America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Most fedeztem fel ezt a kellemes játékot!
Mint ultraláma kérnék segízséget tõletek!
A kiképzés során megoldandó tesztek helyes vállaszait hol találom?
Üdv
Josszimatroz
<#idiota>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

N3TuddKi
és olyan helyeken járnak ahol én még sosem, pl village-n tudtak újat mutatni 😛

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

CSUKA
mind1

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Josszimatroz
en is olvastam es nagyjabol eggyezik a velemenyem veled.. lehet zavarja oket hogy meg kell szokniuk a rohanok ugralok fejenlovom stilus helyett (ami neha mar CS-t idez) legalabb is iog video megtekintese utan ez a feelingem volt, szal sirjanak csak... a bug-ok nagyreszenek megszuntetese meg jo dolog.. na jo a gugolos-fegyvervaltos hianyozni fog csar-on mikor rpg-t toltok es betamadnak ;-)

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Josszimatroz
elosszor lehasalt aztan felallt es ugy lovoldozott.. ;-) (a szerk)

Josszimatroz
ne általánosits... multkor rt-n 10 honor jott utannam es csinalta amit en.. lehaslat mellem es pufogtatott.. (igaz sniper voltam es qrvara zavart mikor alva lovoldozott mellettem).. aztan meghaltunk 203 kiszurta es vele egyutt borultam en is. igy volt idom elmagyarazni neki 1-2 dolgot.. es megertette! adott granatot indulasnal.. mondtam hogy merre figyeljen majd es csinalta! ennyi..
ugyhogy csuka te csak alljal a high honorok melle es nyomjad.. az se igaz hogy mindegyik le tkz es bena.. neha meg mulatsagos is miket alkotnak.. pl csaron belesetal a tuzbe etc..

bcs78
Az interjúból látszik, hogy sok pro begyakorolt sémákban gondolkodik. Tisztára olyanok, mint az autisták. Ha valami jelentõsen megváltozik az AA-ban, akkor bevágják a durcát, mert elveszítenek valamit, amit korábban elõnyükre tudtak váltani. Ahelyett, hogy értékelnék a változatosságot. Végre új kihívás a játékmenetben. Pedig a változások a többség érdekeit szolgálják.

Viszont azért ott van a másik nézõpont is. Azt ezért el kell ismerni, hogy pl a random spawn éppenséggel nem kedvez a verseny körülményeknek, így az a néhány új pálya alkalmatlan a ladderek és ligák lebonyolítására.

Amin kicsit elkerekedett a szemem, az a következõ volt (magyarra fordítva): "Tök szar az Army azon törekvése, hogy lelassítsák a játékot. Mondjuk az európai játékosok most örülhetnek (ti. õk a lassú játék hívei, és állandõan kempelnek)."
Hogy ezek mekkora kancsók.

Kicsit zagyva amit írtam, tudom, de remélem azért érthetõ.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

CSUKA
sorry!
Már látom...

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

bcs78
El vagy kavarodva. Nyers egy másik témával kapcsoaltban írt.

CSUKA
A pro player nem azt jelenti, hogy segít a kezdõknek, hanem jó játékos.
A játék az amit élvezel. Ha te azt játéknak nevezed, amikor a sajátod elõl menekülsz, akkor játszál csak 10 honorosokkal.

Nyers
Látom azért vannak itt is akik hasonlóan gondolkoznak. Egyszerûen szánalmas az interview, a fejemet fogtam közben, ezek nevezik magukat pro-playernek ...

My Life for Freedom!

CSUKA
Elõfordul, ha az illetõ a magyarokat szídja, vagy a mutteromat. És persze mint mondtam, a noobok ellen az a legjobb ha én TKzom le elõbb szándékosan, mint Õ engem fél perc múlva véletlenül.

Ha meg véletlen, én legalább egy SORRY 4 TK.-t odabiggyeztek kör végén. A noobok fel sem fogják, hogy TKztak. Biztos azt gondolják magukban olyan gyorsan ölnek, hogy az ellenfélnek ideje sem volt visszalõni.

Figyelj én nem azt mondtam, hogy én nem szoktam hülyét kapni amikor leszednek mert mindenre lõnek ami mozog, de azért szerintem nálad is elõfordul TK.

CSUKA
Mondom, hogy meg kell szüntetni a trackernek azt a részét...(kills/kia)
És minden szabályos trackernek be kéne legyen írva a pb_guid és akkor annyi accot csinál, amennyit csak akar.

CSUKA
A különbség csak az, hogy én ha nem tudom megkülönböztetni a sajátot az ellenféltõl, akkor nem lövök rá ameddig nem biztos hogy op4.

Néha én is agybajt kapok a 10 honorosoktól de szerintem ez nem gond. Valamikor te is voltál 10 honoros ezt szerintem tartsd szem elõtt és emlékez vissza, hogy akkor tudtál egy csomó olyan dolgot ellesni a profibb játékosoktól amiket a mai napig használsz. Meg elég csak azt megnézni (saját magamból kiindulva), hogy bemész egy olyan pályára amin nem nagyon szoktál játszani akkor lehet, hogy te is elég noob-ként viselkedsz.
Én szerintem maradhat a honor csak a csapatválasztásnál ne látszódjon.

Sadist
A frag kurvák már ellepték a training szervereket is a tizen honoros accountjukkal. Szerinted az elit szervereken kívül a többin normális játék lenne? A "pro gémerek" csinálnának egy második accountot, hogy bemehessenek a 25 honorlimites szerverre és alázhassák a kezdõket...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CSUKA
Én bennelennék a hororresetelésben. Sõt a trackernek sem kellene mérni a kill/kia-t, csak a játszott óták számát. Jó, hogy van tracker, csak ezeket kivehetnék belõle.

