60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#4137 lol -
#4136 HSP? :D -
#4135 ugye? csinálok is egy másikat -
#4134 Akkor én most kapcsoltam ki az animációk lejátszását...Már golyózik a szemem! -
#4133 Hát nekem meg nem állapot. Eddig max 220 volt a ping, emellett még lehetett játszani.
Tudom: a jót könnyű megszokni.
Lehet, hogy az a baj, hogy már 4 hónapja nem fizetem az internetdíjat? -
#4132 Köszönöm. Készpénz, csekk vagy kártya? :) -
#4131 Ez az érték a HomeLan szervereken az én netemmel alapállapot. Állj hozzá pozitívan: így kihívás. :) -
#4130 különben rájöhettél volna, hogy az kis "K", mert ha minden igaz általánosba tanultad :D -
#4129 Hasonlítsd össze az én R-emmel..... -
#4128 Aki azt mondja hogy a K- betűm R
amugy szerintem is, nézzd már Rush! -
#4127 Hát bazz. Ma megpróbáltam játszani, de szarabb volt, minha egy képregényt nézegettem volna.. Nem volt olyan szerver, ahol ne 350 fölött lett volna a pingem. Nem értem. Max akkor tudtam kinyirni egy embert, ha a csapatársam elém ugrott. ez nem állapot. Most a szerverek aszarok, vagy az ISZ-m? -
#4126 Egyértelmű, mert máshol nincs benne F!
Dehát, ha ennek a betűtípusnak ilyen az Fje mir csináljak? -
#4124 Na benzo bácsi ment mailben!!!
EZEÖTSZÁ' Lesz -
#4123 Nagyon szép!
Rush, nem érzel késztetést, hogy nekem is csinálj egyet? Please! :) -
#4122 nagyon ott van! :D -
#4121 Na gyerekek lehet csodájára járni az új logóóóóóóómnak -
#4120 nem hangszórót, hanem mikrofont akartam mondani. :) -
#4119 nekem nincs hangszóróm, úhogy ebből a szempontból bukta.... De attól még játszhatunk, én majd nem hallak titeket. :))) -
#4118 ADSL-ről nem tudok nyilatkozni, de a modemes az jó. -
#4117 Ha van itt vki aki v-net-es az légyszi mondja meg hogy neki is szar a net mostanában vagy csak én szívok...
így nem tudok AAO-zni... :(
-
#4115 Srácok kellene valamikor nagy össznépi AAOzást tartani valami voicecommal?
HOOAH? -
#4114 tudod=tudom -
#4113 bár egyenlőre azt sem tudod h hivatalosan mikor jon ki a patch. Tudja vki? -
#4112 szerintem nem kell túl sokat várni ezen a téren a fejlesztőktől...Úgyis fognak csúszni. -
#4111 meg! Most kéred és a következőre megkapod. :)) -
#4107 Hogy-hogy? :( -
#4106 ünnepélyesen bejelentem hogy AA uninstallálva -
#4103 Nem tudtam, hogy nem jársz #aa.hu csatira, de ezen könnyen segithetünk. Gyere be :)
Ha AA:O játék szerverre gondolsz, sajnos nem tudom milyen hardware-rel rendelkezik a HWSW csapata. Ugyanis nekik a fő profiluk a MoH:AA és ez a játék megy a serverükön. -
#4102 Ma hosszú idő után akartam egy kicsit játszani, de olyan baromi magas pingjeim voltak, hogy az ezsméletlen. Nektek is szar mostanában, vagy az internetszolgáltatóm a büdös? -
#4099 Ha járnál az #aa.hu csatira, tudnád hogy van már TS server indítva az AA-s játékosoknak. (pár oldallal arréb le van irva, hogy lehet csatlakozni) Sőt van egy másik progi is. Ventrilo. Ahhoz a HWSW-s (Piftuka pl.) arcok inditottak servert. -
#4098 jha, asszem vajdi, vagy ricsik volt a humor herold.. de ha visszakereed látod, hogy kb. 3 napra rá esett le az elsőnek.. -
#4096 Akkor vki átbaszott. Amugy mar rohadtul varom, mert szertnem mar latni az uj palyat. -
#4095 Csak megjegyezte. mellesleg igaza van, máskérdés, hogy lehetett volna finomabban. -
#4094 KUSS... -
#4093 Mivan tied a forum, meg te vagy itt fonok? Fasza... Szerintem mindenki azt ir ide, es ugy, ahogy akar. Ha nem tetszik, csinalj magadnak sajat forumot.
Nem kotekedni akarok, de ez "csak" egy jatek, mindenki ugy jatszik ahogy tud. (Persze, betartva az alapveto dolgokat). -
#4092 szeva, ICQ-t izzitsad ha online vagy és leszerelted a talpadrol a léceket, Rush is lesz ma este, aztán mircen tali... -
#4090 Örülünk neked - szertintem mondhatom ezt a többség nevében :) -, hogy épségben visszatértél.
Majd valamikor remélem lövünk egyet együtt. -
#4089 Vki nemrég azt írta, hogy e hó végére ki fog jonni....akkor gondolom ebbol nem lesz semmi.
Ezt a deveknek: -
#4088 na csumi all!
visszajöttem a síelésből sikeresen, meg velencéből (a karnevál fantasztikus) is, úgyhogy jövögetek gammázni!
sajnálatosan látom, hogy egy két balfasz egyénnek köszönhetően a fórum egy pár héttel ezelőtti mélypontot ért el. jó lenne, ha ezeket a hektikus ingadozásokat megszüntetnénk, és beállna egy normális szintre a fórum, mely informatív, hasznos, szórakoztató, satöbbi és minél kevesebb anyázás van benne.
az ÚJ FÓRUMOZÓKNAK PEDIG ÜZENEM, HOGY:
itt bizony el kell fogadni azt, amit a régebbi fórumozók mondanak, legyen szó helyesírásról vagy bármilyen fórummal kapcsolatos dologról, KÜLÖNÖSEN NE UGRÁLJON EGY OLYAN VALAKI, AKI MÉG AZ ALAPKIKÉPZÉST SEM TUDTA MEGCSINÁLNI, ÉS MÁS CSINÁLTA MEG HELYETTE! szóval, ha nem tetszik a rendszer, akkor lehet máshova menni fórumozni.
ez egy közösség, melynek írott és íratlan szabályait mindenkinek be kell tartania. ugyanis a faszokat hamar eltávolítjuk magunk közül.
további jó játékot mindeninek, rám vár a mountain pass
JA és remélem lassan jön a peccs, mert küldöm az atomot, aminek az orrára ez lesz festve:
"suck this dev!" -
#4087 ja persze előtte elolvasom az irásod...