60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
Hamlet #3453 Ja és 92% a letöltés :)) Szalad 47k/s-el lefele -
Hamlet #3452 Vagyis válasz erre :))) A nagybetűset is figyelmetlenül olvasom :) -
Hamlet #3451 Ez a nagy bajom! Soha nem olvasom el az apróbetűs részt :)))) Lesznek még jogi problémáim (Petyus figyelj rám!) :D -
[DFL]vajdi #3450 Hamlet. Dilmor nem rád mondta hogy f***kalap ;]]]
Csak nehogy félreértés legyen. figyled az üzenetek jobb alsó sarkában a "Válasz 'nemtomki' üzenetére (#1234)" dolgokat hogy egyértelmü legyen meg te is használd a választ. -
#3449 jaja az AAO örömei :D a lövészetet majd Timber megcsinálja neked. -
Hamlet #3448 de akkor újra el kell érnem a 23 pontot vagy mit a lövészeten :) az ejtőernyőzésről ne is beszéljünk!!! -
#3447 regelj egy CODE osat :) -
Hamlet #3446 Azon vagyok.. 32%-nál járok. Majd holnap gyakorolok, ha eszembe jutna a felhasználónevem még jobban érezném magam :) -
#3445 uhhhhh szerintem szedd le a 1.5-öt :)
hamarabb megleszel minthogy peccselgetnéd -
Hamlet #3444 Azért mert le van töltve az alap AAO, az összes patch (1.11, 1.20,1.21, 1.30, csak az 1.40 és 1.50 hiányzott). De az istennek nem megy fel a patch. 1.20 (from all versions to 1.20).... installing... older file not found (alap AAO-ra) szerintem már belemászott a registrybe is a mocsok. -
#3443 messze van az még :) Trainingek egész sora stb :))
DE miért nem az 1.5 full-t szedted le? -
Hamlet #3442 Nem is vagyok faszkalap! Mondjuk 4 AAO install után sem sikerült a patchelés, mindig hibát irt ki. Most letöltöttem újra a peccseket. Szal mindjárt találkozunk! -
#3441 király +1 CODE os na akkor már tudunk 2 vs 2zni :D -
#3440 naja miután látta hogy ijesztgeted IRC en az embereket! :D
[18:18] Dilmor mit gagyogsz Pucu?
[18:18] * Pucu has left #aa.hu (Pucu)
[18:19] Dilmor nah ezt is elijesztettem
-
Hamlet #3437 Na Garett töltöm le ezerrel az AAO patcheket és ha kész jövök!!! Kipróbáltam az IGI2-t az se rossz.. Lefeküdtem egy sniperrel egy hegytetőre kb 2km re a céltól és látni a szeme fehérjét is ha rázoomolok :))) Csak aztán kidobott, mondva, hogy unalmas vagyok (nem mozdultam egy percig) :))
Hamlet jön AAO! Ti félni! :) -
#3436 nyitottam a polfórumban egy topikot erről...
olvassátok -
HoTDoG #3435 KeFe megint van jó magyar NS szerver :). Jó konfig, jó net, stb. Gyere játszani ;).
http://ns.half-life.hu is megnyílt! -
#3434 Hm ez érdekes... ASEYE ban nincs trail period meg ilyenek.
az AAO-s kereséshez meg minden filtert kapcsolj ki, és állítsd be hogy az 1.5 ös szervereket keresse csak. Nekem is ugy működött. -
#3433 jah és tedjó hogy ide is gyűlnek az álneves köcsögök! nem kell mindenbe belekötni. -
#3432 nem azért tettem be a cikket mert én akarom szedni és reklámozom... épp ellenkezőleg: hogy jót röhögjenek a többiek is! -
[DFL]vajdi #3428 jah 77 éves idös. bazz köcsög romák nem 100asok.. -
[DFL]vajdi #3427 valakimet megölnék a romák, fognám a fiokból a 30 centis kést, meg a bárdot. meg egy saw-t a hátamra aztan hent hent hent!!! =:P -
[DFL]vajdi #3426 menjmár megölték... ez nagyon durvaaa. ismerted a lányt? mi ez nehogymár M.O.-n is az legyen mint LA ban. há bazz igy elfajul. Mer itt nálunk ujvárosban romák akitöl tudják elvesznek minent. de bazz hogy megölik.... ez kemeny
-
[DFL]vajdi #3425 uhh dedurva. kemeny :( nehez elhinni -
#3424 jah gondolom ha ennyi mindent tudni lehet róla :/ -
#3423 ehhhh ez durva... mocskos cigányok!!!!! Elkapták legalább? -
#3422 irc.extra.hu -
HoTDoG #3421 Hát képzeljétek...
