60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • StilI
    Sűrgős segítség kéne srátzok , egy háátérképet szeretnék a bannerembe, meg is van meg minden, de ahogy ráklikkelek hogy edit, kiír egy hibaüzit, tehát odáig se jutok el hogy feltuggyam tölteni
  • Vasilij Zajcev
    Oké köszi
  • [negativ] Cirek
    és mivel keresel szervert?
    mert a játékba beépítet szerverkereső egy rakás szar....
    töltsd le az All Seeing Eye-t
  • Vasilij Zajcev
    Ezt megszívtam! Néztem a forumot miután lelőttek vissza akartam lépni. erre lőtt az emberem eggyet és lelőtte a társam...Ki is vágtak
  • zotyesz
    Már csak egy a kérdés: Mikor?
  • ZsozS
    hali! ezt most olvastam a gamespot.com-on:

America's Army v1.9 is on the way.

We stopped by the US Army's booth at Gen Con Indy 2003 to find that although the demo stations at the show were running the currently available 1.7 client of the Unreal-powered America's Army first-person shooter, the upcoming v1.9 update should be released "in a matter of days," according to a representative. The update will feature the new combat medic missions, and subsequent updates including v1.9 and later will include such features as improved character models and facial animations (including lip-syncing), as well as a new game interface.

America's Army is a first-person shooter powered by the Unreal engine that models regular army exercises as well as actual field operations. The game is freely downloadable and will be supported with future content additions in the future. For more information on the game, consult our previous coverage.

üdv!
  • Viharmadár
    Vagy egy jobb gépet/kapcsolatot tudnék javasolni!De genyó vagyok!
  • zotyesz
    Ha problémás a pinged, akkor a nagyobb nyitottab pályák valók Neked. Pl.: River Basin, Bridge SE, Mountain Pass, Radio Tower
  • StilI
    Hmm, nektek jó a pingetek de látnátok az én szemszögemből van az elején 2 db szerver amin 200-as a pingem ez a kettő üres az utána következő szerverek lehetnek üresek vagy telik 700 rajtuk a pingem
  • zotyesz
    9000! :)
  • M313R
  • zotyesz
    Én keddre, vagy szerdára számoltam ki. Ha minden jól jött ki, akkor nem volt baj az RC2-vel, tehát ma megcsinálják a véglegest. Ezt holnap elküldik a szervereknek, majd lehet letölteni.
    Pénteken biztosan nem lesz, mert egyszer írták a Dev-ek, hogy hétvége előtt egy nappal nem adnak ki semmit, mert ha gond van vele, hétfőig senki sem csinálja meg.
  • patacsi HUN
    majd jön a szöveg, hogy:az RC2/24/5 szerverre feltöltése lözben hibát találtak benne, ezért előre láthatólag aug.1.-31. vagy jövő febr.29.
    :((((
    csütörtök
  • Vasilij Zajcev
    csütöt hallottam..
  • Vasilij Zajcev
    Bridge se-n nem akar vki jáccani??
  • zotyesz
    A FARP Raidről az jut esezmbe, amikor boldogult {HSF}-nek volt ott egy meccse egy horvát klán ellen. Álmomba se jöjjön elő...
  • patacsi HUN
    lent említett daráló :)))))))
  • Vasilij Zajcev
    oké köszi
  • patacsi HUN
    a kis lesipuskás :)))
  • zotyesz
    OK, csak akkor még nem olvastam.
    Ja: Kérem uram, semmi gond nem történt.
  • Viharmadár
    Most akkor mi is a helyzet?15-honorig vannak a training pályák, és utána?
  • StilI
    Pl FARP Raid, POW Rescue
  • zotyesz
    Melyik nap érkezik az 1.9? Kedd? Szerda? Csütörtök? A hónap végéig már csak ezek vannak. Lehet tippelni.
  • patacsi HUN
    azért ment a "bocsi Z" mert StiI-nek ment :))
  • StilI
    Mint az előbb említettem az hogy az illetőnek jó a pingje ott nemjelenti hogy az enyém is
  • Mighty
    Bazze en jol felreertettem. Aszittem min. 15 honor kell a belepeshez :)
  • patacsi HUN
    látlak Vasilijlátlak
  • zotyesz
    Ezt én már tudtam
  • patacsi HUN
    bocsi Z
  • patacsi HUN
    http://www.mohaa.hu/forum/meier/landor/index.php
    vagy a trackeren láthatod ,hogy a magyar csapatból ki online.Ha beférsz hozzá és nem lövöd hátba (TK) biztosan szív esen lát.
  • Vasilij Zajcev
    mostmár igen
  • Vasilij Zajcev
    Más lát engem?? Mert én nem magam
  • M313R
    Milyen pályákat szeretsz? mert elvileg csak a McKenna az amire nem tudsz bemenni 15 feletti honorral.
  • zotyesz
    Már ideje volt. Az én fragrate-em akkor esett marha nagyot, amikor pont a McKennán játszottam vérprofik ellen.
  • StilI
    Legalábbis a 15 honoron felülieknek, ergó a kérdés amit már feltettem vagy nem a rookie-k csak leased szerveren játthatnak??
  • zotyesz
    Ne keseredj el, én egy éve egy sima 56k-s modemet használo a játékhoz. (de már nem sokáig... :) )
  • StilI
    De ezzel az összes Army Official szervert megszűntették!!!
  • StilI
    Hey, hey, én játékosokat nem ismerek, de vannak pályák amiket kedvelek, és most hogy 15 honor a max, már nemfogok olyan szervert találni az adott pályából amin a pingem is jó, ergó télleg nagyon rába, és a tököm is kiva, meg minden
  • zotyesz
    Ezzel egyetértek. Az egész lényegében az együttműködésre épül.
  • patacsi HUN
    ne cím vagy ip szerint, hanem játékos alapján válasssz szervert
    sztem