60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#9866 meglátjuk kinek lesz hozzá kedve....
más, az összes official server full szar :((( -
#9864 köszönjük Gezmec :))))
Patacsi bajtárs te csak ne aggodj a helyszin "testi" éppsége miatt :) nem paintballozni gyülünk össze, és nem is ARMY-zni (bár a részegen való kuszás megengedett), hanem jólérezni magunkat sörözni enni dumálni....:))) -
#9863 csak ésszel .nehogy az RT kisromjához hasonlítson a hely a végén (sör = boaaaaa).lehet, hogy a semleges terep a kivitelezhetőbb. :))
patacsi a negatív -
#9862 Na ezzel van most per pillanat telea tököm:
border=0>
Erre írjak egy hülye eggyütműködési diagrammot ááááááááááááááááááááá -
#9861 Az a project a mai napon el is indult!!! Mindenképpen csinálok egy Army-s Grillpartit :) -
#9860 mitöl jobb egy LAN játék mint az ONLINE??
mire kész a cucc mindenk kedvetlen.(lehet, hogy csak én vagyok lusta)
akkor már inkább az AL Bundy23 project a cimpatikus :) -
#9859 De azért megnézném Rush arcát mikor lelövik, és kezdené mondani azt a bizonyos szállóigét :))) -
#9858 Én spec nem arra gondoltam, hogy Jászani röffenjünk össze (nagy az esélye hogy nem szóban csitereznek le, hanem össze is vernek), hanem egy amolyan Grill parti, vagy sörözgetés cimszó alatt.....A grill partin már erősen gondolkozom ám :)) -
#9856 Migthty!
Ne feledd a nagy mester (Rush)szavait:
-Ez csít gyanus-
-
#9855 Szituacio: nyitva van az ajto, te dobod a granatot, de kozben becsukjak. Persze a bug miatt az ajton atmegy a granat es teged lecsiterelnek...
Tegnap erdekes bugot vettem eszre. RT-n a nagy romos epulet sarkanal probalom kiszedegetni a tamadokat. Nezek a spawn pontjuk fele, senki. Kicsit jobbra fordulok es mit latok? Ahova az elobb neztem a semmibol elotunik egy enemy. Odafordulok, eltunik. Jobbra fordulok megjelenik. Tovabb mar nem forgolodhattam mert szepen lelott... Gratulalok DEV-ek!!! :( -
#9852 meg is becsülhetitek magatokat, hogy inkább a lámázást választom kill-szerzés helyett csak azért, hogy a "krém"-től tanulhassak ;)) -
#9851 :D -
#9848 Már érdemes lenne visszajönnöm armyzni jöühetne a pecs :) hogy egy kicsit lelöjem patacsit :))
meg kifilézem a Starfisht :) -
#9847 Én ne hallgas a Rushra :) -
#9846 hallanád mit mondunk, mikor Lmész TSről..
bocsi.. -
#9845 ez nem ilyen egyszerű
én hq raid lopakodónak és fls score vadásznak készűltem. aztán kipróbáltam a többiekkel és sztem nem lehet még csak összehasonlítani sem a "magányos" játékkal annyival jobb.ha most kezdeném ott edzenék ahova a többiek járnak, ugyanis RT,Bridge,WC,... pályákon akkora nulla vagyok :(( ,hogy azt már számszerűen ki sem lehetne felyezni. (és köszsönöm a TÜRELMÜKET, hogy ezt kibirják) -
Prank #9844 oké, egy kis bridge már le is nyugtatott -
#9843 Micsoda, kicsoda?
[HUN] -
#9842 *gyanus -
#9841 ez csít gyanius,nem gondolod?
2RF -
#9840 RELAX -
Prank #9839 nekem azokkal van bajom, akik mindenkire ráfogják hogy csíter, aki lelövi őket...pl most a pipeline-on (amúgy nem szoktam ezen a pályán játszani, nem is ismerem)..egyik gyerek kifogásolta, hogy falon keresztül lőttem ki (az ajtón keresztül lőttem), meg hogy rendszeresen kihasználom a doorbugot (egyszer dobtam flasht az ajtó felé vazzeg, miről beszél ez?)..grrrrrrrrr -
#9838 -
#9837 de hogy 1es szervereken milyen looser csíter köcsög népség tud összegyűlni...
ezt nekik: -
#9836 Rush: teljes mértékben érthető volt...
-
#9835 1., Csak hivatalos szervereken kapsz honort(pontokat csak itt számítja)
2., Azon a pályán jácc ami neked teccik, és légy azon jo a többi, ha nem teccik ne jácc rajta
Remélem érthető volt =) -
#9834 Lenne egy-két kérdésem:
-Eddig sikerült csak nem hivatalos szervereken játszanom.Az eddig gyüjtött pontjaim elvesznek vagy ha egy hivatalos szerveren játszom akkor beleszámítanak a következő honor-szinthez szükséges pontszámba?
