America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dexa
remélem most már este jobban tudsz alvadni hogy tod hogy rosszabb a freged nálam
😉

de mondom:
próbáld majd meg késõbb, aránylag érettebb fejjel felfogni hogy nem a fregrate a lényeg... hanem hogy milyen vagy alapból...
te egy kis szaros vagy... ez is tény...
bár várj...
keresek olyan session-t amitõl talán jobb kedved lesz
1.5 körülit... vagy inkább 1.0 alattit?
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

CSUKA
azért mert a többi SG fórumos melletted szíd engem, én még mindíg jobb vagyok és leszek mit te valaha..
azért új trackert kezdeni, hogy 2.5 ös legyen a fragod.. LOL

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
a többi csak bla-bla és egy szerencséltlen nyomorék szófosása.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
egyedül ezt a sort nem szarom le:

de igazad van... tényleg... nincs semmilyen eredményem sem

Nyers
x2

My Life for Freedom!

Dexa
tévedsz
😉

én nem írok be eredményt (eddig sem írtam be, ezután sem fogok 😉 )
azért meg pláne nem rakok be semmilyen eredményt sem hogy láthassad hogy a 22-1-es eredményed az még messze kevés ahhoz hogy domboríthass vele akár itt akár máshol
(hogy nem lenne eredményem? Lképzelhetõ... ( 😉 ) bár engem akkor is megnyugtat a tudat hogy tisztán érek L bármilyen eredményt is amilyet elérek)
lehet hogy velem van a gond...
😊
nem attól lesz vki jó játékos hogy van egy normális session eredménye
lásd: attól is csak egy nyomorék csíter vagy
verheted a kis pattanásod attól még ez a helyzet
megpróbálsz jó képet festeni magadról, de már késõ
😉
megalapoztad a hírneved
te... kis "volt" csíter
😉

agyilag is még kicsit nõnöd kéne hogy ezt felfogd... de majd talán... egyszer... bízzunk benne
😉
mivel optimista emberke vagyok általában így én tényleg... õszintén hiszek a te szellemi (most nem káromkodtam neked 😉 ) fejlõdésedben és késõbb talán megérted miért is reagáltam így a te írásodra ahogy reagáltam és a többiekére miért nem írtam semmit sem
😉

kis büdös mocskos csíter vagy és vered a géped elõtt a pattanásod hogy: "22-1........... huá"
érted: add be ezt másoknak hogy egyrészt "tisztán" érted ezt L másik meg hogy ilyen eredmény még semmi
evvan
😊
ezért reagáltam így a te írásodra ahogy reagáltam
😊

de igazad van... tényleg... nincs semmilyen eredményem sem
😄

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Gyadi
Nem veszed észre, hogy itt senki sem vevõ az üzeneteidre?
A legkevésbé egy csíter commentjei érdekelnek...
Amúgy meg az embereket nem arról kell megítélni, hogy milyen statisztikájuk van trackeren....

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

CSUKA
<#mf3>

CSUKA
1-2 ember beírta eredményeit.. erre énis.
beírásomra a válsz "kit érdekel".
megint ki szólbe? akinek nncs eredménye..

CSUKA
linkelni nem tuddsz, vagy nincs olyan eredményed ami cáfolná hogy béna vagy?

Dexa
én sem láttam hogy írta volna vki, hogy:
'engem érdekel CSUKA [ a "volt" csíter ] egy mostani eredménye...'
<#action>

ha meg villogni akarsz mindenáron akkor meg kapirgálj össze vmi jobb eredményt mert AZ elég siralmas ahhoz hogy itt domboríthass vagy bárhol máshol... a többi is az lesz...
<#papakacsint>

bár a lényeg még mindig az hogy neked nem tetszik az én pofám...nekem a tiéd... és így rendben is vagyunk
<#alien>

Josszimatroz
no! kompromisszumos.. :-)

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Psion

kompromittáló ? <#idiota>

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

Josszimatroz
www.xsu.hu ?.. mukodik?..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
sztem ez is jo... csak tod.. olyan kompromicsodas.. 😊 meg hianyzik rola (legalabbis nekem) a Panda.. <#vigyor5>

Psion
Szerintem ez nagyon mayer banner volt ... le is mentettem a gépemre ... csak most találtam meg ... nagyon gyorsan lekerült ... talán 2 napot volt fent :

jajj, de nem mintha a jelenlegivel valmi gondom lenne ... de nekem ez tetszett ...

