America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSUKA
én mint közönséges egysejtû excsíter fórumozó aszondom, ami most 2005.03.17 17:45-kor fentévaõ banner tetszik nékem a legjobban.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

bcs78
Hát most asszem banner támában is megy a durcizás.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

rezes
Na amig a gyerekek kiduzzogjak magukat a sarokban addig nem lehetne gyonyorkodni valami jo kis bannerban!

Viva la banner revolucion!

Fonok.Ki az a corporation?

Sadist
Szar dolog a skizofrénia 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

jó is lenne ha szólnál neki ! <#eplus2>

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

bcs78
Hát evvan. Majd szólok a líderüknek annak a Dorner_Gyorgy-nek, hogy próbáljanak már egy kicsit barátságosabbak meg türelmesebbek lenni.

tûzfalat kikapcsoltam. meg kapcsolódni is tudott csak éppen szervert nem talál

... got nothin to share with you...

Vagy próbálj meg ASE-vel szervert találni, és abból joinolni.
jobb ötletem nincs.

Akkor esetleg a tûzfal?

a legújabb, de szem tuti nem ez a baj mert eddig volt mindig!!

A hibajelenséggel még nem találkoztam. Milyen verzió van fönn neked?

van!!!! gondoltam 1értelmü. nemtudtam hogy itt ilyen......emberek..vannak........

AndrewCB
Hatalmas skillesek vagyunk az 1.07-es és 1.4 -es fragréttel. Az aktuális pár körben még ezt sem "ütöttük" meg.<#idiota>

Mindegy. Õk tudják, csak lehet ezt normálisan is! Drukkolunk nekik, hogy ennél jobb eredményeket tudjanak elérni!

Fizess elõ az internetre....<#idiota>

Psion

Remélem nem hargszol meg ... de ez nagyon a kikivánkozik ...

"Bejön két-három skilles csóka, és szerencsétlen HAF-osok elkezdenek szívni. Mit tegyenek?"

mondjuk, elkezdenek jobban játszani ? mert ha csak relatíve nOOb-okat gyaknak folyton az életben nem lessz meg a szügséges tapasztalat ...

<észt oszt>

képzeljük el a szitut mi lennen ha minden bérelt szerveren ez menne ... nagy életünk lenne ...

De pont ezt a témát már lerágtuk csontig ... szóval érthetõ is meg nem is ... kicsit empatikusabbnak kéne lennie a HAF-nak ha Magyarokról van szó ezek szerint ...
Igez engem még nem ért hasonló atrocitás ... de csak egyszer játszottam HAF szerveren már hónapok óta ...

Tényleg nem akarok egy HAF-ost sem megbántani ... elszámoltam tízig , bevettem a gyógyszerem ... remélem nem lessz para ... <#idiota>

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Akkor mi van ha belépek a játékba, bejelentkezek, és megyek a szerverválasztáshoz. akor csa k kiírja hogy conteting gamespy vagy mi és 10percmulva sincs semmi... mittegyek?

Sadist
Vagy aki AA FTP-n le tudja cserélni azt a fájlt, amire a banner URL-je mutat.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

AndrewCB
Azért, mert hülye Magyar vagyok, aki szeret Magyarokkal játszani.

De ezek után Én biztos nem megyek.

bcs78
Bizonyos szempontból meg lehet õket érteni. Tegyük fel játszanak a szerveren, HAF-nemHAF emberkék vegyesen. Szépen kiegyenlítetten megy a gém. Bejön két-három skilles csóka, és szerencsétlen HAF-osok elkezdenek szívni. Mit tegyenek? Keressenek másik szervert, ami jobban fexik a tudásszintjüknek? Asszem ez nem elvárható. Vagy kérjék meg a skilleseket, hogy "Bocsi srácok, de vagy maximáljátok a fragréteteket mondjuk 1,5-ben, vagy légyszi menjetek el". Ez sem életszerû. Ami életszerû: TS-en megy az idegbaj. "Bazmeg, mér nemtom lelõni ezt a csávót, öcsém nem hiszem el!!!!! Ki is dobom a csába, ha ez így megy tovább!!!". Aztán mivel õk a górék, így rövidesen jön a kikk.

BenyBo
én már tanultam sok esetbõl... <#nevetes1>

BenyBo
minek mész akkor oda játszani? 😄
ilyeneken nem érdemes fennakadni <#nyes>

AndrewCB
Épp itt a probléma.