-A veterán játékosok véleményére lennék kiváncsi.Szerintetek mi a jobb?Itt az elején megismerni minden pályát vagy begyakorolni egyet és utána menni a következőre?
Tudom hülye kérdése,de az AA:O nem hasonlít egyetlen álltalam eddig játszott FPS-re sem és kicsit gondban vagyok a fejlődéssel!
Előre is kösz a segítséget! -
#9833 Sziasztok!Szép történet.Kár,hogy az AA:O nem igazán értékeli!Én a multkor 3/3-as állásnál felrobbantottam magam és két OP Force-os tagot ezzel nyertük a game-et,de a gép mindjárt osztott egy kis negatív score-t.Ennyit az önfeláldozó játékról és a megbecsülésről! -
#9832 Hat ez nem semmi....
Nyugodjek bekeben. -
#9831 Komoly Srác :) -
#9830 RABEL, LASZLO
Rang és beosztás: Törzsőrmester, US Hadsereg, 74. Gyalogsági Különítmény (Mélységi felderítés). 173d Ejtőernyősök, Helye és ideje: Binh Dinh Provincia, Vietnam, 1968 november 13. Bevonult: Minneapolis. Született: 1939 szept. 21., Budapest. Ok: Nyílvánvaló hősiesség és szolgálaton túli vakmerőség élete kockáztatásával, Delta Team vezetése közben. 10:00kor a csapat védelmi vonalaknál ellenséges útvonalakat derített fel, amikor a csapat egyik tagja szemből ellenséges mozgást fedezett fel.Miközben Rabel és egy társa felkészült, hogy megtisztítsa a terepet, meghallotta, hogy egy gránát esik a csapat közvetlen közelébe. Életét nem féltve Rabel őrmester rávette magát a gránátra, felfogva ezzel az egész robbanást. Rettenthetetlen bátorságával, testi épségét semmibe véve és pusztán a bajtársakat mentve, megmentette társait a haláltól illetve sérüléstől. Életlébe kerülő hősiességével becsületére vált magának(?), az egységének és az A.-i Hadseregnek.
bocs,ha kicsit nem magyarul fordítottam :), de megint ittam ... a lényeget érteni -
Prank #9829 zotyesz, te azt hiszed, hogy mindenki tud angolul?:) -
#9828 ez nagyon dúrva... -
#9827 Igen lehet. Regisztrálnod kell magad a Trackeren. Nézd meg ezt az oldalt:
http://www.mohaa.hu/forum/meier/landor/index.php
Az oldal alján megtalálod, hogy mit kell csinálni. -
#9826 srácok!
hol lehet megnézni, hogy mennyire haladok?
Honor stb?
lehet egyáltalán?
kösz -
#9825 Itt van, hogy miért kapta:
RABEL, LASZLO
Rank and organization: Staff Sergeant, U.S. Army, 74th Infantry Detachment (Long Range Patrol), 173d Airborne Brigade. Place and date: Binh Dinh Province, Republic of Vietnam, 13 November 1968. Entered service at: Minneapolis, Minn. Born: 21 September 1939, Budapest, Hungary. Citation: For conspicuous gallantry and intrepidity in action at the risk of his life above and beyond the call of duty. S/Sgt. Rabel distinguished himself while serving as leader of Team Delta, 74th Infantry Detachment. At 1000 hours on this date, Team Delta was in a defensive perimeter conducting reconnaissance of enemy trail networks when a member of the team detected enemy movement to the front. As S/Sgt. Rabel and a comrade prepared to clear the area, he heard an incoming grenade as it landed in the midst of the team's perimeter. With complete disregard for his life, S/Sgt. Rabel threw himself on the grenade and, covering it with his body, received the complete impact of the immediate explosion. Through his indomitable courage, complete disregard for his safety and profound concern for his fellow soldiers, S/Sgt. Rabel averted the loss of life and injury to the other members of Team Delta. By his gallantry at the cost of his life in the highest traditions of the military service, S/Sgt. Rabel has reflected great credit upon himself, his unit, and the U.S. Army.
-
#9824 Csak egy kis érdekesség (a Ranger Handbook-ból):
Ranger Medal Of Honor Recipients
...
Rabel, Laszlo Staff Sergeant Nov 13 1968 74th Infantry (LRRP)
Kicsit magyar hangzású a neve, nem? -
#9823 -
#9822 Mé' nem az vagy? :))) -
#9821 Srácok nem lesz valamikor valami össznépi Army találkozo?? :)