America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSUKA
IP vagy hardware ban-t adtál?

Kéne az a program ami a TWL-hez is kell. Az a cheat nézõ program. Valaki tudna adni egy linket?
Felraknám, hogy ne kötözködjenek velem.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

CSUKA
Megyek😊

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

megcsináltam így
votekick "playername" 3

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Herold
Kösz!

Sadist
Muhahahaha <#eplus2><#gonosz1><#banplz>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
A multkor felbehagyott flemet lehet folytatni az ujra mukodo xSU forumon 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Mindenki készülõdik a magyar bajnokságra 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Audiogenius
haliho,

Már rég jártam erre, gondoltam irok egy-két sort.
Mi újság? Irtjátok az opfort? vagy a cheeterek élik a paradicsomi életüket?

😊

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

bcs78
És van benne egy kis poén is. Ha az indoknál azt jelölöd meg, hogy valaki "camper" (5-ös asszem), akkor magadra indítasz szavazást, mivel te "complaining about campers".

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Josszimatroz
consolba beirod playerlist, megkeresed a pofa szamat.. mitomen 223.
a reasonlistel letudod kerdezni hogy melyik indokhoz melyik szam tartozik..
1-5ig utanna consolba votekick 223 1
223 a szama a pofanak az 1 meg az indok aszem idle..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

én nem találom hol van leírva a kiszavazás, de valahogy így kell :-votekick "player name" és hogy hanyadik a sórban vagymi

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Free
thx :c))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

N3TuddKi
bsz Free 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Herold
Ja bocsi, most látom a FAQ-ban.

Herold
Milyen konzolparanccsal lehet a játék közben kiszavazást kezdeményezni?

Belton
jaja de föleg mert lehet vele futva lõni <#vigyor3><#banplz><#nyes>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
csatlakozok én is 😄D
Boldog Születésnapot...

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Josszimatroz
milyen m4?.. ak rula

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Sadist
A játék könyvtárán belül a system mappában keresd meg az armyops.log fájlt és nyisd meg valamilyen szövegszerkesztõvel. Keress rá a kick szóra és amit találtál azt másold be ide.

aandm
csáó hogy lehet belépni a játékba? folyton punk buster rõl zagyvál

Hafuzi Avni

heppy pörszdéj😄DDFREE

THE matrica
Boldog Szülinapot Free <#worship><#taps>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Free
Köszönöm mindenkinek :c))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Nyers
HB.

My Life for Freedom!

patacsi HUN
HB !

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Zuluka
Gratula Free

Marvin
HB FREE

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Sadist
Boldog szülinapot Free <#taps>

BSZ Free <#pias>

Marvin
Tanulj meg M4-gyel jól lõni és nem lesz szükséged SF fegyóra. 😄
<#violent><#gun><#conf>

Herold
Jó. <#szomoru1> Majd ha elértem a 15 honort, akkor már nem a pontokért fogok játszani elsõsorban.

Sadist
Nem fogja azonnal hozzáírni a meglévõ pontokhoz. Nem biztos, hogy elvesztek.

bcs78
Én több ezer ponttal vagyok megrövidítve. Lépj túl rajta és ne a pontokért játsz.

Herold
Na most már kezd elegem lenni. A legutóbb szerzett 200 pontomat (official szerveren) még mindig nem számolta hozzá az egyenleghez. Pedig megvártam a 7-es kör végét és utána léptem ki. Valaki megmagyarázhatná már, hogy van ez.

Sadist
Sõt, akármelyik pályát be lehett állítani MILES módba. Csak a lézeres gyakorlatnál nem sérülsz, ergó a "vörösre" lõtt katona is ugyanolyan gyorsan fut és olyan pontosan lõ, mint a teljesen "egészséges".

Márpedig ahol MILES cuccokat használnak az mind hadgyakorlat,ha hiszed hanem. Annak a pályának is van olyan verziója ami nem MILES-os.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Herold
A Headquarters Raid hadgyakorlat lenne? Nem hinném.

bcs78
Nem jobb. Humánusabb.

Marvin
[/quote] Miért jobb? [/quote]
<#nevetes2>

Azért mert ezt az eszközt hadgyakorlatokon használják...és ott nem célszerü lelõni a katonatársakat 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Herold
És az miért jobb, mintha lelõném?

Herold
Vagy a fõmenüben az Exittel, vagy a disconnect paranccsal. Mindkét esetben elõfordult, hogy nem írt jóvá pontokat.

Sadist
"The system uses eye-safe lasers to engage targets." <#mf1>

bcs78
Vagy ha sokáig belenéz valaki, akkor leveszi a sisakját, és megy az EÜ körletbe. <#idiota>

Sadist
MILES (Multiple Integrated Laser Engagement System)
Nem golyókat lõ, hanem csak egy láthatatlan lézerrel célozza be az ellenfelet, ami hogyha talál, akkor sípoló hangot ad. Akit 3* eltalálnak az leveszi a sisakját, leül és megvárja a kör végét.

Sadist
Vagy, tehát mindkét esetben elküldi. Köszönöm, elolvastam, ennyire még nem nehéz a felfogásom. Normálisan léptél ki? Vagy esetleg kifagyott, critical errort kaptál?

Herold
Egyes pályákon mi az a dobozszerûség az M4-es elején?

Herold
Most akkor melyik? Amikor kilépek akkor nem mindig küldi el, az biztos, olvasd el még 1x amit írtam.

Sadist
Amikor kilépsz a szerverrõl, vagy amikor lement 10*7 kör.

Herold
A megszerzett pontokat mikor küldi el az official szerver a központi szerverre? Mert nekem a legutóbb nem annyit írt jóvá mint amennyivel kiléptem.