A fennköltség vérből, szennyből, fájdalomból és szenvedésből születik.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Mighty
Mi ez a szajkarate?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

sajátod fiam, sajátod 😄DD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

CSUKA
mire kibiztosítod a puskát én, már mosom a vért a bakancsomról 😄

addigra neked már nagyon fog fájni 😄

akkor min flémeljünk ? 😄

CSUKA
és ha elfogy a töltény, vagy nemmûködik a gomb?

Gyadi
Flém jöhet, de ne egymás pocskondiázása, legalábbis így ne 😊

ti akartatok flémet 😄 <#eplus2>

Gyadi
Ezt privátban plíz.

ezt értitek öcsém, a bakancs, és azt hiszitek királyok vagytok.... de sosem vagytok képesek megérteni, hogy felesleges a bakancs mikor lövöldözés lesz....

CSUKA
DISZKÓTÛZ, AVAGY TERMÉSZETES SZELEKCIÓ!
HULLJON A FÉRGESE!

Gyadi
Látta valaki, hogy kérné tõled akárki is, hogy maradj itt a forumon?

CSUKA
büdös diszkóóós... én rocker vagyok.
az acélbetétes bakancs nagyobbat rúg, ezt jegyezd meg!

akkor tényleg flém ! 😄

Csuka, szép a szemed ! Kibasszam a cipõmmel ??

CSUKA
Látta valaki hogy kérdeztem volna Dexus véleményét?

Gyadi
Flém?
Nekem teccik a banner 😊))

pet70000
csinálj, aztán majd kiértékeljük 😉

rezes
dexa azert ez durva nem csak o ilyen<#wave> Bar ketsegtelen hogy o probalja az embereket leginkabb meggyozni hogy botok nelkul is mekkora kiraly<#vigyor3>

Fonok.Ki az a corporation?

Free
LOL :c)))))
<#guluszem1><#awink><#awink><#law><#law><#puszi><#puszi><#taps>

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Sadist
Rohadjak meg, holnap csak a te kedvedért csinálok egy új bannert!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Free
ebbõl Flém lesz :c)))

(nem tetszik a banner) :c)))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Dexa
idejösz... vmi szar dumát lenyomsz mint ez is volt és csattogsz otthon a géped elõtt...
(ki nem szarja le ezt az eredményt? kérdezte vki?)
majd vmi jobb eredményt is felmutathatnál már ha ekkora az arcod...

Mit igernek a peccsre??? amugy én most szunetelek, mer kicsit elég a sok csiterbõl... 😄
bcs78
x2

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Számoljunk rá szerintem plusz 1 hónapot. Egyébként ha tényleg jó lesz, lehet hogy újra rendszeresen játszani fogok.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Josszimatroz
huha.. kivancsian varom mar a majusi uj patchet.. es akkor szegeny civileket kell majd vallatni hogy arulajk el merre szaladt a vip pl hospitalon?.. Nyers hala a forditasert!

rezes
aaaaa uj eletet kezdek <#vigyor3>

rezes
ez eleg gagyi duma de mondjad mert kajaljuk

Josszimatroz
ehehehh.. hogyan fenyezzuk magunkat sikeresen cimü müsorunkat látják..

vazze má te se vagy régi, akkor inkább öreganyámmal flémelek, bár nem tudja mi az de ez kiindulásnak jó is lesz 😊
CSUKA
haha.. amikor engem lecsítereznek UA-on 22-1 7/7 miatt mit mondjak?
op4 say: Midian ****ing cheater!
válasz: tudom!

Sadist
Jah, vágom. Armynál is ugyanez van a CEM-el, csak az nem látszódik a célkereszten 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

rezes
Oke de csak kulturaltan😊
Nem akarok ma megint taplosat jatszani<#mf1>