America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bcs78
Bevallom, én ha rpg-vel vok, szoktam hasznalni ezt a guggolós exploitot. De csak rpg-vel, mert annál idegölõen lassan cserél fegyvert.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Fegyver váltás:
Amikor 2 fegyód van, és váltani akarsz, megnyomod a primary weapon gombot (1es) és rögtön utána nyomod a guggolást...
Legtöbb szerveren ezért kevésbé szóltak anno, mint pl ha gránáttal a kézben futott valaki.

Belton
😄 hehe nem egyébként szoktak jácani rendesen a magyarok mert azé lesem állandóan a trackert és jópáran vannak online-ba ami nem rossz csak lehetnénk többen is dehát nem tetszhet mindenkinek az aao

Télleg másik=>
kezdenek durvulni a hack&aim bot és egyéb dolgok ugyanis már minden nap találkozok ijenkekkel CSaron és ez szégyen továbbá a server kifagyás illetve leállás is minden napos....
Dehát....
Amugy téleg nem értem viszont azt hogy a PB minek van nem tudja kiszürni ezeket az embereket??

Egy nagyon nagyon másik dolog egyre többen használják a gyors fegyver valtas dolgot Pl:rpg röl le valt egyböl fegyvere na ez hogy exploit vagy hack vagy mi nem vok otthon ebbe a témába vagy ha engedélyezett akkor el magyarázhatna vki hogy lehet meg csinalni??!!

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Strahd_
szerintem igy az állítás nem igaz .)

játszik 😊 csak nem AAO val .)

Belton
Abból 1295 nem jácik LOL<#banplz>

Sadist
Összesen 1300 regisztrált felhasználónk van

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

MarkBlade
😊 Én meg wow.. 😊
Sadist
Egyel több ok, hogy AA-nál maradjunk <#vigyor3>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

MarkBlade
Én csak azon vagyok kiakadva hogy gef4-es kártyával nem megy... szánalmas az eatól a húzás..
Josszimatroz
mocskos kemperek!!!! <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

zotyesz
OFF
Ettõl függetlenül a BF2 nem lett rossz. 😊 Jókat sniperkedem, már alig várom az unlockolt sniper puskát. 😊

Sadist
Kész! Meghalt a topik! 😄 Zárható, törölhetõ. 😄
off
Fullos BF2-t nem próbáltam ki, de a topikjába beleolvastam. Nem csalódtam benne, már megy is a kurvaanyázás a bézkemperek meg a többi hülyeség miatt. Adja az ég, hogy az AA társadalom ne kezdjen ilyen hülyeségeken így anyázni!

Sadist
Az kezd szánalmas lenni, hogy a kis offok miatt nyavajogsz.

Marvin
És még ilyen is van... szánalmas.

Marvin - "Call that job satisfaction? 'Cos I don't."

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Sadist
Fórum Fórumkeresõ:
Mai szülinaposok
Boldog szülinapot!

Strahd_
Slow! Föld Hivja Slow-t Slow válaszolj....

Marvin
Na én is offolok egyet...
Miért van az, hogy tök jól beállítottam a születési dátumomat a reglapon, de amikor az infóra megyek, akkor azt írja, ki, hogy 25-30 között vagyok, amikor nem is.

Bizonyos hibaszázalékkal számol a script?<#nemtudom><#fejvakaras><#confused>

Marvin
Online-e voltál?
Élõ internet kapcsolatod-e volt játék közben?
(csak a biztonság kedvéért...)
<#dumcsi>

Marvin
Hát most nem?
Lehet BSZ-elni dögivel, mert nincs BSZ topik, de BF2 meg "mennyire nem jó a számítógépem" topikra van másik...

Sadist
Ehh 😄
meg off is <#banplz> Megint kapjuk majd az oltást 😛

Belton
😄 Heheh nem enged hivatalosan regelni a Battlefield 2 😛
Talán azért mert 2 nap mulva jelenik meg<#zavart1>

Sadist
Halál egyszerû, ASE-ben beállítod a version filternél az othert és megnézed, hogy milyen szervereket dob ki 😊

Belton
Én halottam ám ojat hogy futnak a 2.4.1 es teszt serverek "ezt 2 amerikai srac mondta" amikor jácottam nem tom mi igaz belöle de jo lenne egy kis bug javitás

CSUKA
Lehet, hogy éppen nem volt auth. szerver... ez AA elõfordul😊
193.202.83.168:666 ts ip-re gyere fel ha elakadtás.. biztos van egy noob, aki segít😊

