60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty
    Nem lesz semmi fele elettoltes. A medic az eleterod (verzes elallitasa) csokkeneset fogja megoldani.
  • Mighty
    Nem lehet sprintelni. Nem lehet ujratolteni...
    Meg tanulni magyar nyelvet...:)
  • Mighty
    Nem lehet sprintel. Nem lehet uratolteni. Igy kulon! :) Velem is elo szokott fordulni.
    Ezt meg tetozi, hogy nem lehet letrazni se...
  • [HUN]Crassus
    Én is tudom ,hogy futás közben nem lehet tölteni ember!:)Ez nem futásnál van és kívánom,hogy ismerd meg!!!
  • ricsik
    meghirdetem a következő versenyt: ki tud undorítóbb logót csinálni
  • ricsik
    sprink közbeni nem tölthetőség nem bug! Gondolj bele rohan mint állat, jóhogy nem tud tölteni szerencsételn katona, a többi bug amit írtál még az életben nem jelentkezett nekem.... Szerencsés vagyok ? Hooah!!!
  • [HUN]Crassus
    Azért az elég zavaró amikor nem tudsz sprintelni és újratölteni!!!Bár ezt ki lehet javítani egy Friendly vagy enemy fegyver kézbevételével majd eldobásával.
    Ennek másik verziója szivatósabb mikor hátraveszed a saját puskád felkapsz egy enemy gunt és se eldobni nem tudod se utánnatölteni!!Bár ez 1-2-3 perc alatt elmúlik.
    Nekem ezek a bugok néha jelentkeznek.:((
  • pet70000
    Az is bug, hogy nem lehet felvenni a team fegyverét???
    Aszittem direkt van
  • ricsik
    énnemtudom mit rinyáztok a sok bug miatt, szerintem nem vészes, megszokás kérdése, én megszoktam hogy nem lehet fellvenni a team fegyverét és azt is hogy nem lehet belőni bizonyos helyekre, más bugok meg abszulút nem zavaróak, legalábbis nekem...
  • ricsik
    tudom...
  • Belton
    Oke értem csak mondtam mert amikor ki jött az 1.7 nagyot csalodtam benne
  • Slow
    de olyan mint az antivirus, mindig frissítik...

a pure is ilyen progi, StrikeForce-ban van, és sok verziója van, mikor felmész szerverre, letöltődik az éppen aktuális és ellenőriz. aszongyák jó
  • Belton
    állat a logod
  • [HUN]Crassus
    Király vagy te is Ricsik!!
    Amúgy a világbajnok Logo-m Slow-nak köszönhetem!
  • Belton
    Nah meg az ujj fegyverekre is kivanycsi leszk
  • pet70000
    Ty
  • Belton
    Jo cucc lessz az a PB-de a fránya hackerek ugyis fel törik sajna:((
    Én a Medicre leszek kivancsi maga az élet töltésre!!!Hogy hogy lessz
  • [negativ] Cirek
    Punk Buster, anticheat progi
  • pet70000
    Skacok, mi az a PB???
  • a.carkey
    Árnyék!? :) Arról mindig a G.I. Jane egyik jelenete jut eszembe (a végén volt) ... :)
  • [MHA]Inquisitor
    szerintemmondjuk az árnyékot nagyon hulyeség lenne kikapcsolni.... az majdnem olyan mint egy csít... gondold el egy kozelharci pályán jön a sarkon a csávó akkor máris legalább egy tized másodpercel tobb idod van, készülhetsz a lovesre, vagy szarabb ping estenén már el is kezdhetsz tuzelni.

én már nem várok sokat az ármytol patch ügyileg... olyan amtőr hibák és olyan lehetetlen bugok voltak az 1.7ben h az már nevetséges.

komolyan uj patc ismertetoje: két link kell. egyik a whats new a másik pedig a bug release
  • a.carkey
    Ezek szerint a Global Operations - számomra - legjobb és nagyon tetszetős részét átmentik az AA-ba? :) Az király lenne!!!
    Gondolom az lesz, hogy elkezd vérezni a skacok és az életerejéből annyi marad, mint amikor a medic elkezdte ellátni a sebesülését ...
  • Slow
    ha időben érkezik a medic, megúszhatja=)
    sztem zseniális ötlet
  • Belton
    Szevasztok azt persze sehol nem mondjak miko jon kime ma naon jo lenne (lehet megint ojat alakitanak hogy szar lessz az egész bar most sokáig huzák az idö.))))))))
  • [negativ] Cirek
    azt lehet tudni hogy a vérző ember, hagy maga után nyomot?

(húz véres csíkot?)

mert az nagyon komoly lenne...
  • ricsik
    azért érdekes lesz hogy találkozok egy társammal a bevetésen vígan rohan, következő sarkon meg összeesik a semmitől az orrom előtt (mert elvérzett az ezelötti karcolásából).
  • [negativ] Cirek
    teganp megint lecsalóztak engem a Weapons Cachen...
    ha lesz mejd PB remélem már nem lesz ilyen, hiába lesz 19 killem 7kör alatt
  • ricsik
    79 - 22 a tegnapi mérlegen repedt fájós könyökkel
  • ricsik
    hát ha csak a pb benne lesz már megérte várni rá, a többi már csemege, legalábbis nekem...
  • ricsik
    jó a logód, te csináltad?
  • M313R

"gépigény változás ??"

Természetes megnő a gépigény is, de eddig is ez a játék volt az egyik legerőforrás-igényesebb szóval ez nem meglepő :). Természetesen megmarad a konfigurálhatóság tehát például a gyengébb géppel rendelkezők az árnyékot kikapcsolhatják, a texturákat lebutíthatják ugyanúgy mint eddig.

"Sebzési modelről tudsz valamit, milyen lesz?"

Szerintem a sebzés marad az eddigi értéken csak időben megosztva éri el a maximális értékét, ahogy le is írtam.

"Ez nagyon jól hangzik! :)"

Ahhoz képest, hogy 2 hónapja várunk rá, (mert az 1.7 nem is volt olyan igazi patch) nekem csalódás, de azzal nyugtatják a tömegeket, hogy ezek a változások szükségesek a későbbi "nagyvolumenü" update-ekhez, lehet, hogy nem lesz a játékmenetben akkora szerepe pl. az új kezelőfelületnek, viszont nélküle már nem tudnák a tervezett "monumentális" dolgokat belerakni. Ráadásnak, igérik, hogy izelitőt fogunk kapni a menü alapján a későbbi terveikből is.

"Tudtok valami pontosat a mai napról?"

Ma csak újabb videót adnak ki a készülőben levő special forces-ból tudtommal.
  • [HUN]Stravinsky
    Üdv!
    Tudtok valami pontosat a mai napról?
  • [HUN]Crassus
    De igen 1.7 az uccsó ésmindenki 1.8-at várt,de akészítők azt mondták ebben annyi újjítás lesz,hogy rögtön 1.9-nek kell nevezni!!!
  • a.carkey
    Nem az 1.7 az utolsó? :(
  • Petyus_
    Ez nagyon jól hangzik! :)
  • patacsi HUN
    gépigény változás ??
  • [Rush]
    Sebzési modelről tudsz valamit, milyen lesz?
  • Slow
    nincsmit;)
  • [HUN]Crassus
    Bundy! Nem találtalak a traackeren! Így nincs szavazás....
  • [HUN]Crassus
    Eltörom a másik kezem is mai nap játszottam picit:101 skalp és 32x haltam meg:)
    le se tagadhatom,hogy aimbot 2.0-át használok