60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#4481 Héllóó!!
http://www.americasarmy.com/forum/viewtopic.php?topic=53818&forum=15&102
eztet írja:
You have been banned from these forums - 1
életemben nem írtam arra a fórumra... -
#4480 Fluga nem írjál ilyeneket, mert már most gyomorfekélyem van!! -
#4479 ÉS MÉG MINDIG NIIIINCS
-
#4478 Szedd le a melóhelyen. Persze csak ha lehet.
De ha kell, kikarcolom neked CDre. Mármint, ha egyszer vérge kiadják. -
#4476 forum spam rulezz
milyen jópofa lenne, ha a pipeon a szelőző rácsát nem lehetne átlőni, hanem a gólyó gellert kapna... repro killed himself 8 times...
-
#4475 szerintem a várható idő olyan 6 óra, bár a militarysim.com-on azt olvastam, hogy 1 héten belül...szerintem nem jön ki ma... -
#4474 mondatszerkesztésem óriási...... -
#4473 fasza, hogy az americasarmy.com-on van egy olyan részleg, hogy DEV Team Intel...
az lenne a még jobb, ha lenne is ott valami információ is.. -
xunil #4472 a katonaságnál korán kelnek ugye ?:) -
xunil #4471 -6 óra a keleti part . -
#4470 Hány óra van most odaát? sose tudom hogy + vagy - 9 óra.
Jööherne már mindenesetre :) -
#4468 haragszol? -
#4467 Na megjött a peccs? :) -
#4466 JUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ, mindjárt hétfő
-
#4465 LF megy a Tunnelen!!!!!!!! -
#4464 Az ugrálosdinak annyi:
Repeated pressing of the jump key will cause each successive jump to be weaker, until a certain point when the player will simply stop jumping. Jumping will return to normal as soon as the player stops hitting the key repeatedly.
Magyarul a sok ugra bugra (egymás után)elfárasztja a katonát majd pár ugrás után nem fog tudni egyáltalán. -
#4463 Most az ajtokat totál szét lehet majd lőni tűzifává vagy csak lyukas lesz és besüt rajta a nap? A gránát is átüt majd rajta akkor, igaz? -
#4462 Igen. Ezert kezdted het-tel :) -
#4461 hét=hát
(Tudom, tudom: háttal nem kezdünk mondatot) -
#4460 OFF
Hét csak úgy kérlek alásan, hogy vasárnap reggel foci van. Két órán keresztül rúgjuk a bőrt. (Meg egymást) :))
ON -
#4459 De majd mi is terheljük :) -
#4458 Ezt is meg lehet nézegetni, 7 új screenshoot!!!!!!!!
Check this out!!! -
#4457 jaja
de az a gond, hogy nem csak mi:)
úgyhogy ha megjelenik, akkor szerintem keddig kábé nem fogjuk tudni szedni,mert az összes szerver le lesz terhelve
-
#4456 ugy várjuk mint a gyerekek a karácsonyt -
#4455 miért nincs még holnap? -
xunil #4454 de jól néz ki az a sör. kár, hogy ilyen korán van... -
#4453 HOLNAP JÖN A PECCS!
-
xunil #4452 ahh, oke elkestem -
xunil #4451 ...csak nem azt, hogy ezeken a mapokon is éles harc lesz? -
#4450 M.I.L.E.S. pályák:
Mout McKenna
Swamp Raid
Tunnel
HQ Raid
River Basin
Mountain Ambush
JRTC Farm
Ezen a hétvégén és a későbbiekben, az adott napokon ezeken a pályákon lehet éles bevetéseken, valódi lőszerekkel(Live Fire=LF), hivatalosan játszani. -
xunil #4449 igen, mit takar az a live fire days? és miért pont a MILES serverek szünetelnek? mi az összefüggés? -
#4448 M.I.L.E.S= Multiple Integrated Laser Engagement System
Az amerikai hadseregben kiképzésre használt szimulációs eszköz aminek segitségével imitálni tudják a fegyveres harcot. Részei a fegyverre csatlakoztatott vagy gránátba helyezett adó, és találat esetén éles sípoló hangot adó a katona testén illetve fején elhelyezett vevő. (Bővebb infóért katt a képre)
-
#4447 Wazze egyébként meg akartam kérdezni, hogy vasárnap, hogy a rákba lehet már 8kor felkelni???? -
#4446 Mi az a live fire????
És mit jelez a miles felirat a szerver neve mellett?? Én azt hittem h a miles szerver az olyan ami messze van...... -
#4445 Új hírek! Az 1.6 megjelenése után a hivatalos szervereken live fire napok lesznek. Szóval a MILES-t el lehet kicsit felejteni. Az időpontokat majd bejelentik. -
#4444 Hű de tudok írni: leszz :)
bocs: lesz :) -
#4443 Azért nem leszz ennyire szörnyű, csak egy kicsit lassabb játékmenetre számítok. Innentől tényleg csak csapatként lesz érdemes játszani, ahol mindeki tudja majd, hogy atöbbiek hol vannak éppen. -
#4442 Lesznek meglepetések azt hiszem. Meg TK-k. :)))
Eddig ment a Honor növelése, ha kijön az új patch, akkor elkezdődik a redukálása. :)))
Csak jönne már ki. -
#4441 Igen, főleg ha csapattárs van mögötte. :) -
#4440 asszem az yo taktika lesz tamadokank, hogy saw-val rongyá lőnek minden falat (meg aki mogotte van) aztan bemennek......:)