America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSUKA
Megyek😊

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

megcsináltam így
votekick "playername" 3

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Herold
Kösz!

Sadist
Muhahahaha <#eplus2><#gonosz1><#banplz>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
A multkor felbehagyott flemet lehet folytatni az ujra mukodo xSU forumon 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Sadist
Mindenki készülõdik a magyar bajnokságra 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Audiogenius
haliho,

Már rég jártam erre, gondoltam irok egy-két sort.
Mi újság? Irtjátok az opfort? vagy a cheeterek élik a paradicsomi életüket?

😊

\"Don\'t bother to run you\'ll only die tired\"De Oppresso Liber

bcs78
És van benne egy kis poén is. Ha az indoknál azt jelölöd meg, hogy valaki "camper" (5-ös asszem), akkor magadra indítasz szavazást, mivel te "complaining about campers".

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Josszimatroz
consolba beirod playerlist, megkeresed a pofa szamat.. mitomen 223.
a reasonlistel letudod kerdezni hogy melyik indokhoz melyik szam tartozik..
1-5ig utanna consolba votekick 223 1
223 a szama a pofanak az 1 meg az indok aszem idle..

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

én nem találom hol van leírva a kiszavazás, de valahogy így kell :-votekick "player name" és hogy hanyadik a sórban vagymi

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Free
thx :c))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

N3TuddKi
bsz Free 😉

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Herold
Ja bocsi, most látom a FAQ-ban.

Herold
Milyen konzolparanccsal lehet a játék közben kiszavazást kezdeményezni?

Belton
jaja de föleg mert lehet vele futva lõni <#vigyor3><#banplz><#nyes>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
csatlakozok én is 😄D
Boldog Születésnapot...

Josszimatroz
milyen m4?.. ak rula

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Sadist
A játék könyvtárán belül a system mappában keresd meg az armyops.log fájlt és nyisd meg valamilyen szövegszerkesztõvel. Keress rá a kick szóra és amit találtál azt másold be ide.

aandm
csáó hogy lehet belépni a játékba? folyton punk buster rõl zagyvál

Hafuzi Avni

heppy pörszdéj😄DDFREE

THE matrica
Boldog Szülinapot Free <#worship><#taps>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

Free
Köszönöm mindenkinek :c))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Nyers
HB.

My Life for Freedom!

patacsi HUN
HB !

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Zuluka
Gratula Free

Marvin
HB FREE

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Sadist
Boldog szülinapot Free <#taps>

BSZ Free <#pias>

Marvin
Tanulj meg M4-gyel jól lõni és nem lesz szükséged SF fegyóra. 😄
<#violent><#gun><#conf>

Herold
Jó. <#szomoru1> Majd ha elértem a 15 honort, akkor már nem a pontokért fogok játszani elsõsorban.

Sadist
Nem fogja azonnal hozzáírni a meglévõ pontokhoz. Nem biztos, hogy elvesztek.

bcs78
Én több ezer ponttal vagyok megrövidítve. Lépj túl rajta és ne a pontokért játsz.

Herold
Na most már kezd elegem lenni. A legutóbb szerzett 200 pontomat (official szerveren) még mindig nem számolta hozzá az egyenleghez. Pedig megvártam a 7-es kör végét és utána léptem ki. Valaki megmagyarázhatná már, hogy van ez.

Sadist
Sõt, akármelyik pályát be lehett állítani MILES módba. Csak a lézeres gyakorlatnál nem sérülsz, ergó a "vörösre" lõtt katona is ugyanolyan gyorsan fut és olyan pontosan lõ, mint a teljesen "egészséges".

Márpedig ahol MILES cuccokat használnak az mind hadgyakorlat,ha hiszed hanem. Annak a pályának is van olyan verziója ami nem MILES-os.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Herold
A Headquarters Raid hadgyakorlat lenne? Nem hinném.

bcs78
Nem jobb. Humánusabb.

Marvin
[/quote] Miért jobb? [/quote]
<#nevetes2>

Azért mert ezt az eszközt hadgyakorlatokon használják...és ott nem célszerü lelõni a katonatársakat 😊

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Herold
És az miért jobb, mintha lelõném?

Herold
Vagy a fõmenüben az Exittel, vagy a disconnect paranccsal. Mindkét esetben elõfordult, hogy nem írt jóvá pontokat.

Sadist
"The system uses eye-safe lasers to engage targets." <#mf1>

bcs78
Vagy ha sokáig belenéz valaki, akkor leveszi a sisakját, és megy az EÜ körletbe. <#idiota>

Sadist
MILES (Multiple Integrated Laser Engagement System)
Nem golyókat lõ, hanem csak egy láthatatlan lézerrel célozza be az ellenfelet, ami hogyha talál, akkor sípoló hangot ad. Akit 3* eltalálnak az leveszi a sisakját, leül és megvárja a kör végét.

Sadist
Vagy, tehát mindkét esetben elküldi. Köszönöm, elolvastam, ennyire még nem nehéz a felfogásom. Normálisan léptél ki? Vagy esetleg kifagyott, critical errort kaptál?

Herold
Egyes pályákon mi az a dobozszerûség az M4-es elején?

Herold
Most akkor melyik? Amikor kilépek akkor nem mindig küldi el, az biztos, olvasd el még 1x amit írtam.

Sadist
Amikor kilépsz a szerverrõl, vagy amikor lement 10*7 kör.

Herold
A megszerzett pontokat mikor küldi el az official szerver a központi szerverre? Mert nekem a legutóbb nem annyit írt jóvá mint amennyivel kiléptem.

Belton
És betemetett mindenkit ugyee??