60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#9956 NEM mert nem akrjuk hoyg beégj hoyg nem tudod felemelni a vödröt te.. :) -
#9955 IGEN -
#9954 Már semmi, megoldottam :) -
#9953 indítsunk szavazást: pofánbszhatom Strahd_ot egy láncos vödörrel? -
#9952 Mi nem müxik Rush? -
#9951 Lindítod a gamét.
consolba:
- open pályaneve
- playerlock 0 (ez egy nulla)
- mpcheat fly (vagy ghost. nemtom)
- mpcheat walk (ha földön akarsz megint menni.. 100m magasan ne írd be)
- mpcheat changeclass (ide jön egy-két betű, de ha nélkülük írod be meglátod mit lehet) -
#9950 meg kecseg te ugy is benzor közelében leszel nem?? :)) -
#9949 Szavaztam -
#9948 me má te szavaztál :) -
#9947 engem mé nem kérdezel? kecseg!!! -
#9946 RUSH te is szavazz vagy adj véleményt... -
#9945 valamit változtatnk pl majd lesz uj pecs 2004.DEC :) -
#9944 magukon a "letöltő" oldalakon nincs változásnak jele :(( -
#9943 Majd kiderül :) -
#9942 Nálam is elszáll a dwonload rész. De én már nem merek reménykedni........... -
#9941 Úgy van:
Fatal error: Failed opening required '../includes/functions.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /data/users/americasarmy/staRz4ndStrip3s/includes/header.php on line 2
-
#9937 na megvan a folyamatábra? -
#9937 na megvan a folyamatábra? -
#9936 2RF pls menjetek a forumra és szavazatok is PLS!!!! -
#9935 De szar nekünk most -
#9934 Ahoy. Naaaaaaaa. Ma este szét játszom a fejem. Véger itthon leszek egész este..... csak délután nem.............. Na de az nem is akkora baj :D -
#9933 -
#9932 Al Bundy23 -
#9931 cheat serveren lehet... :) -
#9930 LESZ MA 1.9????????????? -
#9929 strav, sorry hogfy tegnap minden szó nélkül eltüntem. Szakarodott a net, azt felhergeltem má magam...azé nem mentem vissza :) -
#9928 hali!
2 ötlet: beírod a konzolba,hogy suicide vagy
bemész egy üres szerverre oszt rohangálsz
-
#9927 ezt szerintem sehogysem :) Én legalábbis ilyenröl nem tudok, hogy lenne benne Spactator mod -
#9925 Fluga Rush ma este lesztek TS en? -
#9924 FLUGA ÉL!! :))
MY GRANDMA WAS SLOW , BUT SHE WAS OLD ezt üzenem Abraxnak :)) a pecs miatt.... -
#9923 egyszerűbb lett volna, ha azt írod, h bebaszunk, mint állat.. -
#9922 és nem RUSHolsz mint állat.......
(ez kimaradt) -
#9921 ÁÁÁÁ azok nem "igazi" adminok saját bérelt szerverük van szóval lehet háziszabályt készíteni És bármiért kirúgni az emberkéket amiért csak ők akarják.Ez olyan mintha a Landoron Meier kibannolna mindenkit akinek nincs face skin-je mondjuk vagy nem utalja át a védelmi ZsozS(ót) a számlájára.Egyszerűen a hülye Medusa-soknak ilyen a STILLusok nem kell oda menni jáccani azt hali.Ugyanolyan idióták mint a [Croatia]-sok azoknál is c@mpelés ha assaultként fél percnél tovább vagy kinnt....... -
#9920 Tegnap voltam a Medusa Clan Serverén bent volt az Admin kettő dolgot írt 1. nincs csítelés 2.nincs kempelés aki nem így gamel kick out 10 perc 9 emeber dobot ki hát LOL! -
Prank #9919 -
Prank #9918 milyen fán ültek? -
#9917 Ül a sas egy ágon, arra megy a róka,
-hát te mit csinálsz itt te sas?
-verem a nyálam.
-de, jó én is jöhetek?
-persze,
Ülnek tovább verik a nyálukat, arra megy a ló,
-hát ti meg mit csináltok?
-verjük a nyálunkat.
-de, jó én is jöhetek?
-persze gyere nyugodtan, mondja a róka.
Na ücsörögnek, verik a nyálukat, el vannak.
Jön egy medve azt mondja:
-mi a fenét csináltok azon az ágon?
-Isteni, csak ülünk, és verjük a nyálunk, mondja a ló.
-na az jólehet, jöhetek én is van hely? -kérdi a medve.
-na gyere, mondja a ló.
A medve felkapaszkodik, de a faág abban a pillanatban letörik, a sas felrepül a levegőbe, a többiek zuhantukban kérdezik,
-hát velünk mi lesz?
-repüljetek, repüljetek -kiált a sas.
-de nem tudunk!!
-AKKOR MEG MIÉRT VERITEK A NYÁLATOKAT????????
Vipera után szabadon...
-
#9916 de a legjobb ha nem is játszol, mert akkor nem kell mérgelődni hogy magas a pinged :) -
#9913 ja nekem is axeleros. Esetleg nem lehet hogy a Kazaa miatt? Mer amikor kilőttem akkor 50-es pingem volt. -
#9912 én sose próbálnák alatta letölteni az úgy katasztrófa.De az alapdíjas adsl nálunk is sokszor akadozott.(axelero)