahh így kielégítõ ?<#idiota>

csinálj jobbat :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Psion
qrvajó ...

Õ ?

Psion
Irigylem az éleslátásod ...<#idiota>

No így már tökéletes a banner.....ennél jobb nem kell....és nem is lehet :)

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Sadist
Ha tudsz jobbat csinálni, akkor nyugodtan elküldheted, szívesen kirakom.

Psion
Slow ezt ugye nem gondolod komolyan !!!

Mindíg dicsérték a munkád ...
Csak éppen nem volt mit kifogásolni ... fogd fel ez utóbbiakat építõ jellegû kritikának ...

Remélem továbbra is elkápráztattok minket jobbnál jobb banner-ekkel ...mint eddig is ...

Slow
jaj de fontos lett hirtelen ez a banner...

2 évig nem nyilt szóra a száj, csak most, ha panasz van
mi sem jellemzõbb...

repro
jah. maradjon így, elõtérbe legalább egy opfor aztán már maradjon is úgy lécccike.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Végülis jah....lehet h fel kéne dobni a fal elé egy vagy két katonát :))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Psion

Az gond hogy ez nem a grafitti topic, hanem az America's Army topic ... és sajnos ezt nehéz kivenni ...
Bár tényleg jól néz ki, de ...

Állat lett vazze :)))

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Slow
jah, nem látszik a "nobbz click here" felirat? :P

Slow
akik betévednek ide és kérdeznek valamit, azokat azonnal elkülditek az annyukba, annyi idejük sincs, hogy ránézzenek a bannerre...:)

na de ezt má' szeretem :)
megy a kultúrlázadás :)
ez a grafitti meg az undorground alapja, hajrá :P

ja, lecseréltem, most jobb? :D

Psion

Kérlek a TESCO-s szineket nem fikázni, mert lessz irgum-burgum !!!

Rakjátok azt a Banner-t amit Free csinált ...

Ez egy két-embernek poén, de mi van azokkal akik betévednek ide ??!

repro
Most meg szlávokra lövöldözünk.

Az volt a szép, amikor bejött az OpFor hang és az turbánosok oroszul üvöltöztek :D

N0 TXT TLK PLZ!4!

Slow
hé, ezek zsaruk...:)

Free
Én meg sem merek szólalni banner témában :c)

repro
Osztom a nézetet

N0 TXT TLK PLZ!4!

Slow
majd, ha lecseréled azt a nagyonszép és remek izlésre valló animáltgifedet...

Josszimatroz
meg 1.6ban is...

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Psion

Ez a legrondább Banner amit valaha láttam ... ez is valami ... de tényleg nem lehetne az elõzõt vissza tenni ... mert ez nem is kicsit problémás ...

Slow
haggyátok má'

meleg és kész, van ilyen medve is ;) biztos jól fõz :P

Sadist
Masni a fülére nem kéne? :D

sztem nem kell lebuzizni a medvét...rakjatok rá egy szoknyát és akkor nõ lesz :)

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Slow
hát azé' arabokra utaló nyom van a játékban ;)
és nem is véletlenül...