60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Strahd_
    Látod Cirek mert nem irsz bele :)
  • a.carkey
    Haladók, de olyanok akik már rég nem játszottak jöhetnek?
  • [negativ] Cirek
    na mivan? a második oldalról kellett előbányásznom a topicot. :)

• patacsi HUN
    nekem ma mindenre azt irta ki, hogy not available pedig már complete volt.
    fölmentem find game megöltem egy ellent kiléptem mire minden complete lett megint (kivéve én)
    érdekes
  • Mighty
    www.cdgalaxis.hu
  • Strahd_
    Bugtalan játék :)
    Bridge SE:

Migthy :)
  • [Rush]
    Ha ennyi linked van, nincs q3 linked estetleg?
  • zippofcy
    Jojjon mindenki TCzni, a legjobb real mod jelenleg. Szep grafika, gyors jatekmenet. Kezdoknek kulonosen ajanlott :)
    Szerintem jobb mint az AA, sokkal kevesebb kempeles van benne ... de azert van eleg :)
    Nezd meg es dontsd el!
    Kell hozza:
    1. Quake 3

2. Q3 Point Release v1.32. Link: http://www.softwarepatch.com/games/quake3download.html

3. True Combat v1.0 mod. Link: http://www.planetquake.com/q3t/content/chooser.asp?p_goto=ftp://ftp.mportal.hu/realmods/q3/truecom/TrueCombat1.0.exe&p_id=62&p_download=yes

4. All-Seeing-Eye szerverfigyelo. Link: http://www.udpsoft.com/eye/download/newer/EyeInstaller.exe

Ezeket felrakod egymas utan, aztan az All-Seeing-Eyeban a Q3 alatt kivalasztod a True Combat modot es mar latod is a szerverek listajat. A legtobb tort, de van ket magyar szerver is, az egyik Mission, a masik CTF.
    Ja a missionos Punkbusteres, a jatekban a Multiplayernel kapcsold be a PBt hogy beengedjen. Ennyi. Quake 3 CDkey NEM KELL HOZZA !!! A csites CSosoknak is ajanlott, hatha megtanulnak vegre celozni
    Van foruma is itt a Supergamezen.
  • [Rush]
    Most honnan irsz?
  • Tikal #7563
    ja, de no gép :(
  • [Rush]
    Itthon vagy?
  • Tikal #7561
    pedig az, én beszélek egy petit franciát :)))

amugy hi, értesitettek tesomék hogy a vidkarim elszállt és tényleg , szoval valszeg befektetek egy uj gépbe is :))
    remélem mire megveszem már 1.8 lesz PB-vel :)

Ha vki ugy érzi feszült a helyzet akkor inkább ne irjon, nehogy szar legyen a szinvonal mint más játékoknál, peace, dzsodzso
  • patacsi HUN
    a TISZTA JÁTÉK a lényeg
    az tény hogy az inkvizíció ezt nem segíti
    de a csapatban vannak alaposak is (MEIER,ZOTYESZ)-- nekik külön köszönet
    ja az értékelendő, hogy enegem nem küldtél a .......... -ba

end
  • pszihopeti
    értem de nem sokat kell lefelé gördíteni és ott is meg van, úgy asszem belefér
  • [negativ] Cirek
    Balaton rulz! :D

• [Rush]
    AZAZ
  • zotyesz
    Szerintem Rush a vágásban megbúvó finom iróniára célzott. (én legalábbis így értettem)
  • pszihopeti
    de ott van a bizonyitékom is!!
  • pszihopeti
    hát igen...
  • pszihopeti
    Köszönöm az igazságos bánásmódot ZOTYESZ és M3I3R!
    Nos patacsi neked meg csak annyit (ha már nem olvastad el figyelmesen)hogy nekem csak igy megy ez a szerencsétlen játék ezzel a bizonyos dll fájlal.
    Igaz nem vagyok nagy játékos de,úgy érzem nincs mit takargatnom és nem vagyok hajlandó nicket váltani...
    Khmm.. szóval ezek után igyekszem értelmesebb dolgokkal kitölteni eme fórumot, részemről a vita végleg lezárva.
  • zotyesz
  • [Rush]
    Azé' ott van weine hozzászólása, 5-ös a vágónak
  • pszihopeti
  • zotyesz
    nagybó=nagyjából :)
  • zotyesz
    Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy attól, mert valaki tudja, hogy nagyból hogyan működik az a kérdéses hack, attól még nem biztos, hogy csíter. Így weine-t sem kell lecsíterezni.
  • zotyesz
    Másrészről pedig csatlakoznék Meier véleményéhez, és zárjuk le a csíter témát. Ilyen egyszer már volt. Akkor éppen Rush-t vádolták, és esetében biztos vagyok, hogy nem csítelt.
    A legnagyobb baj az, hogy lassan már mindenki paranoiás lesz emiatt. Jön nemsokára PunkBuster, aztán majd akkor lehet bizonyítani is. Én itt be is fejezem a témát.
  • zotyesz
    Először is leszögezném: nem ismerem pszichopetit, nem játszottam még sem vele, sem ellene.