Megölték az egyik legjobb ismerősünk nővérét tegnap hajnalban...
ÉS KI VOLT??? egy mocskos szardarab 14 éves cigány. Több késszúrással végzett vele... Elvileg egy magnóért, és poharakért csinálta.. Ha néztétek a híreket láthattátok.
Ez a mai világ, én a cigányokat úgy csinálnám ki, ahogy kell... -
#3420 az aa.hu melyik irc szerveren van?
-
[DFL]vajdi #3418 DÁJÖL NÁJN NÁJN NÁJN IF JÚ RILLI WÁNT DÖ CSRU!!!!
-
[DFL]vajdi #3417 PROUD TO BE DFL
everybody makes me sick. dfl won't suck a dick. you don't want me on a label. pass the king under the table. proud to be dfl. here to represent the truth. red blooded american youth. you don't want me on your label. go ahead and ask around. proud to be dfl. shame on you the hypocrite. oh my god your making me sick. get up, get even. this is how we get things done. DFL!!!
-
#3416 Megvan! :) -
[DFL]vajdi #3415 PROUD TO BE DFL
everybody makes me sick dfl won't suck a dick you don't want me on a label pass the king under the table proud to be dfl here to represent the truth red blooded american youth you don't want me on your label go ahead and ask around proud to be dfl shame on you the hypocrite oh my god your making me sick get up, get even this is how we get things done
. -
[DFL]vajdi #3414 kérdezd Mighty-t ö mondta :D. www.americasarmy.com -
#3413 Hogy kell nevet változtatni? :) -
[DFL]vajdi #3412 Dexát hol lehet utolérni???
mer jöhetnének a DFL be. nemtom mit gondolkoznak annyit. Változtassanak nevet aztán ennyi :D "Proud To Be DFL" -
[DFL]vajdi #3411 MERNEM JÖN SENKI INSURGENTEZNIIIIIIII????? -
[DFL]vajdi #3410 NIRVANA
-
[DFL]vajdi #3409 kurvák faszát -
#3408 Arra az esetre ha valaki nem olvasná a www.counter-strike.hu -t! :D
MindFX "Gaming Drugs" - Mi jöhet még?
[Wizo - 2003. január 10. 17:41]
"A MindFX elsőként kínál teljesítmény-fokozó agystimuláló-szereket pro-és-szimpla- gamereknek. Fedezd fel, hogy milyen egyszerű, hatékony és veszélytelen a játékbeli teljesítményedet a MindFX termékek használatával felfokozni"-áll a MindFX honlapjának köszöntőszövegében. Nos, egyszerűbben megfogalmazva ez annyit jelent, hogy Pistike mielőtt felmenne játszani valamelyik serverre bekap pár tablettát a lent látható dobozok valamelyikéből (a legolcsóbbat $30-ért, körülbelül 7000 forintért vesztegetik) és máris jobban megy a hent. Hogy szibériai ginszengből és egyéb különleges (gyógy)növényekből készülő stimulálószerek ismét csak egy "okos" amerikai szüleményei, a még okosabb népének vagy tényleg működnek és segítenek a koncentrációban, csökkentik a reakció időt, a kézkoordinációt segítik-e (a GYIK-ben persze fekete-fehéren levagyon irva, hogy ezek A tuti szerek :)), azt döntse mindenki el ön-önmaga, ha engem kérdeztek akkor drága, felesleges és bár szintén a GYIK-ben foglaltatik, hogy kizárólag természetes anyagokból készül, valójában nem is drogok, és semmiféle mellékhatás nem léphet fel ezek használatakor hosszútávon talán még egészségkárosító is lehet.