America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marvin
Lehet, hogy nem akartál negatív lenni, de mindig sikerül!<#ejnye1>

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Mighty
Az UT engine tulajdonsaga, hogy ha nincs meg neked az adott palya vagy valamilyen textura, stb, akkor fogja magat es elkezdi letolteni a serverrol. Nem kell elmenni klanoldalakra vadaszni az adott palya utan.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

grebber
Unreal Engine 3-asra kiváncsi leszek.

Next PC upgrade: 2022

Sadist
Jólvan, nem akartam ennyire negatív lenni :) Csak egy-két játékban annyi custom map van, hogy minden szerverre jut egy-egy és mindig töltögetni kell, ha átmész egy másik szerverre.
Bár az végülis tök jó volna, ha a pályákon lehetne állítgatni a fegyver kiosztásokat. Bridge pl. egész jó SF fegyókkal, de Urban Assaulton is elviselném :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

patacsi HUN
ebbe van igazság, de te nem hírt pötyögsz az aao.hu-n ? ;)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Sadist
Azért gondolom van káromkodás, amikor valakit fültövön lõnek :D

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nyers
Bírom ezt a mentalítást ...
Azért teszik, hogy ne álljon le az élet, amíg az új játékon dolgoznak (v3.0). Eddig az volt a gond, hogy nem lehetett moddolni, most meg ezért megy a sírás, nevetséges. Gondolom a régi pályák is megmaradnak.

My Life for Freedom!

repro
airsoft:
nekem pl 400 fps (láb/sec) torkolati sebességû az MP5öm.
Ammá elég jónak számít. és tapasztalat szerint tényleg nem fáj annyira, mint a PB.
ejj de gecc régen voltam játszani.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Sadist
Juppí, lehet majd töltögetni a custom mapokat minden hülye klánoldalról, hogy egyáltalán játszhass <#szomoru1>
Bugokat remélem javítják.

Nyers
Friss hírek;
- Heteken belül érkezik az új verzió (Direct Action)
- A 2.x verziók (UT2004 engine) lezárásával kiadnak egy map-editort a játékhoz, melyekkel custom map-eket gyárthatnak a lelkes játékosok
- 2006 végére teszik az UE3-as játékot

My Life for Freedom!

Marvin
Ha saját embert <#gun> le (gyk: tk vagy ff), azért jár sok-sok negatív pont.
Meg azért is, ha leader vagy (squad vagy team) és vesztetek.<#rinya>

Ha az értesüléseim pontosak.

tk: team kill
ff: friendly fire (néha: fire fight)

Herold
Kösz, már megtaláltam. Bár az nincs benne, hogy a honor mitõl csökkenhet. Nekem most 10 (gondolom ennyivel indul a kiképzés után) de láttam ennél kevesebbet is másoknál.

Marvin
Fordítás:
Vigyázz a Patio ablakban kemper... már mindegy!!!

Marvin
Kemény munkával õket is meg lehet tanítani magyarul beszélni!
<#duhos2>

Free
nagyon sok segítséget kapnál a lap tetején lévõ bannerre kattintva. sok hasznos infó minden kérdésedre

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

[Rush]
én is itt tartok, hajrá...

hTTp://ror.hu/

Herold
Na megvan, 15 honor kell és az SF kiképzés.

Herold
Meg az is érdekelne, hogy a Leader oszlopban miért kapok -10 pontot. És megkérdem még egyszer: mitõl növekszik ill. csökken a Honor pontszám?

Herold
Most ki tudtam választani a SET1-et, de nem történt semmi. Ugyanúgy az alap M4-est adta. Másoknak meg van gránátvetõjük. Pedig nem is a US Armyhoz csatlakoztam, hanem az OpForhoz, akiknek elvileg AK-juk kell legyen, legalábbis a fegyver beállító panelen látottak alapján.

Herold
Hogy lehet beállítani, hogy az M4-eshez gránátvetõm és optikai irányzékom legyen? Beállítottam ugyan, de a kezdésnél alul a lenyíló menüben (weapon mod set) nem lehet semmit kiválasztani.

Josszimatroz
dzsonmg tying ping szingg.. csintauuu mauu!!!<#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Free
Én egyszer felmentem egy kíbaira .. szét röhögtem az agyam :c))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

N3TuddKi
és mivan ha külföldi ts-re jelentkezek fel?<#beka3>

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Sikerült de ahoz hogy lanon játszhassak akkor is elkell küldeni?
zotyesz
Sikerült minimum 23-at lõnõd az éles teszten? Elküldted az eredményt a központi szerverre? (a login.americasarmy.com címen tudod ellenõrizni)

Sadist
Official szerveren játsz!

Herold
Nemrég kezdtem a "karriert", a tréningen túl vagyok. A Honor pontokat hogy lehet növelni, ill. mitõl csökken? A TK-zást mivel büntetik a szervereken? Mert már lõtt le engem csapattag bosszúból (elõtte az ellenfélnél volt).

meg csináltam a tréning pályát és utánna mindjárt csatlakozik az internethez ezt lanon hogy lehet játszani? meg a többi tréning pályát hogy lehet elinditani,nert csak az elsõ megy hiába hogy megcsináltam
Marvin
Mármint élõ beszéd.
De az sem sok.

Leginkább ratatata.

(a ts úgyis magyarul megy...)

Marvin
Nem van. Minthogy leginkább szöveg van benne.

vane a játékhoz magyarositás?
Kösz
zotyesz
Elvégezni a kiképzést. Részletes segítséget találsz, ha a fenti bannerra kattintasz. Sok sikert! :)

Van egy kis problémám a játékkal nem megy csak a tréning pálya a többire nem enged rá mit lehet tenni hogy menjen a többi is?
Belton
De de én is ugy tom...
Elég jol nézki legalábbis amit lattam videot az kircsi volt...

BF:2-3-4(oORedstarOo)

a ps2-es verzio nem ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

grebber
America's Army: Rise of a Soldier ez mi lesz?

Next PC upgrade: 2022

Sadist
Boldog szülinapot, sok locsólót <#integet2>

Marvin
Nehogymá' én ne kívánjak HB-t vazzeg!<#puszi>

hepy börszdéj belton!!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Belton
Tenk yuuuu....

BF:2-3-4(oORedstarOo)

én pedig leugrottam ,és elfogadta!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Nyers

My Life for Freedom!

THE matrica
Boldog szülinapot Belton<#worship><#taps>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Herold
De az a baj. A hálón úgy kell lemászni, hogy megfordulsz és hátrafelé mész. Ha leugrasz, nem jó.

Josszimatroz
mennyetek mar a softair topikba vazzeg... <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Free
80 m/s a sebesség más féleékkep pontosabban 280 fps (feet per sec)

Sadist
Az nem m/s? ;) Az volna a legjobb, ha reprot kérdeznénk meg :D

Free
Én csak azt tudom hogy mind a két fegyver 280 km/h val lövi ki a golyót a csõ végénél ennyit lehet mérni csak a paintball lõszer enyhén szólva nagyob b így a légellenállása is nagyobb tehát jobban lassúl és maga a golyó is puhább mint az airsoftban

Sadist
Hát nem tudom, hogy te hogy tudod, de én úgy olvastam, hogy a paintball markerek torkolati energiája 2 J-nál kezdõdik, airsoftban meg a 2 J már a legfelsõ határhoz közelít :)