60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#9696 Nah mostmár hiába próbálok bealudni nem megy :) Lol de legalább kedden 2 gép összerakásáért kapok egy radeon 9500pro-t :)))))Szal ha igy vlesz akkor megérte :) ha meg nem akkor -
#9695 Na megtörtént az hogy faterom jelentéktelen faszsággal, felkeltett -ezt nekije. Ugyhogy bosszuból most meg sem állok az 50 honorig -
#9694 Van egy Dev felhívás a hivatalos fórumon:
Calling all team captains (and teammates): if you had the ability to add/edit features to make America's Army more 'user friendly' for online matches (i.e. CAL/TWL/OGL/STA), what would they be?
For example:
- making it easier for team captains to switch players from one team to another, w/o disconnecting
- settings for team/squad/weapon before connecting (or to change before the start of a match)
- changing map settings on-the-fly (i.e. # rounds/match; length of each round; map; start countdown; etc)
If you have some thoughts on the matter, here's the place to put them. As always, we're interested in your feedback -- so let's hear it!
-
#9693 Fagy az xp vagy leall a telepites?
Fagyasra nem tudok mit mondani, nekem csont nelkul felment. Mar vagy 3x telepitettem. Ha a telepites all le, nezd meg, van-e eleg hely a C meghajton? (kell kb 1800 Mb hely, ha a C-re telepited) -
#9692 sztok!
én már 05:15 óta nyomom!
megvolt a reggeli öldöklés, vidáman indul a nap!
+ha még te is nyomod Bundy, tuti jó nap lesz -
#9691 Dehogynem, mondjad csak -
#9690 Ehh szombat reggel senki sincs talpon?? -
#9689 Amugy meg pálinkás jóreggelt végig partiztuk az estés Starfish komámmal és 2 leányzóval :) Ugyhogy kissá hulla filing van de ezse azért lesz game? -
#9688 Gecc mit csinálsz te hajdúnánáson?? Mi is voltunk tavaly :)) Mekkora loller filing volt, csak kár hogy kb 1 délelött a teraszon összegyült legalább 4000 légy :)))) -
#9687 Bocsi Dexa, de máig nem játszottam pipe -
#9686 Aszondta a csajom, ha kijön az új pöcs, szoljak má neki is, mert őt is érdekli -
#9685 gyertek Landorra...
-
#9684 Cucc teljesen kész -
#9682 ...átom hogy meghalt megint a cucc... -
#9681 Landor le van halva, nem enged be senkit, igy nyomtunk 2 vs 2
Kutyika volt az egyik ellenfél ,király volt
HOOOAAHH -
#9680 Jo ez a nyakatört Bush!! -
#9679 -
#9677 Szoljál ha valahol sikerül!!!
-
#9676 Én meg játzottam volna egy jót a többiekkel de egy fos a netem -
#9675 haller!
megin' nem mennek ezek a rohadék azonosító szerverek!!!! pedig esküszöm Bridge-ztem volna 1jót! -
#9674 HUh Vihar LOL, de benézted :o)))) -
#9673 Én szeressem ezt, játtzhatnánk majd itt is :o)))) -
#9672 ez se igaz mert vannak email-jeim tőlük.Szerintem valami zavar van a rendszerükben. -
#9671 Az kéródban vagy már Fluga? -
#9670 Csak ezt tolom. -
#9669 Akkor biztos rossz emil cimet adsz meg... -
#9668 Meg már minden missziót megcsináltam.Most kezdjem előlről? -
#9667 Mighty koma te még tolod az AA szekeret? -
#9666 hát nem tudom az email címemet sem ismeri de ha a nevemmel akarom regisztrálni magam akkor azt írja ilyen már van!
Új nevet meg nem akarok! -
#9665 Egy lehetoseg: Az asztal szinmelysege nem veletlenul 16 bites? Mert ha jol emlexem az UT engine nem birja a 32/16 bit keveredest ablakban. -
#9664 Ellenorizd le a www.americasarmy.com oldalon a userneved/passod. Ha ott se jo, kerhetsz uj passwordot. -
#9663 "Jó újra látni"
Szemműtét? -
#9662 Nektek nem volt ilyen problémátok,hogy beírom a nevem meg a kódom,aztán nem jelentkezik be!Pedig régebben már jelentkeztem be.Most nem megy.
Vagy azt írja ki hogy: no user record,vagy tansmission complete de akkor se megy. -
#9661 Szeva Fluga! Jó újra látni. :) -
#9660 Doh hétfőn jön ki? pont megyek 1 hétre hajdunánásra :P -
ha valakit érdekel :) -
#9658 no way. lakást kell baszogatni. -
#9657 :D épp ideje :D -
#9656 szeva fluga béb!! látom megjöttél :).. holnap Airsoft? -
#9655 Ehh nem csinálta meg a shotot =( Basszameg