60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#8476 kijelölés- másol,beilleszt ez a leggyorsabb
(ha jól értem a problémát)
patacsi a még lámább :)) -
One man... #8475 Sziasztok!
Van eggy gondom.Amikor regelem magam kapok egy kódot de nem tom beírni mert túl hosszú,vagy csak én vagyok kicsit láma!
Légyszi segítsetek. -
#8474 Régi jó SF-es emlékek. Emlékszem GE volt Escape-ben első, MDex mikor megalakítottuk sikerül felvinni az első 3-ba. De utánna szétszéledtünk........ -
#8473 Mar nem el, de a honlap meg megvan :) -
#8472 Mighty: Még él a GE klán, vagy már nem nagyon megy a StrikeForce? -
#8471 kerály Isten vagy Mighty -
#8470 Nesztek FRAPS 2.0 megtorve -
#8469 Mighty: Ja. Elég idegesítő, hogy vagy 1 hete iyen szar!
Bundy: Te írod akkor a többféle befejezést -
#8467 Szarom le az 1.9-et. Csinaljak meg az autorizacios problemat. A jo budos kurva anyjukat mar. -
#8466 Tököm tele van már ezekkel az ígérgetésekkel 1.9 kapcsán. Annyira elszaporpdtak a csíterek, hogy rossz nézni. Hát még játszani.... Na most mérgelődtem 1 sort. -
#8465 mint "rangidős" ez a minimum :))) -
#8464 én Rush ábrázatára lennék kiváncsi (detoxikáló után):))
szerintem ha felébred azt sem tudja USARMY vagy OPFOR :)) -
#8462 Akkor még a végén igaza lesz Patacsinak :) -
#8461 Egy kicsinyke hírmorzsa:
We have frozen the code and all art assets. V1.9 is now in the final phases of testing. While I still cannot tell you a date (since testers could yet discover some fatal flaw), I will tell you that 1.9 is almost in the can.
Quote:
If the beta testers dont find anything do u think well have it by tommorow? Im so impatient i could sit and refresh the aa page all month if i could lol jk but its sounding good and thanks
No, there are still some finalization steps that must be taken. Honestly, I wouldn't expect it this week. I'll better know where things stand next week. I'll try to update you then.
-
#8460 Hali Meier nyomd fel Zuuluu-t a [HUN]-okhoz THX
ID:52686
[HUN]Zuuluu
Thx Crassus -
#8459 Szep volt Strav!!!
Mutasd meg nekik hogy mi jar annak aki a [HUN]-okkal cseszekedik!! -
#8458 Onlinetime 01:27:02
Kills 34
KIA 3
Fragrate 11.33
Score 600
Goals 230
Leader 110
ROE 0
Hmmm,ez fincsi volt -
#8457 akkor hallgasd meg! -
#8456 Ja igen. Majd kell anyi ember amennyit csak össze tudunk szedni :D -
#8455 Hát lehet az az első, de azért ne üssön el a 2 szám stílusban annyira 1mástól -
#8454 kell :D -
#8453 hát az én elmémben amíg az amcsik kinn szerveződnek, meg amíg mutatja a kamera a terroristák pozicióját, addig én Resident Evil - Main Theme -re gondoltam... -
#8452 ha kell sok ember a jelenethez visszateszem az AA-t :D -
#8450 No a story meg van, a zene is meg van ami mehet szerintem alatt. Mármint a filmecske alatt :D A zene nem más mint: Guns N' Roses - It's so Easy. De ezt a végére gondolta amikor a megszerzett cuccal mennek ki az amcsik a kocsikhoz. Szal a nagy csatajelenetre. Amíg bejutnak még nem tudom mi lesz :D -
#8448 Hát akkor én is ___Boldog Szuletésnapot___ -
#8447 Köszi srácok!
Gratulálok Rush!
(akkor már szólhatsz a deveknek hogy adhatják a patchet!) -
#8446 ÉLTESSEN CIREK !!!
DRAKULÁLOK RUSH !!!
a sorrend nem lényeges
-
#8445 Más: Az első videjó WC_SE-n lenne. 4 amcsinak kell intelt (képek+infó) szerezni a terroristák cuccairól. Csak 3-an élik túl és a végén lesz nagy tűzharc mikor menekülnek a teherautókhoz. Ez lenne az első rész. A folytatás a Bridge_SE-n lenne majd. Annak a storiát még nem találtam ki. Szóval kéne 4 támadó és minimum 4 védő. Szal minimum 8 ember. Lassan csinálok egy oldalt is ahova majd felpakolom a cuccokat. =) -
#8444 Télleg! Boldo Szülinapot Cirek :D -
#8443 Na srácok levizsgáztam
Ma megyünk bulizni
megünnepeljük a diplomát
Aztán holnap már leszek ilyen állapotban
Mindenkinek jó gammát!!!
Cirek boldog sznapot, majd holnap el éneklem neked a HBTY-t
-
#8442 Hamár nem rakta be senki ezt a szépséget
-
#8441 Írj neki mailt a traackeren keresztűl ha fontos....... -
#8440 Héééé valaki nem tudja Zsozs-nevü srac mail cimet hahahahaah???kelelllelel -
#8439 lőjé' vazze, majd kapod a roe-t, me' opforban csak halálod után találkozunk ;)
inq mindig jön szépen varázslás után lőni, de te mókusörs elfáradsz és "níd mór manna" van, mi? -
#8438 meg a forumot csak én meg patacsi látogatjuk...
és különben is Lelölek vazze :) -
#8437 Nekem csobogsz kispatak? :)
amugy 4 hete vagyok varázslgatok :) de voltam 2 szer is armyzni azóta :) Csak te nem voltál :D Inqet miért nem szidod? :)) -
#8436 tennap mentem megegeresedve jáccani hehe
mondanom sem kell hullahegyeket hagytam magam mögött, ugyanis az összes ellen aki meglátta mit művelek hidegre röhögte magát (ilyenkor miért nem ad pontot a tracker ??)legalább 2 hét mire mozgok,célzok mint anno
ezért most a sniper scool fehér bukóalakjával vívok közel(távol)harcot
-
#8435 hát te meg mit zizegsz kispajtás =) nem is armyzol már kb 2 hete, mert varázsolgattok flúgával 2RF meg le van sz**va, mi? ;) -
#8434 Jah slow tegnap nekem se ment délutan -
#8433 :)) mindig vanank kifogásaid :)