60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • [Rush]
    Én leszek a sniper
  • PsychoStarfish
    Én Bridge SE És WC SE-re gondoltam leginkább. Mondjuk WC SE az első videó, Bridge SE a második. A WC SE ről infóval elmenekült Amcsikat üldözik és a hídon kell átjutni hogy elérjék a célt. nos?
  • [DFL]_Hussars
    Pályának talán a Bridge SE v. Radio Tower lenne a leglátványosabb... Esetleg Insurgent a turbánosokkal. De az lehetne a második rész is, ha az első nagy siker lesz :D
  • [DFL]_Hussars
    A rádiózás is látszana, nem?
  • PsychoStarfish
    Feliratozhatjuk :D
  • [DFL]_Hussars
    A filmehez... Szívesen leszek terrorista (csak az RPK miatt)... Lehetne az, hogy hullanak az amcsik és közben nem azt kiabálják, hogy MEDIC, MEDIC.. hanem CHEATER! CHEATER! ...Mi meg azt, hogy:GURÁ! GURÁ! LOWPING BASTARDS!!!
  • PsychoStarfish
    A két gép helyett a 2 program is megteszi. 1ik a videót a másik a hangot veszi fel. Aztán a kettőt össze lehet fércelni simán és könnyen.
  • Belton
    nah van mar 1.9 vagy valami???
  • [negativ] Cirek
    én a felvételt két géppel csinálom.

Az egyikből kivezetem a hangot és a képet a másik meg felveszi...

ez a legjobb mert a hong pont passzol és a kép is szép.
  • PsychoStarfish
    Bár van 1 megoldás. Fel kell venni 1időben a hangot a videóval és utánna ráillezsteni és szerkeszteni. Ehhhh
  • PsychoStarfish
    Na szal. Próbálgatom a fraps nevezetű programot. Megy királyul meg minde, de 1 gond van vele. Hangot nem vesz fel. Van 1 másik program (Camtasia Studio) ez vesz fel hangot is, csak nem jó a felvétel, mert ki kéne kapcsolni a hardware gyorsítást, de akkor nem megy az army. hehe
  • PsychoStarfish
    Gyadi: Inkább jöjjenek az ufók. Az hatásosabb :D
  • [negativ] Cirek
    én már tervezgettem a filmezést, és halvány terveim vannak.... :)

én egy WC_SE filmen törtem a buksim, amiben az amcsikat csapdába csalják.... :)
    az első 2perc zenéje már megvan, (ez idő alaat csak az épület megközelítését terveztem...
  • Gyadi
    Vagy egy bazi nagy atomrobbanást a végére amikor felrobban a pipeline? :))
  • PsychoStarfish
    Én arra gondoltam, hogy mindenki meghal a végére
  • Mighty
    Ebben a filmben szakitva a hagyomanyokkal, a foszereplo az elso 10 masodperc utan kileheli a lelket.
  • PsychoStarfish
    Oh anyám :D Szerintem mindenki főszereplő benne nem?
  • [HUN]Crassus
    Hozzászólok a filmezéshez én is:NA SZÓVAL A FŐSZEREPLŐ ÉN LEGYEK!!!csak ennyit akartam mondani!
  • PsychoStarfish
    Biztos sok haldokló szerveren voltál. Lehet azért.
  • Tarhonya
    nem akar az honorom nőni. a tracker is rég 100%-ot mutat... vagy 500 ponttal túl vagyok már a határon!
  • PsychoStarfish
    Nincs még patch. Csak a MAC-esek kaptak 1.7-et
  • PsychoStarfish
    Erről a bug-ról hallotatok? Pipelinon ha az assault spawn pointnál teljesen felfel lövöldözöl 203-al akkor a köv kör elején fog visszaesni és felrobbanni? Jó a védőknek :D
  • [negativ] Cirek
    Na, visszatértem és nem igazán van kedven egy hetet visszaolvasni, így felteszem a kérdést:

Van már vmi patch vagy vmi amit fel kell tennem?
  • PsychoStarfish
    Meg legalább az admint megkérhetjük zárja le a kedvünkért, hogy csak mi legyünk rajta.
  • PsychoStarfish
    Ohh micsoda indulatok!

Szóval aki szeretne filmezni az majd szóljon. De én is benne akarok lenni

Szóval másnak is fel kell vennie cuccot és majd átküldeni.
  • PsychoStarfish
    Strahd_ lássukcsak. Hát írhatok egy forgatókönyvet, de majd ha kész akkor a többiek igénye szerint alakítsuk majd át.

inq: Menj fel a www.americasarmy.com-ra és keress

Szóval olyan ötlet jöhetne, hogy melyik pálya legyen. Én Bridge SE-re, vagy Radio Tower-re gondoltam a sniper miatt, de lehetne egy jó kis terroristás WC SE is.
  • Strahd_
    Starfish rendező ur :) irsz forgatokönyvet is? Én jelentekezek szereplönek :) Hös és bátor mesterlövésznek :))
  • PsychoStarfish
    Nekem van progim amivel fel tudom venni, és ott az Adobe Premier azzal össze tudom vágni, meg zenét nyomni alá. Szóval én szívesen benne vagyok.
  • Gyadi
    A filmben még az is fura hogy a gránátnak 203 robbanás hangja volt, nameg a tükör a fürdőszobában...
  • Strahd_
    OPERATION FREEDOM :) ez lesz a film cime a terroristák nyernek és ledaráálják a nagy Amcsi kommanodt :)) Ha sokan vannak benne én szivesen gondolkozok film öleten csak legyen aki fel tudná venni.. és megszerkezteni :)
  • Strahd_
    Én benne lennék a filmben meg lehetne csinálni csak kell valaki aki forgatóköbnyvezi és lerendezi és oösszerakja. Anno DOD-+ban készült ilyen filmünk :) és tök jó volt de egész délután és este rámen a forgatásra :)) DOD MUVI
  • [HUN]Stravinsky
    Starfish,hogy te mennyire ráérsz
  • PsychoStarfish
    Elég idióta hibát követtek el a srácok a filben. 203-al indul nincs nála másik fegyó. Erre mire már felér a gerendához, már m16 van nála. Miután meg kigránátozza kint az embereket hirtelen az m16 203-á válik. Na mindegy. De azért jó kis videó. Erre már gondoltam, hogy nincs e kedve valakiknek egy ilyen home made videót összehozni. Szal?
  • PsychoStarfish
    Meg azért ez a Mountain Pass SE sem lessz olyan rossz. Legalábbis amit írnak róla az elég kecsegtető.
  • PsychoStarfish
    Igen Lesznek Civilek. Lesz már most az 1.9-ben civil kinézetü terrorista a WC SE-n, de akarnak még berakni majd máshova is akik csak roangálnak a pályán. Magyarán figyelni kell kire lősz.
  • Gyadi
    Király a movie, de akad benne hiba :)
  • Gyadi
    Ha jól fordítottam a trackeren akkor nemsokára lesznek civilek is a pályán, Igaz ez?
  • Strahd_
    Ha ez igaz mármint a 4 uj map :) akor jvök vissza Armyzni megint :) csak hoyg növeljem az ellenség frag rate-ét :)
  • [Rush]
    Nagyon komoly Movie

• [Rush]
    Letöltöttem a Forward Observer progit, és 4 uj mappot jelöl!!!
    1., SBCT
    2., Special Forces CSAR
    3., Underwater Reactor
    4., Volcanic Fortress