60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
sniper* #9780 ott már leregisztráltam magam. látom is a statisztikám, de azt nem, hogy mennyi kell az előrelépéshez. -
#9778 sniper: vagy ha nagyon nem megy megcsinálom neked... marha rendes vagyok ma.. -
#9777 nekem most láccik minden, fel is tuttam lépni -
#9776 jah, legalábbis gamespy tudja frissíteni őket...
(ha éppen nem fagy le az a fos) -
#9775 americasarmy.php.hu
itt találsz leírást a trackerre való regisztrálásról(legalul).. ott tudod megnézni(pontosabban majd akkor fogja mutatni a fejlődést, ha regisztrálás után kapsz 1 honort) -
#9774 hát nehezen tudom Lképzelni, hogy ezt a jövő 7 eleji kiadási dátumot tartani tudják, bár vannak még csodák...
-
#9773 Slow,neked lejönnek a serverek?
Nézd má meg léci -
#9772 jön, kb fél éve..... -
#9771 -
#9770 jön az 1.9...
-
sniper* #9769 azt honnan tudom meg, hogy mennyi pont kell még ahhoz, hogy növekedjen a honorom? -
#9768 é mivel visszapattant a honorod 8ra, ezért Mout McKenna pályán kell gyakrolatoznod míg 10 nem lesz.. figyelj oda, h csak OFFICIAL (vagy Leased) serverre menj, mert csak az ad honort.
Armyban a serverkeresőben csillag, A, vagy O betű van mellettük -
#9767 Ez kijelentés akart lenni,nem kérdés -
#9765 Mi a p***a van?
Nem látok 1 servert se? -
#9764 Kutyi: nem sok...
:) -
#9762 köszi cirek! -
sniper* #9761 jó reggel harcos nép -
#9760 hát ha csak másik szerverre akarsz menni akkor beírod hogy:
start (és az IP) zárójel sem kell. pl.:
start 69.25.17.16
de az open paraccsal is müxik -
#9759 ezé' kérdeztem, hogyan lehet konzolból csatlakozni IP hez!!! Crassusék nyomják a landoron -
#9758 nincsenek official szerverek... -
#9756 IGAZA VAN DEXA-nak! jó lenne 1nagy magyar muri -
#9755 hogy a f***ba lehet konzolból betöltetni pályát??? -
#9754 haller mindenki! -
#9753 na este majd vhol egy össznépi ARMY FIGHT?
-
#9752 még mindig ontod a hulyeségeket? -
#9751 Hali gyerekek! Mi a pálya? Mindenki Vasárnapi ebéddel van elfoglalva? Ehh -
#9750 ment mail, de nem mondom, hogy formában vagyok=)
(zizegős panda rulz ;)) -
#9749 jaja nekem is szokott zizegni a pandám :))(platinum)
tennap is azért kevertem a belépésnél mert a ts-t letiltotta a drágám, és át kell lépni rendszergazdába az engedélyezéshez :((
patacsi a luzer loller lámer -
#9748 Hali Airborne!
Van tüzfalad? -
#9747 háááát ennyi! 1szerű -
#9746 figyu!
Honort úgy szerezhetsz, hogy:
- minél több ellent ölsz
- ha te vagy a főnök, akkor minél több embered marad életben
- és minél kevesebbszer halsz ki, vagyis kibirod a menetek végéig és begyűjtöd a pontokat -
#9745 1. kérdésre vmi válasz?
Hogy lehet honort szerezni? -
#9744 Hát, a honorod csökkenni fog, úgyhogy vigyázz ne lődd a csapatodat. -
#9743 És az mitől van, hogy rákattintok az updatere, kb 5 mp-ig megfagy aztán nem rörténik semmi. Egy szervert sem talál.
A börtönnek mi a következménye? -
#9742 szeva Airborne!
Az 1 programcserélő szerverprogi (DC++)! De ha nem tudod miaz, akko' nem okoz bajt! viszont azt nézd+, nem műxik-e valami netprogi mikó' jáccol! -
#9741 Akarom mondani dc++. -
#9740 Reggelt?
Tudom hogy hülye kérdés de mi az a sc++? Azé ne röhögjetek ki, mer csak 2 napja van netem. -
#9739 sztok!
mi a f*sz van??? Nem mennek a szerverek sem a gamespy!!??? -
#9738 Jóvan, megvan, én voltam a hülye, felejsétek el az előző 2 hozzászólásom... -
#9737 Akarom írni Slow, nemtudom hova lett az S betű