60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#8762 Gyadi mail-ment! -
#8760 Itt. De adhatok ICQ némbert is: 122526958 -
Johnny(HUN) #8759 ittleszel délután Psycho?vagy vhol el tudlakl érni ha nem menne? -
#8758 Az lehet. -
Johnny(HUN) #8757 van ilyen mert ez IE 5.0 szerintem nem bírja úgy ilyen javascripteket meg ilyeneket:( -
Johnny(HUN) #8756 de azért köszi:) -
Johnny(HUN) #8755 még ne még majd otthon megnézem hogy hátha -
Johnny(HUN) #8754 a regisztrálástól számolja hogy mennyi embert öltél meg hányszor haltál,mennyi a honorod....stb nézd +szerintem -
#8753 Megnézzem neked Johnny? -
Johnny(HUN) #8752 SPIRIT:http://www.aaotracker.com -
Johnny(HUN) #8751 lehet hogy ez az exploler nem bírja:majd otthon ma megyek úgyis,majd otthon meglesem -
#8750 Gyerekek mi ez a tracker?Most lebuktam! -
Johnny(HUN) #8749 P.M-et vagy mit -
#8748 Milyen üzit kaptál? -
Johnny(HUN) #8747 ezt jól megaszontam:)))) -
Johnny(HUN) #8746 kaptam 1 üzit a trackeren és csak az én felhasználóm nem jön be (az én felh. lómra kaptam az üzit) a tesómé pedig bejön aki nem kapott üzit...... -
#8745 Nem is. Mert én vagyok a bunkó, nagypofájú. Na de mind1 -
#8744 LOL -
#8743 Igérem nem foglak titeket összekeverni. -
#8742 Jó csak akkor szegény Patacsival ne keverjük össze amit én írok. Külön ember, külön vélemény, hisz különbözőek vagyunk. -
#8741 Tudom te irtad.LOL -
Johnny(HUN) #8740 nekem most sem megy a tracker...:-( akkor majd otthon megnézem:-) -
#8739 Én írtam azt, hogy ha így vislkedik valaki velem, akkor én is egy idő után így fogom lereagálni az illetőt. -
Johnny(HUN) #8738 ok -
#8737 Jajj. Spirit. Ilyet nem írt Patacsi. -
#8736 Semmi különös.Jobb ha elfelejtjük az egészet. -
Johnny(HUN) #8735 köülönben most miről van szó? -
#8734 Akkor most mire is tanította a papája?!Beszlj szépen és légy türelmes de az agresszívokat ugasd le? -
Johnny(HUN) #8733 akkor reboot.......:( -
#8732 Széllel szemben? Hát szerintem arra gondol, hogy ahogy viselkedsz, úgy kapod vissza. -
#8731 A gond csak a bannolás megemlítése volt alapból, a többi magán egzisztencia. -
#8730 Nekem megy a Tracker Johnny. -
#8729 ha széllel szemben.....Most mire is gondolsz? -
#8728 Hát igen. Én sem rég fórumozok itt, mert eleve nem vagyok egy nagy fórumozó. Mondjuk többségét azoknak akik itt írnak ismerem már egy jó ideje, vagy nem is annyira jó ideje, de ez nem is lényeg. Én szépen köszöntem mikor először kommenteltem és ennyi. Utánna meg lehet szépen kérdezni. És mióta itt van Still azóta is volt kérdés, és nem csak én, hanem aki csak tudott rá valami választ az válaszolt. Na erről is ennyit. -
Johnny(HUN) #8727 Nektek megy a tracker?nekem amikor bejelenkezek az ie ilyeneket írkál hogy hibát észlelt ezért leál.. -
#8726 Ha egy tarsasagba betoppansz, te hogy udvozlod oket?
Azt hiszem Still nem a megfelelo hangnemben koszont be ebbe a forumba (a magyar armysok nagy szazaleka ide jar), akkor ne nagyon varjon mast, mint "leugatast". Ha jol atolvasta volna ezt a forumot, akkor talan eszre vette volna, hogy a normalisan kerdezo embert nem hogy elkuldtuk a francba, hanem kitoro lelkesedessel fogadtuk. -
#8725 Nekem is ezt tanították. Az már persze az én hülyeségem, hogy ha valaki így áll hozzá a dolgokhoz akkor annak egy idő után én is így válaszolok. Tudom nem kéne, de az illető is elgondolkozhatna, hogy milyen stílusban ír. Na de mind1. Szar ez a világ, és csak rosszabb lesz! -
#8724 én mint nagy öreg kezdő: mindíg szépen kérdezek -türelmesen várok -(egy idő múlva mindíg segítenek)- szépen megköszönöm. (az apám így tanította, ezért nekem így esik jól, ezt tanítom a gyermekeimnek is) de azt is megtanúltam - ha a széllel szemben vizelek akkor nem kapok tőle mást csak ugyanazt
-
#8723 Szia Spirit.
Tőlem ha kérdezenk játék közben akkor is válaszolok. Na de nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát! Amit másnak írok magára venni, és eleve agresszívan sértődött idétlen hangnemben kommentelni. Tőlem meg megmondhatja bárki a véleményét. Kérdezzen válaszolok is.
De azért a modorra tessék figyelni. A vicc az mint láthattad lentebb megy ezerrel, és senki nem sértődik. Csak Still volt aki félre értette, de ez is érthető, mert most kapcsolódott be a fórumba. Na de akkor sem így kell reagálni. Főleg nem arra amit nem neki írtak. Szóval 1 kérdésem van akkor csak. Na mind1. Nem is akartam ennyit írni. Jöjjön játszani velünk, és ha valami nem ok kérdezze meg. Mi segítünk. Ezt merem mondani azok nevében akikkel játszani szoktam. Akiket nem ismerek azokat nem tudom. Szóval csak nyugi. -
#8722 Befejeztük?Én még csak most kezdenék belelendülni!
Lehet,hogy valakinek furcs a stílusa de olvastam itt ennél lényegesen faragatlanabb bejegyzéseket is.De lehet, hogy csak az a gond a "kis csíra megmondta a véleményét a NAGY ÖREG VETERÁN-oknak"?
Félreértés ne essék én sem értek egyet az álltalánosítással de a problémával találkoztam személyesen is.Kicsit erőltetett a kifogás,hogy játszom ezért nem segítek.Akinek nem inge...