Próbaképpen felraktam az AA-t egy 7.1-es DirectX-et használó rendszerre. Feltelepedett rendesen, de nem indult el, és egy olyan hibaüzenetet adott, hogy nem találja a D3D8.dll-t. Szóval ha nem a szükséges verziójú DirectX van fent, akkor ezt kapod induláskor, és ennek még semmi köze a csíteléshez. Ez van.
  • patacsi HUN
    biztos NEM ÉRTED amit mondanak neked
    töröld ki azt a dll-t és nyomd egy kicsit úgy a játékot önerőből
    akkor majd ÉRTED
    ebben gondolom nincs sértő ( kivéve ha NEM AKAROD ÉRTENI )
    weine csak tiszta játékot szeretne ahogy MI IS
  • repro
    megy a gém?
    megy akkor jól van
    ennyi...
  • pszihopeti
    te szerencsétlen wenyige.. csak annyit kértem, hogy töröld le a directX-edet és próbáld ki ,mit ír ki az a szerencsétlen játék..
    de te komplett hülye gyerek vagy, számomra ez már nem is vitás Látom te egy "barátságos jóindulatú és nagyon kedves játékostárs vagy"
    Örülök hony nem csak ilyenek myomatják eme nehezen játszható de nagyon taktikás játékot.
    Egyébként most buktattad le magad hiszen velem ellentétben te már próbáltad a csíterkedést

• [HUN]Crassus
    Bocs az Offtopic üzimért,de máshogy nem megy:((
    STRAHDT!Miért keresel olaszorszagi fegyverboltot??Talán mész ki valamikor?
    Én rendeltem pisztolyt az egyik helyről amit Fluga írt a fórumra viszont most beparáztam a VÁM-os szívatás miatt(ami nem biztos hogy lesz)Szóval ha mész ki olaszba fegyvert venni lehet kéne beszélnünk....:))
  • [HUN]Crassus
    Huhh Weine ezt jól megaszontad a srácnak!:))Ha tényleg csal a Peti gyerek akkor jól elcseszte,hogy itt kérdezte meg azt a dll-es dolgot.Az nem lehet,hogy nem is tudta mi az a dll?(Vagy túl jóhiszemű vagyok?)
  • lenta
    Jó nyaralást!!!
  • [Rush]
    Kabbe'
  • [negativ] Cirek
    egy ideig nem leszek mert Balcsira megyek :)
  • [negativ] Cirek
    bocsi, én azt hittem ismeritek egymást és poénkidik...

bocsi de én is poénra vettem
  • [HUN]Crassus
    WOW Régi szép emlékek a Bridge Se-ről......:-))

FLUGA az olasz airsoft oldal nagyon jó! HA a postai rendelés is okés lesz akkor happy leszek.
  • fluga
    *Na ez fájhatott:)) biztos leesett a hídról és a kezén landolt:))
  • fluga
    na mi a hiba?:))

aki jól rejtőzködik:)))

itt maradt néhány plexipajzs a legutóbbi Fradi-UTE után??

Na ez fájhatott:)) biztos leesett a hídról és a kezén landolt:))
    itt még csak a válla fordult ki a dobástól

ez viszont már nyilt törés! HOL VAN IlYENKOR A MEDIC?

tracer új szkinje:) elég jóra sikerült:))

aki messzebb lát, az messzebb lát:))

na ennyi mára:)
  • fluga