60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#6585 feküdj le és tedd supported módba a 'h'-val (nálam az)... ekkor már csak fel le mozog a célkereszt. -
#6578 A Gamespotton most olvastam az új sebzési rendszerről, amit a combat medic bevezetése tesz szükségessé. Tehát: a találat kétféle sebzést okoz, egy közvetlen hp vesztést, és emelett még a vérveszteség miatt is folyamatosan csökken tovább. Ebből adódik még ugye majd a c.e. csökkenése is.
Azt hiszem medicnek lenni igen munkás feladat lesz. -
lenta #6577 Üdv Neked is! Aludni? Azt meg minek? -
#6576 No, beregeltem magam én is ide, üdvözlök minden aao rajongót. Mentem aludni, mert késő van. -
antijedi #6575 tényleg sokat változot 1.2 óta
ezeken a tetves gyakorlo mapokon beleeresztek egy tárat enemybe és semi baja és a végén én halok meg, télleg tök jó... :D (lag az nem volt és érdekes nem gyakorlo gameben nincs ilyen :D) -
antijedi #6574 kilanc = kilenc :D -
antijedi #6573 aha, akor azé nem engednek fel sehova mert nekem csak kilanc a honorom... :( -
#6572 Ez egy hosszú és kimerítő téma, amiben már számos publikáció látott napvilágot. :)
Röviden: ha sok pontot szerzel offical vagy leased szervereken, akkor bizonyos határoknál nő a honor is. Illetve sok ROE esetén csökken, ami kicsit ciki, mert 10 alatt szinte(?) csak McKenna érhető el. -
#6571 ...és a kerek csítereket, töltött csítereket, mogyorós csítereket, lyukas csítereket, az összes csítert :) -
#6570 Nem, ebben egy sofőr, egy ápoló, és egy orvos szokott lenni. (fehértaxinak is nevezik a szlengben)
Rendőrök??? Egy törvénytisztelő állampolgár, aki ráadásul jogalkalmazó vagyok kérem szépen. :) -
antijedi #6569 keresztkérdés: mi az isten ez a honor vagy mi?? :D 1.2be még nem látam ilyet, viszont ahogy elnézem emiatt töb szerverre nem enged fel :( -
#6568 UTÁLOM A KÖCSÖG CHEATEREKET!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6567 rendőrök?
JÖJJÖN MÁ VKI JÁCCANI!! -
#6566 Még egy ilyen hét, és engem is költöztetnek. Egy fehér autóval, aminek kék villogók vannak a tetején, és még kabátot is adnak... -
#6565 megalol! én másfél hónap és költözöm:))) szém práblem! -
#6564 Ahoj!
Egyenlore VGA driver probléma van a HGS szerverrel, amit LIFE csak jövöhéten tud csak orvosolni (reinstall).
Persze Én baszogatom őt állandóan, hogy legalább 1.0-át indítson. Remélem jövő héten már elindulhat.
Valaki irta, h aki nem áldoz a játékra dodót az unakzonnon. Erre csak az a véleményem, h nem mindenki tud kiadni 8000 Ft-ot! Én pl. most költöztem és van egyéb kiadásom... de valaki csak szimplán nem teheti meg, h ennyi pénzt ad ki... -
!!!Americas Army Linux Kliens!!!
Teljesen friss a hír, de igaznak tünik a Gentoo Linux disztribúció, új játék céget alapított amelynek első debütáló játéka az Americas Army! El is készültek a srácok vele és természetesen ingyenesen letölthető. A letöltés a játék bootolható cd képét tartalmazza iso formátumban.
Hír Letöltés Közvetlen link Megrendelhető CD -
#6561 hali weine!
neked kellett villamos hajtás motorhoz?? :) -
#6560 nincsenek, de van kiképzés, amit érdemes rendesen megcsinálni.
Pl. azért mert az pléjerek 60% még mindig nem tudja, h kell kisütni a gránátot -
#6558 Én először egy 5megás csomagot akartam letölteni, de kb 30ora lett volna mire lejön, szoval a nagyot csak megprobáltam, de el sem indult.... -
#6555 még mindig nem raktam fel
vannak ebbe botok, lehet egyedül gyakorolni?
-
#6552 ArmyOps Europe-n linkeltek vmi videokat, *.dv kiterjesztésüek és 4-5száz megás videok, látta már valaki vmelyiket? Érdemes leszedni? -
#6551 A Special Forces-t kiadják cd-n is íme a boritó:
-
[DFL]_Hussars #6550 ezzel én is megszivtam..
kocogok tunnelben bebaszom a gránátot a bpc-hez
varok, robban na mondom nyomas ott ugysincs senki eletben..
erre pali ott hasalt az asztal alatt es lebendzsozott lazán..
utánna qksizom a dolgot hát a gránátom kiment a csukott ajtón és a basement access roomban robbant.. -
#6548 hangtompitó szerintem sok káromkodást fog okozni szerintem! :))
a lövést már hallani sem, meg látni sem fogjuk majd! (persze csak ha jól csinálják meg) -
#6546 36 már elég a sniper-hez... -
#6545 és mikor lőhetek már ezzel a géppel??
már alig várom.... -
#6541 NA még egy két screenshot, így hajnalban, a gamespy jóvoltából:
-
Prank #6540 meier elintézed? köszi:) -
Prank #6539 -
#6538 közel mész egy csukott ajtóhoz és átbszod a gránátot.. amit Inq mondott
nem bug, de néhányunknak nem teccik, h a fegyverek nem szórnak annyira, mint régebben.
A füst és néha a robbanás is áthat a falon, igaz ez régebben is megvolt.
de a ping sokkal jobb lett
más most nem jut eszembe, késő van
csövi -
antijedi #6537 bug az régen is volt szeirntem, de miben változott előnyére? :D -
#6536 hat például büszkélkedhetünk néhány elég powerful buggal...
ami miatt ma le is csítereztek..... LOL
nem muszaly kozelmenni az ajtohoz h bedobd rajta eleg ha messzeirol nekivagod.... szal ezt probalgattam aztan volt akinek nem tetszett...
persze van meg eleg sok jo kis bug
de azert szeressuk a jatekot, (neha nem) mert yoooooooooooooo -
antijedi #6534 na ako lehet mégeccer megnézegetem :D -
#6533 elég 36 a többi felesleges.:) -
#6532 sokat -
antijedi #6530 na ha már itt a fél ravenes banda megjelenek énis :d
keresztkérdés: menyit fejlődöttt 1.2 óta? mert kb akor láttam utoljára :DDD -
lenta #6529 Ha winrarral bontod ki akkor te adod meg hova tömötítse :-) -
#6528 Látom itt a fél Ravenes banda ...
Itt hol nyomjátok? -
Ja, igen először temp-be csomagolja ki, azt mindenféleképpen c-re fogja....