60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [negativ] Cirek
    feküdj le és tedd supported módba a 'h'-val (nálam az)... ekkor már csak fel le mozog a célkereszt.
  • zotyesz
    A Gamespotton most olvastam az új sebzési rendszerről, amit a combat medic bevezetése tesz szükségessé. Tehát: a találat kétféle sebzést okoz, egy közvetlen hp vesztést, és emelett még a vérveszteség miatt is folyamatosan csökken tovább. Ebből adódik még ugye majd a c.e. csökkenése is.
    Azt hiszem medicnek lenni igen munkás feladat lesz.
  • lenta
    Üdv Neked is! Aludni? Azt meg minek?
  • cgett
    No, beregeltem magam én is ide, üdvözlök minden aao rajongót. Mentem aludni, mert késő van.
  • antijedi
    tényleg sokat változot 1.2 óta
    ezeken a tetves gyakorlo mapokon beleeresztek egy tárat enemybe és semi baja és a végén én halok meg, télleg tök jó... :D (lag az nem volt és érdekes nem gyakorlo gameben nincs ilyen :D)
  • antijedi
    kilanc = kilenc :D
  • antijedi
    aha, akor azé nem engednek fel sehova mert nekem csak kilanc a honorom... :(
  • zotyesz
    Ez egy hosszú és kimerítő téma, amiben már számos publikáció látott napvilágot. :)
    Röviden: ha sok pontot szerzel offical vagy leased szervereken, akkor bizonyos határoknál nő a honor is. Illetve sok ROE esetén csökken, ami kicsit ciki, mert 10 alatt szinte(?) csak McKenna érhető el.
  • zotyesz
    ...és a kerek csítereket, töltött csítereket, mogyorós csítereket, lyukas csítereket, az összes csítert :)
  • zotyesz
    Nem, ebben egy sofőr, egy ápoló, és egy orvos szokott lenni. (fehértaxinak is nevezik a szlengben)
    Rendőrök??? Egy törvénytisztelő állampolgár, aki ráadásul jogalkalmazó vagyok kérem szépen. :)
  • antijedi
    keresztkérdés: mi az isten ez a honor vagy mi?? :D 1.2be még nem látam ilyet, viszont ahogy elnézem emiatt töb szerverre nem enged fel :(
  • Corv_[HUN]
    UTÁLOM A KÖCSÖG CHEATEREKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • fluga
    rendőrök?
    JÖJJÖN MÁ VKI JÁCCANI!!
  • zotyesz
    Még egy ilyen hét, és engem is költöztetnek. Egy fehér autóval, aminek kék villogók vannak a tetején, és még kabátot is adnak...
  • fluga
    megalol! én másfél hónap és költözöm:))) szém práblem!
  • AndrewCB
    Ahoj!

Egyenlore VGA driver probléma van a HGS szerverrel, amit LIFE csak jövöhéten tud csak orvosolni (reinstall).
    Persze Én baszogatom őt állandóan, hogy legalább 1.0-át indítson. Remélem jövő héten már elindulhat.
    Valaki irta, h aki nem áldoz a játékra dodót az unakzonnon. Erre csak az a véleményem, h nem mindenki tud kiadni 8000 Ft-ot! Én pl. most költöztem és van egyéb kiadásom... de valaki csak szimplán nem teheti meg, h ennyi pénzt ad ki...
  • M313R

!!!Americas Army Linux Kliens!!!

Teljesen friss a hír, de igaznak tünik a Gentoo Linux disztribúció, új játék céget alapított amelynek első debütáló játéka az Americas Army! El is készültek a srácok vele és természetesen ingyenesen letölthető. A letöltés a játék bootolható cd képét tartalmazza iso formátumban.

Hír Letöltés Közvetlen link Megrendelhető CD
  • repro
    hali weine!
    neked kellett villamos hajtás motorhoz?? :)
  • repro
    nincsenek, de van kiképzés, amit érdemes rendesen megcsinálni.
    Pl. azért mert az pléjerek 60% még mindig nem tudja, h kell kisütni a gránátot
  • Tikal #6558
    Én először egy 5megás csomagot akartam letölteni, de kb 30ora lett volna mire lejön, szoval a nagyot csak megprobáltam, de el sem indult....
  • mikike
    még mindig nem raktam fel

vannak ebbe botok, lehet egyedül gyakorolni?
  • Tikal #6552
    ArmyOps Europe-n linkeltek vmi videokat, *.dv kiterjesztésüek és 4-5száz megás videok, látta már valaki vmelyiket? Érdemes leszedni?
  • M313R
    A Special Forces-t kiadják cd-n is íme a boritó:
  • [DFL]_Hussars
    ezzel én is megszivtam..
    kocogok tunnelben bebaszom a gránátot a bpc-hez
    varok, robban na mondom nyomas ott ugysincs senki eletben..
    erre pali ott hasalt az asztal alatt es lebendzsozott lazán..
    utánna qksizom a dolgot hát a gránátom kiment a csukott ajtón és a basement access roomban robbant..
  • [negativ] Cirek
    hangtompitó szerintem sok káromkodást fog okozni szerintem! :))

a lövést már hallani sem, meg látni sem fogjuk majd! (persze csak ha jól csinálják meg)
  • Tikal #6546
    36 már elég a sniper-hez...
  • [negativ] Cirek
    és mikor lőhetek már ezzel a géppel??

már alig várom....
  • M313R
    NA még egy két screenshot, így hajnalban, a gamespy jóvoltából:

• Prank
    meier elintézed? köszi:)
  • Prank
  • repro
    közel mész egy csukott ajtóhoz és átbszod a gránátot.. amit Inq mondott
    nem bug, de néhányunknak nem teccik, h a fegyverek nem szórnak annyira, mint régebben.
    A füst és néha a robbanás is áthat a falon, igaz ez régebben is megvolt.
    de a ping sokkal jobb lett
    más most nem jut eszembe, késő van
    csövi
  • antijedi
    bug az régen is volt szeirntem, de miben változott előnyére? :D
  • [MHA]Inquisitor
    hat például büszkélkedhetünk néhány elég powerful buggal...
    ami miatt ma le is csítereztek..... LOL
    nem muszaly kozelmenni az ajtohoz h bedobd rajta eleg ha messzeirol nekivagod.... szal ezt probalgattam aztan volt akinek nem tetszett...

persze van meg eleg sok jo kis bug

de azert szeressuk a jatekot, (neha nem) mert yoooooooooooooo
  • antijedi
    na ako lehet mégeccer megnézegetem :D
  • repro
    elég 36 a többi felesleges.:)
  • repro
    sokat
  • antijedi
    na ha már itt a fél ravenes banda megjelenek énis :d
    keresztkérdés: menyit fejlődöttt 1.2 óta? mert kb akor láttam utoljára :DDD
  • lenta
    Ha winrarral bontod ki akkor te adod meg hova tömötítse :-)
  • a.carkey
    Látom itt a fél Ravenes banda ...
    Itt hol nyomjátok?
  • Tikal #6527

Ja, igen először temp-be csomagolja ki, azt mindenféleképpen c-re fogja....