60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#724 és a scout még úgy is pontos :) -
#723 bazz én is azt csináltam :D -
#722 A CS-nél csináltam ilyet hogy az AWPnél a scoutnál és a harmadik távcsövesnél nem volt célkereszt csak ha belenéztél a távcsőbe. Ezért filctollal firkáltam egy pontot a monitor közepére :D -
#721 de mert akkor valósághűen ráfirkálsz a monitorra egy nagy ikszet -
#720 Attól még nem hiszem hogy jobb egy játék a CS-től hogy beleakad a fegyver a falba és nincs célkereszt. -
#719 Mindegy :D -
#718 Ja látom kijavítottad. -
#717 " a cs nem rosz sokan szeretik és ismeri senki sem" na ez egy szép aranyköpés volt :DDDD -
#716 hülye icq...
nincs min vitatkozni.. a cs nem rosz sokan szeretik de az inf jobb és nehezebb, meg senki sem ismeri.. -
#715 nincs min vitatkozni.. a cs nem rosz sokan szeretik és ismeri senki sem.. -
#713 jobb.
ez elég szubjektív téma már, ezért ezt így nem jelentheted ki.
Idejön Kis Pista fuvarozó Pusztaszerről, és azt mondja, hogy szerinte a CS a jobb, mert sajt.
Ezzel nem tudsz mit kezdeni, mert ez az ő magánvéleménye, ha neki az a jobb, akkor az a jobb.
Szóval ilyeneket ne állítgassál.. -
#712 Csocso ne vitatkozz olyan dolgon amin nincs értelme vitatkozni!
A cs egy régi játék.
Ilyen alapon összehasonlíthatnád a doom 1et a Half life-al. -
#711 nyimják:) -
#710 pont az ilyen emberek miatt mint te, nem nyimják az infet..mert tul nehéz , és alig lehet megszokni...aki megszokja az tudja hogy..bár mindneki tudja hogy jobb.. csakhát tényleg nehéz beleszokni... -
#709 Sajna nincs.. Remélem holnap (azaz ma) lesz. -
#708 Jó volt az a game még valamikor mi? De azért még jópárezren nyomják ellenben az infiltrationnel amit egyszerre nyomnak max 20-30-an pár serveren. A CS jó VOLT valamikor ugye? Ehh... -
#706 nincsenek botok:))csak máshova akartam nyomni és azthittem hogy az infiltration topicban kérdezted hogy vannak-e bot ok.. mire lazarus azt írta hogy nincsenek:9 és én arra háborodottam fel hogy márpedig vannak... -
#705 amugy lessétek meg az Infiltration topicot... -
#704 többesszám..ha már kötözködsz..amugy mivan, nem érted?:))) -
#702 Messze földön ő a legmagyarabbul beszélő -
#701 Nem, tegnap meghalt a szerver üzemeltetője -
#700 "...mi már halál jo gamezekkel gamezunk mig te az elmaradott Cs nél fox tartani hjo volt az a gamez(többeszám?..."
Wow. Szép magyar mondat. :DD -
#698 haj bazzeg bocs:9 azhittem hoyg az infiltration topicban vagyok:_)))))))))))))))))LOLOLOL sorry:)) -
#697 legalább ne mondj hülyeséget ha nem értesz hozzá:) amugy offline botok ellen lehet nyomni... alapbol vannak betten bot ok... -
#696 Csak online -
#694 mer már nincs százötven forintja sem -
#693 haj igen.... mert modemeseknek leáldozott..de még van 150 ft...!!! akkor mér nem netezik még? -
#692 Dikki már rég nem csézik... max flémeli a topikot, de már azt se :D -
#691 hehehe igy itélsz?? mi már halál jo gamezekkel gamezunk mig te az elmaradott Cs nél fox tartani.. hjo volt az a gamez... még vmikor... -
#689 Leszenvedtem két nap alatt. Elindítottam. Fogtam a coltot, és lelőttem az oktatót, majd kiléptem.
Nem tetszik :-) -
Pieces #688 Nem az osszeset. Bocsi.
-
Pieces #687 Na ezen a cimen bennvoltam: 66.220.20.237:7777 es 10 perc jatek utan unlockolta az osszes traininget.
-
#686 #670 -
#683 ...mind 15 szevert amit az ase megtalál,azt biztosan remekül lehet vele szűrni. -
#681 Nincs még magyar server. Elvileg ma este lesz.. -
#679 Hogy tudja... -
#678 ???
Van ez az ASE nevű program. Server Browser, olyan mitn a Gameszar, csak ezerszer jobb, stabilabb. Hivatalosan nem támogatja az AA-t, de egy kis trükkel meg lehet oldani, tudja ;) -
#677 hja, nem csak hülyéskedtem.. de akokr sem vágom miről beszélsz -
#676 :))) nem értem mizu de érzem csinálsz egy képet:))) -
#675 Hehe. Köcsög SG velem nem szórakozol :D