60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#8203 az egérnél elakadtam (touch pad)
milyen egeret vegyek ????????? -
OGabor #8202 Miért? Az alap megvolt meg két patch is... mi a különbség? -
#8201 Neeeee!
ne töltsd le a patcheket!!!!
Inkább töltsd le az 1.7 fullt
-
#8200 landor-nak hívják a magyar szervert,de ott nem kapsz HONORT ,mert nem hivatalos szerver.
Amúgy meg a www.americasarmy.php.hu-n látod hol játszik a magyarok többsége.
-
#8199 psychopata csi törölve
patacsi HUN visszatért és majd igyekszik
-
OGabor #8198 Aha értem... akkor megcsinálom a kiképzést! csak még le kell töltenem a pacheket a 121től :( Magyar szerverek vannak? Vagy hol/hogy lehet magyarokkal játszani? -
#8197 Ne viccelj,gondolhatod,hogy én se voltam rögtön ekkora ász
Amúgy van egy-két palya ahol semmit nem tudok
[HUN]Stravinsky
Nagyon sokat számít a pályák ismerete! -
#8196 Mi van? Miért nem játszik most senki? Mindenki betojt mert visszajöttem? -
#8195 bocsi Stravinsky ,hogy bénázok
elhiheted ,hogy nem szándékos
ha azt mondod ,nem megyek oda ahol te vagy
(54honorig)de azután reszkess -
#8194 Strahd_: Nem is könnyű lelőni. Te még 1szer sem lőttél le. Cireket szegényt is a sírba viszem amikor állandóan én ölöm meg :D De amyúgy igen. Télleg rég játszottál már velünk :D De azért nem lettem Psycho. Ez csak ide a reg. -
#8193 a monitor mérete sem utsó szempont
(1400x1050)15"
én kölcsönkérek egy 22"-ost 1920x1440 és megeszem a sniper vizsgát
utánna úgyis adnak ókulárét a pufkáhó
psychopata csi -
#8192 Üdv OGabor!
Egyszerü:játék indítás+Report For Duty+Soldier Training+pálya választása+next(itt lejönnek a serverek ahova beléphetsz)+server választás+next -és már jáccol is -
#8191 Kezzd el az alap kiképzést.Lőgyakorlat+akadálypálya stb.
25 nél többet kell lőnöd az "éles" lövészeten ,hogy játszhass no meg az akadálypályán is végig kell menned.Utánna van ejtőernyős ugrás meg mesterlövész képzés(ez utóbbi csak ha a 40 célból legalább 36-ot eltalálsz,ezt ráér később lelőnöd mivel a sniper-t úgysem fogod megkapni a 10-es honoroddal,általában a csapat 1/3-a sniper akar lenni szóval jobb ha előbb az alap fegyverekkel szerzel némi tapasztalatot)
Ha megvan a kiképzési fázis a "getting started" megnyomása után "soldier training"-et nyomsz majd választassz egy pályát és már kezdhetsz is játszani.Bizonyos pályákra csak akkor tudsz menni ha pl. ejtőernyős kiképzésed megvan.
Nagyából ennyi elég FPS-el már gondolom játszottál szóval maga a játék menni fog.Ha valamit nem értessz kérdezz segítünk.
-
#8190 először végezd el a kiképzést.
1. login itt beloggolsz.
2. report for duty
a,rifle marksmanship
b,akadálypálya
c,imserkedés a fegyverekkel
asszem ennyi az alap kiképzés.
Ha ezek megvannak akkor a játékhoz válaszd ki a pályát, nyomd a tovább gombot amíg a server lista ablak be nem jön, ott refresh, és dupla klikk egy serverre (eleinte ne menjél official serverekre) -
OGabor #8189 Sziasztok!
Lenne egy két egyszerű kérdésem:
Hogy lehet játszani? Olvastam visszafele :) Megvan a játék, megcsináltam az accountot + a Tracker is regisztráltam magam... és most? Még csak 1,5 hete van net, nincs nagy tapasztalatom online játékokban :( -
#8188 Starfisht könnyü lelöni mindig ott téblábol :D vagy csak régen játszottam vele? mielött még psycho lett?? :) -
#8186 Szökőévente 1szer van rá időd -
#8185 Hát a reportokat nem árt néha elolvasni ne gránátozzunk össze vissza azért.........Bár néha így is előfordul baleset,de kevesebb mintha nem olvasnám........Meg aztán még csetelni is van időm egy Mighty és egy Starfish leszedése közben -
#8184 Én nem :)) -
#8183 Tévedtem. Bent vagyok egy Bridge SE pályán. Tök üres mondjuk de sebaj. U.S. Army Official E 074. Ha valaki akar jönni. -
#8182 Látod Crassus. Szeretünk
Na jó gyertek Radio Tower. Valahol leszek :D -
#8181 Miert, te olvasni szoktal jatek helyet? -
#8180 Mellesleg megjegyzem,hogy a Bridge SE szerverek nagyon szarok. Akkora a ping meg minden, hogy áááááá -
#8179 Jajj. Crassus Adjak szemüveget? Na gyertek jácccccani. Már aki theti. Hussars is van valamerre. Csak ki kellett lépnem Na hajrá. -
#8178 én is -
#8177 1024x768 ,mert másképp túl picik a betűk......... -
#8176 Én épp most 1152x864-ben nyomulok =) Bár simán bírna többet a cucc. -
#8174 Értelmesen tudok írni így reggel :D -
#8173 Amikor felemeled a fegyót ott a kis pöcök majdnem jobb felső sarka az ami pontos. Próbálkozz és összejön. -
#8171 Hali mindenki. Végre leszedték Crassus gipszét. Így talán valami ellenállás félét is mutat majd ellenem :D Remélem lesztek este megint =)Sőt ha valaki már előbb lene dobjon meg egy ICQ üzivel: 122526958
Az AK legyen veletek.
p.s.: Kivév Rushal a tegnapi fejlövése után :D
Meg ha valakinek nem esett volna még le: Starfish.hu :D -
[DFL]_Hussars #8170 Vége a balkezes sniperkedésnek? Pedig a végére egész jól belejöttél... -
#8169 Rendesen össze vagy forrva? :)) -
#8168 Gipsz levéve!!! Nektek annyi!!! -
#8167 Akkor Inq vadászat lesz (nem mintha eddig nem az lenne :)) ) -
#8166 vagy ha lelösz egy elenséget 200 ROE-t kapsz saját esetén csak 150 et :) -
#8164 Kb. olyanokat hogy:
Átlőhetünk a fán, vagy egyből bele is feküdhetünk
Pipelinen meg WCn nem tudod kiloni az üveget,hanem visszapattan a golyó
Már az op4 pityut sem tudod felvenni...
és még lesz egy pár :)) -
#8163 az csak a mézesmadzag volt nem lesz semmilyen SF
SF kieg elérhetö lesz: 1500 $ Hooah!
Kiváncsi leszek első nap hány régi és hány uj bugot találunk majd :)) -
#8162 Rush :) legalább köszöntél :)) mit igértél az uj pecs röl? :) -
#8161 Vagy csak hülyülni akart :)) -
#8160 THX!!!