America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Viva la banner revolucion!
Fonok.Ki az a corporation?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
... got nothin to share with you...
jobb ötletem nincs.
Mindegy. Õk tudják, csak lehet ezt normálisan is! Drukkolunk nekik, hogy ennél jobb eredményeket tudjanak elérni!
Remélem nem hargszol meg ... de ez nagyon a kikivánkozik ...
"Bejön két-három skilles csóka, és szerencsétlen HAF-osok elkezdenek szívni. Mit tegyenek?"
mondjuk, elkezdenek jobban játszani ? mert ha csak relatíve nOOb-okat gyaknak folyton az életben nem lessz meg a szügséges tapasztalat ...
<észt oszt>észt oszt>
képzeljük el a szitut mi lennen ha minden bérelt szerveren ez menne ... nagy életünk lenne ...
De pont ezt a témát már lerágtuk csontig ... szóval érthetõ is meg nem is ... kicsit empatikusabbnak kéne lennie a HAF-nak ha Magyarokról van szó ezek szerint ...
Igez engem még nem ért hasonló atrocitás ... de csak egyszer játszottam HAF szerveren már hónapok óta ...
Tényleg nem akarok egy HAF-ost sem megbántani ... elszámoltam tízig , bevettem a gyógyszerem ... remélem nem lessz para ... <#idiota>#idiota>
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De ezek után Én biztos nem megyek.
1. Nem az egész HAF ellen játszottunk, de néhány ember által kialakul egy kép.
2. Nem baj, ha nem tetszik nekik, h ha lelövik Õket. Tudom, h csak az a jó, ha Õk ölnek. De mindennek van egy módja! És ez itt a probléma!
Minden nap tanul valamit az ember...
Kinek vagy kiknek van lehetõsége a bannert csereberélni?
A másik, hogy azt sem tudom, hogy hol van fórumuk. Õszintén nem is érdekel. Ott viszont nem látja senki.
OK, hogy övék a szerver. De van mindennek egy módja! Épp Õk azok, akik mindig azt mondják, h egymással (magyarok) legyünk normálisak. Nekik az a normális, hogyha lelövik Õket, akkor gyorsan admin kick 15 percre.
ÉLJEN A MAGYAR ARMY KÖZÖSSÉG! (Bocsi, a kivételnek!)
De ne már ... nem is "martuk" egymást, nahh mind1 ...
francnak kell ezt így túllihegni ...<#ticking>#ticking> már rég továbléptük ezen az ügyön ...
A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.
???
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

irgum-burgum
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
Amúgy kedves CSUKA, egyik nVidia Ti4200 chip-es vidkártya sem ismeri a 8x élsimítást...
Urban assault jobban lehúzza a gépem, mint a hospital vagy sf tiga.
a 20-25 fps 8x élsimítással mértem felvétel közben.