60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#624 hogy??????????????????????? -
#623 CSinájj egy szervert. -
#622 nah csummm.. a gamezban megcsinálrtam azt a probát... amikor lőni kellett párat..hát az elsőt hagytam csak ki amikor nem tudtam tölteni...
szal szvsz nem nehéz, vagy nem is tom, annyira azért nem tetszik a célzás.. szvsz az INF ben jobb... de persze azt nem másolhatták le.. még nem voltam eksönben de a probát 800*600 ban fullon bírta a gépem..de biztos nem fogja szeretni ha sokan leszünk.. nah szal mit kell most tennem??? -
#620 itt van leirva minden a szerver csinalasrol es csatlakozasrol... -
#619 http://www.teamgod.net/phpBB2/viewtopic.php?t=39
itt a link -
#618 Thx a szervert.
Egyébként hogy csináltad?
Én is csinálnék... -
#617 hamarosan levagom a szervert remelem jol szorakoztatok majd holnap is lehet hogy lesz -
#616 Jók ezeka gránátok :D -
#615 elvileg beallitottam azt hogy valtogassa a mapokat nem tudom hogy sikerul-e -
#614 Lehet hogy irtad már. De mekkora sávszélességed van? és menyi a kimenő? édekel hogy milyen igényei vannak?
Hogy inditasz szervert?
Gamespy-ból?
Van mod hogy batch-ból vagy scriptből lehessen inditani?
Mert akkor lehetne állandó Landor szerver!
Sok emberrel :D -
#613 majd holnap lesz uj map mostmar nemsokara vege a szervernek majd holnap ujraberakom es akkor lesz majd valami mas is -
#612 Nem akarnak mást csak valami ÚJ mapot -
#611 ÚJ MAPOT -
#610 1/2 10 fog menni a szerver utana lelovomha van ra igeny akkor esetleg holnap is bekapcsolhatom -
#609 kerdezd meg hogy mit akarnak es akkor vatlok -
#608 nemtom -
#607 gyertek az #aa.hu -ra es ott beszeljuk meg mert itt nehezkes -
#606 mi legyen? -
#605 csak az a baj hogy a player limitet nem lehet allitani es igy van amikor felmegy hetre is a jatekosok szama na ezt mar nem birja a netem sozval megkerek mindenkit ha lagos a szerver akkor beszeljetek meg hogy ki lepjen ki az lenne a legertelemsebb ha az lepne ki aki mar legregebb ota nyomja hogy az ujak is kiprobalhassak a gammat. 4-5-6 playert meg szerintem elbir a de 7 az mar nagyon sok :( -
#604 Icram váltsámá lécci mapot -
#603 és Icram szervere is király ;) -
#602 Király a híd map is -
#601 Áruljátok már el miért jobb ez a parancssoros istenverése,mint az open parancs? -
#600 na menjetek jatszani van most 2 ures hely -
#599 csinalj egy parancsikont ott lesz egy olyan hogy target oda lesz beirva az elerisi ut oda bemasolod azt amit mar irtam az ip-t megvaltoztatod az icram.d2g.com -ra a Name=GiJane-t meg a te nevedre. valahogy igy fog kinezni : "C:\Program Files\Army Operations\System\ArmyOps.exe" icram.d2g.com?Name=Ron_Ragm -
#598 beírom de semmi -
#597 Connecting to a Server without GameSpy:
• This is rather simple, too. From a DOS prompt, or the windows RUN prompt (click the windows start button, go to Run), issue this command:
"C:\Program Files\Army Operations\System\ArmyOps.exe" 66.220.20.229:7777?Name=GiJane -
#596 http://www.teamgod.net/phpBB2/viewtopic.php?t=39 itt van leirva hogyan kell csatlakozni (legfelso beszolas alja fele van) -
#595 Hova lehet beirni az Ipt?
Parancsikonból meg baszik megcsinálni -
#594 ill beírni -
#593 de pontosan mit kell tenni? -
#592 csak paracsikonbol leeht belepni mert a gamespy nem latja -
#591 van szerver
ip : icram.d2g.com
pass : aahu -
#590 Az új unreal motor hajtja, és nagyon király! -
#589 Hát ez vajon hogy történhetett? :D
Amúgy a játék istencsászár! Kiváncsi vagyok mi lenne belőle lag nélkül -
#588 a hardwireden volt vmi link...az ftp4.homelan.com hoz..egy modemesnek igen szar:) -
#587 Izé..van egy olyan érzésem hogy Unreal enigne dolgozik alatta...pl a textúrák kiterjesztése .utx és a könyvtárszerkezet is hasonló... -
#585 leoltem -
#584 multibol jovok a vegere mar egesz jol belejottem egyedul eloltem az egesz ellenseges csapatot :) -
#583 nem rossz ez a gém csak gyenge vagyok hozzá:)