1. Nem az egész HAF ellen játszottunk, de néhány ember által kialakul egy kép.

2. Nem baj, ha nem tetszik nekik, h ha lelövik Õket. Tudom, h csak az a jó, ha Õk ölnek. De mindennek van egy módja! És ez itt a probléma!

bcs78
Jah. Nagy bunkók egyébként ezek a HAF-osok. Én is láttam már, hogy csomószor kikkelnek olyanokat, akik nem tetszenek nekik.

AndrewCB
Sajnos Õk is a MAKK része!

Köszi!
Minden nap tanul valamit az ember...

bcs78
Mighty az illetékes. Meg akinek megadta az admin jelszót, ugye Sadist? <#hehe>

Csak kérdezem.
Kinek vagy kiknek van lehetõsége a bannert csereberélni?

bcs78
Khm... nem kell homályos célzásokat tenni, nyugodtan mondd ki, hogy "HAF szerver". Amúgy téged küldtek 15 perc pihenõre, nem a Magyar Armys Kultúrált Közösséget (röviden: MAKK <#idiota>). Szóval igenis továbbra is éljen a MAKK!

AndrewCB
Egyértelmûen a klánból sem azoknak szól, akik ott sem voltak. Csak sajnos ezáltal az egész klánjuk nevét teszik tönkre!

AndrewCB
Oda irtam, h tisztelet a kivételnek.

A másik, hogy azt sem tudom, hogy hol van fórumuk. Õszintén nem is érdekel. Ott viszont nem látja senki.

OK, hogy övék a szerver. De van mindennek egy módja! Épp Õk azok, akik mindig azt mondják, h egymással (magyarok) legyünk normálisak. Nekik az a normális, hogyha lelövik Õket, akkor gyorsan admin kick 15 percre.

Sadist
Ezt lehetõleg az illetõ klán fórumán beszéld meg! A saját szerverükön azt csinálnak, amit akarnak, elvégre õk fizetnek érte. Emiatt ne az egész magyar army közösséget hibáztasd!

AndrewCB
Ismét gratula a magyar Army társadalomnak. Benn voltam Genuissal egy magyar honor szerveren. Az egyik 7-es körben minusz 4 el zártam a következõben plusz kettõ. Genius mindkét körben pluszban volt, a másokdik 7-es körben 5/1 egyet csinált. Ennek az eredménye egy 15 perces admin bann.

ÉLJEN A MAGYAR ARMY KÖZÖSSÉG! (Bocsi, a kivételnek!)

Psion

De ne már ... nem is "martuk" egymást, nahh mind1 ...

francnak kell ezt így túllihegni ...<#ticking> már rég továbléptük ezen az ügyön ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Sadist
A bannert én vettem le, engem tessék szidni. És addig nem is kapjátok vissza, amíg így marjátok egymást!

rezes
banner bannert
Kitort a banner lazadas

Fonok.Ki az a corporation?

Mighty
<#lookaround><#zavart2>

???

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

CSUKA
kérdés mi vana kerek izé mögött😊

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA

CSUKA
most mé nem ír senki?

[negativ] Cirek
nem vagyok itt és elkezditek küldeni Slow-t??
irgum-burgum

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

CSUKA
4xS

Josszimatroz
mondom en h pinnokio.. <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Slow
gratulálok neked is
fõ a fegyelem

Mighty
Döntsd már el. 4x vagy 8x?

Amúgy kedves CSUKA, egyik nVidia Ti4200 chip-es vidkártya sem ismeri a 8x élsimítást...

CSS-ben úgy lehet FPS-t növelni,hogy mat_dxlevel 71 paranccsal directx7-ben fut a program,a minõség alig romlik vagy fps_max99,ilyen megoldások nincsenek az Americas Armyban?
Slow
ok, kösz

egyébként nekem is UA a leggázosabb

CSUKA
pont nem..
Urban assault jobban lehúzza a gépem, mint a hospital vagy sf tiga.
a 20-25 fps 8x élsimítással mértem felvétel közben.

Sadist
Érdekes, hogy pont Urban Assaulton van legkevesebb FPS-ed. Hospital messze a legizzasztóbb pálya.

Mighty
Majd megnézem este, ha addig nem jön rá válasz 😊

Mighty
Köszi, nem kell a video. Most irtad, hogy 4x FSAA-val 20-25 az FPS.
Lehet én nem ismerem a számokat, de ez igen messze van a 120-150 FPS-tõl...