60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    Nem oylan rossz lenne ama viedeokari.. bár ma már lenni jobb is...
  • Strahd_
    Tikal ... nem az uW szarakodik tegnap teljesen meghalt most hol megy hol nem remélem megcsinálják rendesen a MYSQL kapcsolatot
  • [DFL]_Hussars
    hát ha nem fagy vele a game 20sec-enknt mint a régivel.. kipurcant neki a ventillátora...
    akkor nekünk megfelel...
  • [Rush]
    Valamennyivel jobb, mint a Gef2-es, de ne várj tőle valami qrva nagyot!!
  • [DFL]_Hussars
    uhum.. dánke...
    és ez gagyibb mint a GE2 Tit?
  • [Rush]
    Nem 12 de azért 1700 még belefér, vagy nem?
  • [Rush]
    Parancsolj:
    VGA Abit Siluro GeForce4 MX440 64MB 8x 13.740 Ft
  • [DFL]_Hussars
    Jah ezuton tudatjuk a tisztelt Mo-i AAo társadalommal hogy rajtunk kívülálló okok miatt..
    (behányt a vid.kártyánk) egy darabig megusszátok a TK-t..
    ha valakinek van tippje hol kapható max 12E ft-ért olyan kártya amin elfut a game.. akkor please ossza meg velünk..
    eddig (GE2 Titanium) volt...
    dánkesőn miegymás...
  • [Rush]
    Pfffff, azt mondja a Pulsar 5-6 nap, míg megnézik a videokarit, a Bluefish meg azt 15 nap a proci átvizsgálása, de ha fizetek 5000FT-ot akkor azonnaál megnézik!!
    a QRVA ANYJUKAT

• [DFL]_Hussars
    Ki lakik ott Keleten?..
    Szexuális zaklatás...pruttyyy...Pandaaa...
  • Tikal #7173
    Strahd mi van az oldallal? Bütykölöd a php-t? :)

Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/uw-mysql.sock' (2) in /raid/ultraweb/2/2r/2rf/forum.php on line 15
    Nem sikerült az adatbázisszervehez csatlakozni, MySQL hibaüzenet:Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/uw-mysql.sock' (2)

Fluga, küld el a banneremhez az alapanyagot :) Legfőképp a camo hátteret :)
  • Strahd_
    de jo mert az oldal amit irtál rajta volt a ryan közlegény megmentésének a zenéje :)
  • Strahd_
    :) Nem épp erre gondoltam
  • repro
    persze, mert én tisztelgek a több tucat elesett opfor előtt, akinek volt bátorságuk szembeszállni...

oh ez szép volt..
  • Strahd_
    repro zenéje harc után
    ITT
  • Strahd_
    jók leszenek a 10 km-es futáshoz :)
  • Strahd_
    repro de ha menetelős dalokat talász azt küld el nekem :) mint pl C-130 rolling down the Strip
  • repro
    jajj tudom, te pacsirta!! :)

• Strahd_
    Army Rolling along :)

már megvolt de köszi Repro :) majd én éneklem :DDD
    de van ilyenem ruszki dalokban is :)
  • Strahd_
    repro nekem még van böven ilyen zeném kell ? :))
    zotyesz dobtam neked mailt
  • repro
  • repro
    ok mostantól csak az jöhet fel TSre, aki elénekli ezt:
    Song+Music
    Song
  • Strahd_
    egy másik ötlet ha kiderül ki az ellenfél (nevük) rájukkeresni és lealázni öket :D hopgy alacsony legyen a frag rate de magas a roe :D Imádok beugrani más gránátja elé
  • Strahd_
    És mennyire igazad van Cirek :) ha összefogunk nyerünk :) Éljen a Fekete Sereg :D
  • cgett
    Ohh, már az idejére sem emlékszem mikor csináltam utoljára olyat, hogy a halott bajtársaimtól elszedtem a fegyverüket, vagy simán csak fegyvereket swappoltunk fegyverre, gránátra, egyebekre...
  • [HUN]Crassus
    Tegnap nekunk is mondta egy kek army logos srac ,hogy juni 16 korul 1.8 aztan hogy mennyire lesz igaz az ugyis kiderul.....Mar vartunk eleget meg 1-2 het nem szamit! vagy megis??:
  • lenta
    Kicsit bővebben?
  • Belton
    most jacodtam kicsit es ojasmit hallottam külföldiektöl hogy
    2hét mulva jön az 1.8
    meg valamit dumaltak a 2.0 rol is
  • [HUN]Crassus
    Roger!:)
  • schoma
    Én Soma!

A legegyszerűbb az, ha felteszed egy ingyenes tárhelyszolgáltató webhelyére. Tudom ajánlani a tar.hu.t.
    És onnan linkeled be...
  • [HUN]Crassus
    Te Soma! És ha a gépemne van már akép akkor hogy kell csatolni???
  • schoma
    Üdv Rush!

Amúgy nem tüntem el, folyamatosan olvasom ezt a topicot, csak ugye, hogy mostanában (pontosabban az 1.6 megjelenése óta) nem játszom, nem nagyon tudok hozzászólni.
    Nem tettem végleg le a játékról. Amint kijön az új patch (mikor is?) felrakom, és megnézem, hogy vajon most mit baltáztak el a skacok?

u.i.:Mostanában még Ravenezni is alig van időm, mindjárt itt a felvételi.
  • [Rush]
    Na Soma is megjelent :)
    És Army lesz vagy már nem nagyon?
  • schoma
    Először is regeld magad, utána pedig sima HTML kóddal! :)
    A regisztrálatlan felhasználóknak ugyanis le van tiltva a HTML kód használat...
  • cgett
    [HUN]ragtapasz > boccs, hogy belederesztettem egyet, de amikor indult a kor, hozzaertem a Ctrl-hez, es pont te alltal ott... mentem is a bortonbe...
  • cgett
    hát, lefagytam, megprobaltam visszamenni: failed auth, mar cask 9en vannak :)
  • cgett
    Mi van mááá, fent vagyok egy szerveren, mar cask 10en vagyunk, és nem tudnak bejonni a többiek, pedig probalkoznak 1000el. Leálltak az auth szerverek?
  • cgett
    Kutyika!
    Lehet hogy az auth szerverek tul vannak rehelve, probald ujra. Ha nagyon tul vannak terhelve, vagy eseteleg vmiert kidöltek, akkor az gáz. Menj olyan szerverre ami nem cskkolj az auth-ot. + ellenőrizd +1x a loginodat es a jelszavadat.

Signatureimages: a tracker mostanaban kolotzkodik, meg egyebkent is allandoan fejlesztik és birizgaljak, szoval ha a tracker signatureimages corrently offline van, akkor az ezert van. ma kor delutan pl meg mentek a signatureimage-ek. Hogy kikerulj a magyar listara, vedd fel a kapcsolatot Mr Meier-el, de az is eleg, ha itt a forumon meguzened az ID-det + allitsd be, hogy "Member of the Country: Hungary"
  • Slow
    meglett
  • Slow
    meierünk!
    ez a planner jó lenne, de kér valami net framework-öt.
    arról tudnál valamit? mert amit letöltöttem, az nem tetszik neki, és olllyan bonyolultnak tűnik..;)

viszont találtam egy irc klienst, ami játék közben F5-el előhívható (lehet ismeritek)
    AA-IRC