60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#8291 Én leszek a sniper -
#8290 Én Bridge SE És WC SE-re gondoltam leginkább. Mondjuk WC SE az első videó, Bridge SE a második. A WC SE ről infóval elmenekült Amcsikat üldözik és a hídon kell átjutni hogy elérjék a célt. nos? -
[DFL]_Hussars #8289 Pályának talán a Bridge SE v. Radio Tower lenne a leglátványosabb... Esetleg Insurgent a turbánosokkal. De az lehetne a második rész is, ha az első nagy siker lesz :D -
[DFL]_Hussars #8288 A rádiózás is látszana, nem? -
#8287 Feliratozhatjuk :D -
[DFL]_Hussars #8286 A filmehez... Szívesen leszek terrorista (csak az RPK miatt)... Lehetne az, hogy hullanak az amcsik és közben nem azt kiabálják, hogy MEDIC, MEDIC.. hanem CHEATER! CHEATER! ...Mi meg azt, hogy:GURÁ! GURÁ! LOWPING BASTARDS!!! -
#8285 A két gép helyett a 2 program is megteszi. 1ik a videót a másik a hangot veszi fel. Aztán a kettőt össze lehet fércelni simán és könnyen. -
#8284 nah van mar 1.9 vagy valami??? -
#8283 én a felvételt két géppel csinálom.
Az egyikből kivezetem a hangot és a képet a másik meg felveszi...
ez a legjobb mert a hong pont passzol és a kép is szép.
-
#8282 Bár van 1 megoldás. Fel kell venni 1időben a hangot a videóval és utánna ráillezsteni és szerkeszteni. Ehhhh -
#8281 Na szal. Próbálgatom a fraps nevezetű programot. Megy királyul meg minde, de 1 gond van vele. Hangot nem vesz fel. Van 1 másik program (Camtasia Studio) ez vesz fel hangot is, csak nem jó a felvétel, mert ki kéne kapcsolni a hardware gyorsítást, de akkor nem megy az army. hehe -
#8280 Gyadi: Inkább jöjjenek az ufók. Az hatásosabb :D -
#8279 én már tervezgettem a filmezést, és halvány terveim vannak.... :)
én egy WC_SE filmen törtem a buksim, amiben az amcsikat csapdába csalják.... :)
az első 2perc zenéje már megvan, (ez idő alaat csak az épület megközelítését terveztem... -
#8278 Vagy egy bazi nagy atomrobbanást a végére amikor felrobban a pipeline? :)) -
#8277 Én arra gondoltam, hogy mindenki meghal a végére -
#8276 Ebben a filmben szakitva a hagyomanyokkal, a foszereplo az elso 10 masodperc utan kileheli a lelket. -
#8275 Oh anyám :D Szerintem mindenki főszereplő benne nem? -
#8274 Hozzászólok a filmezéshez én is:NA SZÓVAL A FŐSZEREPLŐ ÉN LEGYEK!!!csak ennyit akartam mondani! -
#8273 Biztos sok haldokló szerveren voltál. Lehet azért. -
#8272 nem akar az honorom nőni. a tracker is rég 100%-ot mutat... vagy 500 ponttal túl vagyok már a határon! -
#8271 Nincs még patch. Csak a MAC-esek kaptak 1.7-et -
#8270 Erről a bug-ról hallotatok? Pipelinon ha az assault spawn pointnál teljesen felfel lövöldözöl 203-al akkor a köv kör elején fog visszaesni és felrobbanni? Jó a védőknek :D -
#8269 Na, visszatértem és nem igazán van kedven egy hetet visszaolvasni, így felteszem a kérdést:
Van már vmi patch vagy vmi amit fel kell tennem? -
#8268 Meg legalább az admint megkérhetjük zárja le a kedvünkért, hogy csak mi legyünk rajta. -
#8266 Ohh micsoda indulatok!
Szóval aki szeretne filmezni az majd szóljon. De én is benne akarok lenni
Szóval másnak is fel kell vennie cuccot és majd átküldeni. -
#8264 Strahd_ lássukcsak. Hát írhatok egy forgatókönyvet, de majd ha kész akkor a többiek igénye szerint alakítsuk majd át.
inq: Menj fel a www.americasarmy.com-ra és keress
Szóval olyan ötlet jöhetne, hogy melyik pálya legyen. Én Bridge SE-re, vagy Radio Tower-re gondoltam a sniper miatt, de lehetne egy jó kis terroristás WC SE is. -
#8262 Starfish rendező ur :) irsz forgatokönyvet is? Én jelentekezek szereplönek :) Hös és bátor mesterlövésznek :)) -
#8261 Nekem van progim amivel fel tudom venni, és ott az Adobe Premier azzal össze tudom vágni, meg zenét nyomni alá. Szóval én szívesen benne vagyok. -
#8260 A filmben még az is fura hogy a gránátnak 203 robbanás hangja volt, nameg a tükör a fürdőszobában... -
#8259 OPERATION FREEDOM :) ez lesz a film cime a terroristák nyernek és ledaráálják a nagy Amcsi kommanodt :)) Ha sokan vannak benne én szivesen gondolkozok film öleten csak legyen aki fel tudná venni.. és megszerkezteni :) -
#8258 Én benne lennék a filmben meg lehetne csinálni csak kell valaki aki forgatóköbnyvezi és lerendezi és oösszerakja. Anno DOD-+ban készült ilyen filmünk :) és tök jó volt de egész délután és este rámen a forgatásra :)) DOD MUVI -
#8257 Starfish,hogy te mennyire ráérsz -
#8256 Elég idióta hibát követtek el a srácok a filben. 203-al indul nincs nála másik fegyó. Erre mire már felér a gerendához, már m16 van nála. Miután meg kigránátozza kint az embereket hirtelen az m16 203-á válik. Na mindegy. De azért jó kis videó. Erre már gondoltam, hogy nincs e kedve valakiknek egy ilyen home made videót összehozni. Szal? -
#8255 Meg azért ez a Mountain Pass SE sem lessz olyan rossz. Legalábbis amit írnak róla az elég kecsegtető. -
#8254 Igen Lesznek Civilek. Lesz már most az 1.9-ben civil kinézetü terrorista a WC SE-n, de akarnak még berakni majd máshova is akik csak roangálnak a pályán. Magyarán figyelni kell kire lősz. -
#8253 Király a movie, de akad benne hiba :) -
#8252 Ha jól fordítottam a trackeren akkor nemsokára lesznek civilek is a pályán, Igaz ez? -
#8251 Ha ez igaz mármint a 4 uj map :) akor jvök vissza Armyzni megint :) csak hoyg növeljem az ellenség frag rate-ét :) -
#8250 Nagyon komoly Movie
-
#8249 Letöltöttem a Forward Observer progit, és 4 uj mappot jelöl!!!
1., SBCT
2., Special Forces CSAR
3., Underwater Reactor
4., Volcanic Fortress