A teambalanceban viszont nem értek egyet. Én nem fogok 10 honorosokkal szenvedni. TKznak blockolnak, lebuktatnak, hangosan mászkálnak, nem reportoznak. Lehet hogy ti így látjátok, de egy nagy honorú játékos sem lenne szívesen velük. Akkor már inkább legyenek "elit", normal és alacsony honorúaknak szerverek mint régen.
Keresik a gombokat minden ajtónyitásnál, ha sniperrel hasalok egy fa tövében odaáll elém és lehasal. Ha nem adom neki oda snipert belémlõ meg tetefüstöl. És engem dobnak ki, mert leTKzom. Erõszakos a többségük. Nem kapja meg azt a puskát amit szeretne, már idul is a vótekick meg az anyázás. Írja, hogy adjam oda, mert õ jobb mint én(addig 0 ölt 5öt halt, én fordítva).

hát ha börtönbe megyünk téged foglak elõször seggbebaszni +++!4+!!!+++ 😄:😄😄😄😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Vagy legalább valami átlagot számolna , hogy a két csapat honor szintje legalább közelítsen egymáshoz.

Sadist
Két lehetõség volna:
1. Eltörölni a honort (biztos, hogy kurva sokan tiltakoznának ellene)
2. Honor alapján lenne a team balance. Tehát ne lehessen olyan, hogy egyik csapat teli van 80+ honorosokkal, a másikban meg a 10 honorosok szívnak folyamatosan.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Az ilyen "pro gémereknek" általában az a problémájuk, hogy a hosszú idõ alatt megtalált bugjaikat egy-egy patch alkalmával dobhatják a francba. Gondolom nem kell magyarázgatni, hogy az ilyen játékosok közül hányan használják a runbugot, vagy lövöldöznek M4 SOPMOD-al SPR helyett...

Én nem tudom, de lehet, hogy már teljesen rosszhiszemû lettem, már mindenhol cheatert láttok. Ha valaki tud errõl a gyerekrõl valamit az írja már meg mert múltkor iszonyúan felnyomta az agyam. Olyan frageket csinál ami nekem nagyon gyanús plusz folyamatosan beszól. Megnéztem az oldalukat a gyerek 16 éves. A neve pedig 1st][mC.mAsTeR.
A másik amivel mostanába tele van a tököm ha felmegyünk pár klán-taggal egy pályára és megy a játék akkor három perc múlva megkapjuk, hogy ghost-tolunk. A 2.5-tel kapcsolatba meg szerintem megkéne szüntetni, hogy az emberek lássák a másik honor szintjét mert már teljesen elvadult a játék. Mindenki a 80honorosok csapatába akar lenni a másik oldalt meg ott vagyok 20honoros gyerekekkel és akkor még nyomják is a pofámba, hogy milyen kurva ügyesek, hogy lenyomnak minket.
Ja és már vagy két napja olyan lag-osak a szerverek, hogy szörnyû. De mitõl?

Nyers
Bocs a kavarásért, szóval a már említett link ismét.

My Life for Freedom!

CSUKA
Jobb késöbb, mint soha<#vigyor2>

bcs78
Láttál engem is (Dorner) benne, mint gangxtát? <#idiota>

na ma megnéztem az üvegtigrist 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Josszimatroz
en talaltam egy masikat.. ott errol csamcsognak

Josszimatroz
hat remelem igazuk lesz es holnapra kint lesz..

Nyers
... leírtották ...

My Life for Freedom!

Nyers

My Life for Freedom!

Josszimatroz
ez ilyen öngerjesztö rémhír akció volt.. auth down erre mindenki rohant es refresh americarmy.com etc.. <#idiota> mire azok akik eddig meg nem tudtak azt hitték azért nem jön be az oldal mert jön a patch.. állitólag (hogy folytassam a rémhírgerjesztést) a gameplanet is így járt :-)

CSUKA
Warning: mysql_connect(): Host '69.25.23.230' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /webfiles/www/downloads/index.php on line 19

Alakul a 2.5<#email><#nevetes1>

Josszimatroz
eh mar van auth.. patch meg az ablakban.. nah majd a mikulás meghozza..

CSUKA
vagy visszatérnek 2.0.a-ra és már most összeomlott az auth<#vigyor2>

Josszimatroz
auth down... szerintem jon a 2.5...

CSUKA

Sadist
Jah, és azon menne az acsarkodás:
- HÁHÁ, 283468235 pontot szedtem össze tetriszben!
- Mert olyan láma vagy, hogy mindig meghalsz kör elején!

<#idiota>

Josszimatroz
minek? ott azt alt+tab oszt hajrá 3,14nák.. <#idiota>

THE matrica
Szerintem rakhatnának bele tetriszt amíg nem kezdõdik a kör azzal játszanánk
<#bee1>

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

CSUKA
"repeat" akart lenni.

CSUKA
Kijavítanak minden hibát az Army-ban. Akkor a 2.5-ben már nem lesznek lengyelek?<#nevetes2>

De a ghostolás dolgot megoldhatnák végre. Mondjuk az elõzõ kör demóját néznénk addig pepeatben vagy mittudomén.

rezes
lesz de minek?...

Fonok.Ki az a corporation?

Josszimatroz
lesz csak mikor..

CSUKA
Pye Said:

76.9 MB
Not sure why that's important, but you wanted to know. So there you have it.

Lessz peccs?

Marvin
De ez is ki van írva: Last Updated: Jun 23, 2005

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

CSUKA
A 2.4 full letöltéséhez már nincs fent link az aa.com-on. Alakul valami.

repro
de akkor azon a gépen ne játszatok - dedicated server

N0 TXT TLK PLZ!4!

CSUKA
Lehet, hogy csak maguknak fejlesztették ki.<#duma><#confused><#rinya>