America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N3TuddKi
nemtom
azért regeltem így: N3TuddKi, mert foglalt volt :s

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Marvin
Ugye?
Téged is átbasztak...
Azt a másik netudd-ot bannolni kéne.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Sadist
Boldog szülcsit meg sok heccsátot <#taps>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Marvin
:S
Akkor ki az a netuddki, akinek ma van? :S

N3TuddKi
köszi,de nekem januárban van 😊

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Marvin
Oh my God!
Ez a nap is eljött!

HB, FÉB NeTuddKi!
<#taps><#taps><#taps>

Még sok-sok szénsavmentes ásványvizet kívánok!

Marvin
Meg én sem.

[negativ] Cirek
persze, mert mostanában nem játszok... 😄 😄 😄

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

Sadist
Enyimé 20 ms-es, mégis én vagyok a beszteszt sniper <#mf2>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CSUKA
2.64 amit még találtam letöltõ programokban... 2.71 nuku. Engem is érdekelne a dolog, ha vki esetleg rátalálna.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Free
az nekem is megvan de sajna attól leesik az fps. a 2.7.1 meg teljessen jnó . leszedtem a demot és avval maradt fent az fps nem vesz fel annyi erõforrást

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

CSUKA
2.51 van..

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Free
bocsi hogy ide de nincs meg valakinek a fraps 2.7.1 ???

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Bobber
hehe nekem meg már most 4 ms es van😊

Amugy sajna a 12es az még egy kicsit lassucska a 8 as az már elmegy
de még néha a 4 esen is észre lehet venni egy kicsit a késést

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

N3TuddKi
felvágos, milliomos flémer 😊

Marvin
Az enyém 4 ms-os lesz.

bcs78
De ha hajlasz a kompromisszumokra, akkor a 12ms is jó. 😊

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

N3TuddKi
8ms jobb lenne 😊

Sadist

SACA_(HUN)
Srácok a 16ms-os tft jó játékra?

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Mighty
Jönnek a svédek!!!!!!!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Marvin
FYI!
Akit érint: pénteken <#pias> és <#dumcsi> (<#love12>)!
A szokott helyen 8-9 fele.

Bobber
helló😊

Tudom emlékszem rá😊
sajna elég sok minde összejött és nincs idõm ill hangulatom a tibiához igy megint lövök
bár ez már nállam nem teljesen újkeletü😊 hisz az elsõ emberkém még 2001-ben született és azóta azért kisseb nagyobb megszakításokkal játszom😊
Így valóban áttértem az ármyra megint😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CSUKA
Windows Flipper 4 ever!!!<#email>

Talált sülyedt 0o

Marvin
Tetris?

N3TuddKi
kanalasgém?

<#wave><#wow2>
Megy de nem ez <#lookaround>

Dexa
No mi a helyzet ratyik? 😉
Megy még a gém?
😉

asus p5w64wspro, intel core 2 e6700, 8 gb kingston (800as), nvidia gf 7950 gt... satöbbi :S

Hali!

Emléxem rád.
Én még Tibiázom, csak néha kell más jellegû játék "grafikával" 😛

Venom
sztem felakadhatott a letöltés viszont a fálj nagy része már lentvan. próbáld meg Getright-el tölteni ugyanoda az szóll hogy már van olyan és akkor van Resumne opció ha valóban megszakadt akkor még leszedi a maradékot. ha nem akkor nemtom .

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

UoNokedli
leszedtem az armyops250.exe-t amikor ezt elindítom akkor kiad egy hibát és leáll! mi a lehet a bibi? remélem nem kell mégegyszer leszednem mind a 947Mb-ot!

Origin: ProXim86 (FIFA15)

Sadist
Annyi a gond, hogy ez nem vicc volt 😊

N3TuddKi
lol

CSUKA
Kikérem magamnak!<#action>

bcs78
Hívd a tûzszerészeket.

bcs78
És erre a kérdésedre tõlünk várod a választ?

bcs78
Ez egy nagyon szép és értelmes mondat lett. Gratulálok.

Josszimatroz
majd kikéri magának ha akarja.. de nem bántó volt <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

N3TuddKi
ne bántsd már...

Josszimatroz
azért te ebben a témában tudtál neki segíteni igaz?.. <#vigyor1>

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

CSUKA
Ennél már csak az volt jobb, amikor a srác megkérdezte, hogy lehet AAban azt megcsinálni, hogy kiírja az ellenfelek távolságát falon át..

klán belépés

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Josszimatroz
hogymivan?

qrv@ vicces!<#boxer><#violent><#mf1><#mf3><#action><#gunyos1>

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Sadist
Töröljem, vagy még oltjátok egy kicsit? 😄

N3TuddKi
<#banplz>

hi😊

hy
Van egy klán a NiGHt-FaLl Nevû már CoD2 ben megy de tervezzük a CoD1 et united offensivet warcraft 3 és a Counter Strikét meg még sok más egyéb játékbak és klán vezetõket keresek akármien internetes játékban MSN: [email protected]
rezes
Nohat mi tortent a tibias csapat valtott😊Sziasztok Anno Zsafol neven egyengettetek a tibias karieremet<#vigyor3><#wave>

Fonok.Ki az a corporation?