60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#80 melyik a leggyorsabb link onnan??? -
#79 Óucchbasszameg
mind1 már elkeztem darabonkánt végigszedem úgy
közbe szól a GTA3 outrójának az első zenéje(nme a dücdücös) -
#75 hogyhogy az egészből? -
#74 jön a második -
#73 lenn van az első:) -
#72 99% -
#70 első fájöl 86%:) -
#68 Mosz jön...kiváncsi vagyok rá... -
John Rambo #66 >:) -
Maxxx #64 Ha yól számoltam, akkor nálunk reggel 9:00-tól lehet húzni az anyagost... -
#63 mivan?:))))) -
#61 Thnx! -
#59 hehe -
#57 Miért csak a demot?
-
djcom #56 Csak a demot!
-
#54 Ne majrézz! :P Olyan még nem volt hogy ne tudtunk volna valamit megszerezni, ami nagyon kellett! -
#53 miért akkor mi a jo? a CS? vagy mi? -
#52 holnap jelenik meg nem?? es meg nincs warezon :)) tenyleg lehet hogy fel se rakjak warezra mert ugy is ingyenes? akkor mi magyarok honnan szerezzuk meg?? rokonok? vagy hogy? -
#50 szerintem kurva szép, a többi mehet levesbe -
#48 bazz kurva anyjat!! nem lbirom leszedni :( fonn van mar valamelyik magyar portalon? -
#47 van már hang is -
#46 nálam hang nincs :DDD
a kép viszont durva állat :D -
#45 bazz leszedtem azzal az online lejatszoval amit felkinal de csak hang van kep helyett csak nagy szurkeseg -
#44 most toltom :) -
#42 infnek fostalicskak a hangeffektjei a fegyverhangok (OFP-e is) OFP azaert a legjobb mert akarmikor lelehet tolteni hozza vagy 5468464648468678 kiegeszitot vagy ha ez sem eleg ott a marha egyszeru editor... -
#41 most azé szar a gamez mert nem ugy néz ki mint az ofp..értem.. a hang al nemtom mi a baj.. recseg ,serceg? nálam nem... játékmenet??? miért mi a baj vele? hogy nem kell 20 percig mászkálni ahol majd lelönek 200 méterről 2 mp alatt ugy hoyg azt sem tudod mi történt? ez a baj? -
#40 nem tetszik es kesz... OFP sokkal utosebb, egyedul az a moka benne hogy ironsighttal lehet celozni de a hangok, grafika, jatekmenet suxx -
#39 mindegy... akinek kurvára fog tetszeni az america army de az inf et leszarozta az jöhet és leszophat engem!!!! -
#38 ügyes vagy...
én mit értsek rajta? én mi a faszt értsek rajta???
bazzeg nap mint nap gamezolok vele.. ehhez képest az Sf meg a CS meg hasonlo gamezok egy fos az INF hez képest...nemtom mi a bajod...nem értesz a gamezhoz vagy nemtom..béna vagy hozzá..vagy nem találod érdkesnek.. ha igy álsz hozzá nem is lesz jo... -
Maxxx #36 mi majdnem mindent megsasolunk lanban(is)... sf to inf nem rossz... csak izé... blabla
inf-ben nagggyon sok yó 5let van, de vlhogy nem jött be az se... talán ez az AA:O... -
#35 ertsd mar meg hogy az infiltration egy szar jatek... ne mond mar hogy az mindent eelvisz hisz meg az SF is jobb volt nala merfoldekkel.. -
#34 lesd meg az infiltration topicot ha ez neked bejön -
#33 mikor maskor jonne mint a fuggetlenseg napjan :) -
Maxxx #32 A proggi mellett tényleg nagyon sok szólhat...
(amivel 1 "CS-verő"-nek készülő se dicsekedhet):
*a lama amerikai hadsereg vlszínű nem lamázik(mint ahogy szokta) ;) nagyon, mivel nem adnak/adhatnak ki magukról negatív reklámot...
*CS-szerűen + 'hivatalból' fogják időről időre FEJLESZTENI... ami az 1ik titka a CSnek...
*1ik legújabb engine (nem esek le a létráról, meg gugbug se lesz? brühühhüü :*( ) ;))
*ingyenessss ;)
(bár kis dúsgazdag hazánkban úgyis mindent azonnal megveszünk fulllegálisan!) ;) -
Maxxx #31 bazzz... az én topicomért nem kellett oldalakat kotorászni, mégis törölték... ;) -
#30 http://infiltration.sentrystudios.com/files/pafiledb.php?action=file&id=96&PHPSESSID=1db8c121440ef87cda885d8133e43df8
az uj INF trailer... (ez még a régi ut-s vezrio.. de már át tették az ut2003 ra szoval sokkal szebb lesz!!) -
#29 meglestem a videokat:) hát a töltés ugyanolyan mint az uj INF ben... mondjak vmit? nem osikkal lesz jobb az INF nél.. max szebb grafika.. remélem azért cool lesz! -
#28 hja hogy már van egy topic ODF ről:))))))))) nah hát a cs sekről meg ezekről anynit hogy ez a gamez mása lesz az Infiltrationnak! Sőt annál jobb lesz ( amig ki nem jön az uj INF az ut2003 ra) nagyon sok minden vettek át az INF ből... és ez a gamez nem szar!!! az INF 10 szer job a CS nél meg a hasonlo szaroknál... remélem ez jobb lesz az INF nél... -
#26 vagyis az Epic-et bocs -
#25 és a "szia" lecsukja a DE-t ha tiltakozni mernek?:))))