60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Al Bundy23
    Nah mostmár hiába próbálok bealudni nem megy :) Lol de legalább kedden 2 gép összerakásáért kapok egy radeon 9500pro-t :)))))Szal ha igy vlesz akkor megérte :) ha meg nem akkor
  • Al Bundy23
    Na megtörtént az hogy faterom jelentéktelen faszsággal, felkeltett -ezt nekije. Ugyhogy bosszuból most meg sem állok az 50 honorig
  • zotyesz
    Van egy Dev felhívás a hivatalos fórumon:

Calling all team captains (and teammates): if you had the ability to add/edit features to make America's Army more 'user friendly' for online matches (i.e. CAL/TWL/OGL/STA), what would they be?

For example:
    - making it easier for team captains to switch players from one team to another, w/o disconnecting
    - settings for team/squad/weapon before connecting (or to change before the start of a match)
    - changing map settings on-the-fly (i.e. # rounds/match; length of each round; map; start countdown; etc)

If you have some thoughts on the matter, here's the place to put them. As always, we're interested in your feedback -- so let's hear it!
  • Mighty
    Fagy az xp vagy leall a telepites?
    Fagyasra nem tudok mit mondani, nekem csont nelkul felment. Mar vagy 3x telepitettem. Ha a telepites all le, nezd meg, van-e eleg hely a C meghajton? (kell kb 1800 Mb hely, ha a C-re telepited)
  • ZsozS
    sztok!

én már 05:15 óta nyomom!
    megvolt a reggeli öldöklés, vidáman indul a nap!
    +ha még te is nyomod Bundy, tuti jó nap lesz
  • pet70000
    Dehogynem, mondjad csak
  • Al Bundy23
    Ehh szombat reggel senki sincs talpon??
  • Al Bundy23
    Amugy meg pálinkás jóreggelt végig partiztuk az estés Starfish komámmal és 2 leányzóval :) Ugyhogy kissá hulla filing van de ezse azért lesz game?
  • Al Bundy23
    Gecc mit csinálsz te hajdúnánáson?? Mi is voltunk tavaly :)) Mekkora loller filing volt, csak kár hogy kb 1 délelött a teraszon összegyült legalább 4000 légy :))))
  • pet70000
    Bocsi Dexa, de máig nem játszottam pipe
  • pet70000
    Aszondta a csajom, ha kijön az új pöcs, szoljak má neki is, mert őt is érdekli
  • Dexa
    gyertek Landorra...
  • pet70000
    Cucc teljesen kész
  • Dexa
    ...átom hogy meghalt megint a cucc...
  • pet70000
    Landor le van halva, nem enged be senkit, igy nyomtunk 2 vs 2
    Kutyika volt az egyik ellenfél ,király volt
    HOOOAAHH
  • Belton
    Jo ez a nyakatört Bush!!
  • [Rush]
  • pet70000
    Szoljál ha valahol sikerül!!!
  • StilI
    Én meg játzottam volna egy jót a többiekkel de egy fos a netem
  • ZsozS
    haller!

megin' nem mennek ezek a rohadék azonosító szerverek!!!! pedig esküszöm Bridge-ztem volna 1jót!
  • StilI
    HUh Vihar LOL, de benézted :o))))
  • StilI
    Én szeressem ezt, játtzhatnánk majd itt is :o))))
  • Astaroth
    ez se igaz mert vannak email-jeim tőlük.Szerintem valami zavar van a rendszerükben.
  • Tikal #9671
    Az kéródban vagy már Fluga?
  • Mighty
    Csak ezt tolom.
  • Mighty
    Akkor biztos rossz emil cimet adsz meg...
  • Astaroth
    Meg már minden missziót megcsináltam.Most kezdjem előlről?
  • The Garrett
    Mighty koma te még tolod az AA szekeret?
  • Astaroth
    hát nem tudom az email címemet sem ismeri de ha a nevemmel akarom regisztrálni magam akkor azt írja ilyen már van!
    Új nevet meg nem akarok!
  • Mighty
    Egy lehetoseg: Az asztal szinmelysege nem veletlenul 16 bites? Mert ha jol emlexem az UT engine nem birja a 32/16 bit keveredest ablakban.
  • Mighty
    Ellenorizd le a www.americasarmy.com oldalon a userneved/passod. Ha ott se jo, kerhetsz uj passwordot.
  • Gyadi
    "Jó újra látni"
    Szemműtét?
  • Astaroth
    Nektek nem volt ilyen problémátok,hogy beírom a nevem meg a kódom,aztán nem jelentkezik be!Pedig régebben már jelentkeztem be.Most nem megy.
    Vagy azt írja ki hogy: no user record,vagy tansmission complete de akkor se megy.
  • zotyesz
    Szeva Fluga! Jó újra látni. :)
  • The Garrett
    Doh hétfőn jön ki? pont megyek 1 hétre hajdunánásra :P
  • patacsi HUN

ha valakit érdekel :)
  • fluga
    no way. lakást kell baszogatni.
  • patacsi HUN
    :D épp ideje :D
  • repro
    szeva fluga béb!! látom megjöttél :).. holnap Airsoft?
  • PsychoStarfish
    Ehh nem csinálta meg a shotot =( Basszameg