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Sadist
kusspicsába alvás! :@ mindjárt 11 óra 😮

Josszimatroz
huzzatok mar a bf2 topikba pöcsök! <#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

np, még uj, nem vágja hogy itt csak viccbõl ez a topik neve 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Hi!Regisztráltam a hivatalos oldalon és a honapon be is tok jelentkezni,de a játékban amikor beírom az accom és a passom és a Loadra nyomok azt írja ki lentebb,hogy "NO USER RECORD". Miközben nyomom a traininget a jobb felsõ sarokban meg azt írja a game,hogy offline.És amikor végig csináltam a traininget akkor nem tudott menteni,mert akkor is ezt írta ki: "NO USER RECORD"
Segítsetek PLZ!
bcs78
Há' ne offójjá baszki, me' széjje' rúgom a háccsódat öcsém! ;-)

Sadist
És?

Marvin
Ez viszon már tényleg nem AAO.<#duhos2><#fejvakaras>

zotyesz
Tapasztalatom szerint a BF-ek nagyon RAM érzékenyek. Visznt a BF2 a GeForceFX-ekre is érzékeny - gndolom a gyenge DirectX9 teljesítméní miatt -, viszont 6600-tól jó Nvidián is. Engem inkább a Ti4200-es lecserélése bosszantott fel.

Sadist
Jaaaaaa jólvan, 256 MB-os vidkarival meg 1 GB rammal jóhogy elmegy.

Nekem Athlon 2400+, 256 MB ram, Radeon 9500 (128M😎. Nálam még minimumban is néhány másodpercenként akad egyet, gondolom a kevés ram miatt.

zotyesz
Athlon 2500+ @1980MHz, 1GB RAM, GeForce 6600 (nem GT)256MB: online 64 fõs szerveren 1024x768@85Hz, minden medium kivéve a textúrák, mert az high;
offline 1024x768@85Hz minden High és semmi szaggatás.
Nekem bajom nem volt vele eddig.

Sadist
Istentelen magas gépigénye van, viszont a készítõk játékélmény terén kitettek magukért. Olyan Black Hawk Downos hangulata van 😊 A fegyverek ismerõsek (fõleg armysoknak 😛), van ironsight és a kommunikáció is elég jól meg van oldva (hangkomm. + egy gombnyomással és kattintással elérhetõ gyorsmenük). Csak ne akadna, mint a szemét 😞

Belton
nah kiváncsi leszek már a Battlefield2-re a demója szagatott és nem értem mééé
leszedem a fullt ha az is szagat akkor az lol

Belton
Jah akkor nem is kell azt hittem komojabb dolog de sms-lol kell a **** tod kinek 😄

Josszimatroz
a vizsgadrol vakeraljal he... kit erdekel a szulinapod.. <#mf2>

repro
köfikélem a jókívánságokat

N0 TXT TLK PLZ!4!

a vipet nem osztják, 😄

sms-el aktiválod.... de csak a fejlécszín miatt csináltam, hogy jobban lássam a saját üzijeimet a topikokban.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Josszimatroz
3as!!!! qrvara elegedett vok vele.. 38 percig voltam a prof elott..

Sadist
Kérdeztél valamit, volt valami problémád, segítséget kértél? Nem. Azonnal a fikázással indítottál, akkor meg ne várd, hogy mindenki jópofizzon veled. Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten.

Köszönöm a segítséget mindenkinek! a sorozatos hibákért,figyelmetlenségekért meg elnézést. májusban volt a szülinapom,egyre kevesebbet maszturbálok,ja! és a nagyinak levették a szemölcsöt az orráról! Mostmár így fogtok szeretni?
Beltonnak külön köszönet! az egyetlen Emberke aki nem bölcseskedett hanem sgítõkész volt! és mégegyszer elnézést virtuális kapcsolatokon nevelkedõ a topicot maguknak érzõ(ki ez az idegen)tipusú Emberkéktõl! Töbször nem nyitok rátok.
bcs78
Ha jobban körülnéztél volna, és nem csak a topik címét nézted volna, akkor megtaláltad volna a kifejezetten a kezdõknek (is) szóló honlapot. Hejj... ez a sok volna! ;-)

De ha ilyen figyelmetlen és türelmetlen vagy, akkor valószínû az AA nem a te játékod lesz. :-P

Sadist
bye

Marvin
És a Te pszichó szigorlatod?

patacsi HUN
FÉB repro !

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Sadist
Boldog szülinapot repro <#taps>

Josszimatroz
gratulálok! <#worship>

zotyesz
Bldog születésnapot repro!