60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • AirborneRanger
    Sorry haver. De ha azt veszed kampelésnek hogy 203-assal lövöm az ablakot akkor ok. De mindegy. Ha te így gondolod.:(
  • Eisenhower
    emberek. hogy kell a regisztrálást? az user-nél már regiztem most a server résznél is kell? rég abbahagytam a gamét és azota változott egysmás^.^ név stb...
  • kiskorúbézoltán #10614
    Igen , már megtaláltam , de azóta le is takarítottam a gépről a gammát . Az első változatot nagyon szerettem - viszonylag reális - megoldásai miatt , de ez az új nekem nem megy a net-em miatt (UPC) , ha megvan egy kik. nem tudok loginolni (ma csak egyszer sikerült , persze olyannál ami nem is volt fontos) 10-ből 9 time out 1 meg a pass-ot kritizálja ... Akinek megy annak további jó gamezolást !
  • ZsozS
    azé vazzeg, mert kértelek hogy ne kempingezz!
  • repro
    PB benne van.. Deploy menüben, bal alsó sarokban találod az engedélyezést
  • PsychoStarfish
    193.226.240.73 ha valak akar nyomulni kicsit
  • AirborneRanger
    Ej zsozs mi a franckarikáé bannoltál?!?!?!?!
  • ZsozS
    na mivan??? nem jöttök gamelni???
    195.184.184.158
  • kiskorúbézoltán #10606
    Én sem , de eddig a PB - vélt - hiányára fogtam . A első verziókkal nem volt ilyen problémám . Az .ini-ben a javasolt kieget megejtettem , de így is "Time out"-tal kell szembesülnöm mindig .
  • kiskorúbézoltán #10605
    THX ! Ezek szerint beépített . :)
  • Slow
    bazzz
    továbra se tok loginolni, pedig az aa oldalon müxik reg-em, változtattam pass-t is, de nem akar a mocsok...
    addig meg nemtom megcsinálni a kiképzést...=(
  • Forrest Tomee
  • kiskorúbézoltán #10600
    Ismét a segítségeteket kérném : A PB-ről sejtem , hogy mi , de ezt külön le kell tölteni (és a háttérben futtatni?) vagy bele van építve ? Ha le kell tölteni akkor pontosan melyik változatot ? A PB oldalán a win-es verzióból is több féle kliens oldalit találtam .
  • Viharmadár
    Sziasztok!
    SLOW:szeretnék én is szép banner-t mint STILL!Készítesz egy indiánosat ha szépen megkérlek?
    Kérlek szépen!

• Forrest Tomee
    Nekem is újra kellett csinálni a trainingeket, de elég gyorsan megvolt még a dokis van hátra. ( ennek ellenére engem is kidobnak a szerverek, hogy nem vagyok képzett a maphoz)
    Viszont valamit csinálhattak mert eddig istennek sem ment a 36 találat a lövészetnél, tegnap viszont elsőre 36 lett :o)
  • Strahd_
    Repro gyüsz még NWn ezni? van neked valmim .)
  • ZsozS
    szasz repro!

mingyá megyek gamelni,csak +iszom a kapcsim
  • repro
    ZsoZs mé lőttél ki?? épp jáccottam!!
    igaz 1edül.. :))
  • repro
    Punkbustert engedélyezni kell a Deploynál van bal alsó sarokban.. én is 20 percig kerestem...
  • ZsozS
    SZtok!

Megy a szerver, gyertek gamelni
  • PsychoStarfish
    hát ha sikerült beloginolni akkor csináld meg a lövészetet minimum 23 találattal és akkor a usered akticálódik no.
  • repro
    de tényleg nem vágom, h miért nincs off szerver... eddigi peccseknél már akkor át rakták, mikor még ki se jött a pecccss
  • [HUN]Crassus
    Valaki valahol jatek?
  • PsychoStarfish
    ZsozS mikor lesz szerver???
  • [HUN]Crassus
    Horvátország Knight!Apropó kicsit off leszek nem tudjátok a határon most tényleg kajaelkobzás van??
  • repro
    a zombie's Sarcophagi nevű hivatalos serveren Headquarters Raid nevű map megy...
  • repro
    de van egy ilyen pipa is...
  • repro
    Sound settingsbe nézzé mán körül lécci...
  • ZsozS
    Kutyika!

settings--> Music volume LOL
  • repro
    nekem az incendiary-n kívül nem jön be semmi
  • ZsozS
    hali all!

du. +int menni fog a szerverem, ha lehet csak DSL és Chello-val gyertek be!( vagy T1-el :) köcci
  • repro
    Disable Music.....
  • Gyadi
    Köszönöm Csillagfish :)
  • PsychoStarfish
    Ehhhehehehehehehehe
  • Al Bundy23
    Hol virbliztek???
  • [Rush]
    1BŐL A CHEAT
  • PsychoStarfish
    Tomee: Igen
  • PsychoStarfish
    summon agp_inventory.PickupW_AT4_Rocket
    summon agp_inventory.PickupW_M970_shotgun
    summon agp_inventory.PickupT_M14_Incendiary

parancsolja Gyadikám =)
  • Forrest Tomee
    Hali!

Ezek az mpcheat parancsok ugye csak olyan szervereken mennek ahol engedélyezik őket?
  • AirborneRanger
    Jah. Snipert nem muszáj.