60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#10962 Gyadi...
de leginkább a köcsög amcsik vannak úgy, hogy leszarják mi van veled...
én sajna még nem találkoztam normális medic-kel, de remélem ez hamar változni fog...
-
#10961 ha lesz este össznépi killing, akkor lécci visitsatok rám icq-n!!
45467896
thx, HOOAH -
#10960 Pl ha Gyadi medic, akkor jobb ha nem is kiabálsz neki mert max odabasz neked egy gránátot :) -
#10959 halisten találkoztam igen korrekt mediccel is. amint kiabáltam neki, 10-15 mp-n belül odajött és meggyógyitott. Szal vannak ilyen korrekt srácok is, de nem jellemző -
#10958 ezért kell, és én ezért játszom csak tobbnyire magyar teambe :) mert legalább ott van TEAMWORK.
a köcsök külföldiek meg ( tisztelet a kivételnek) meg leszarják hogy sebesült vagy e vagy sem.. -
#10957 hát de ha nem hallgatnak a parancsra amit a squad leader nyomat nekik, akkor mit csinálsz?
kiszavazni sem lehetett... -
#10956 éppen ezért van az hogy minden Fireteam-ben van 1 medic. Mert ugye nem szerte széjjel kéne menni hanem mindnekinek a parancsnokot követni....bazz mi lenne ha élöbe is igy menne a dolog, a squad leader kiadja a parancsot, teszem azt Take COver, a többiek meg visszaüvöltik hogy Kabbe a faszom, hagyj lövöldözni!!! -
#10955 ez a medic is csak arra jó, hogy a néppel még 1el több ok miatt lehessen anyázni a game-ben...
mert ha hívod, akkor a legtöbbször már vagy kinyiffant vagy pedig pont rambózik vhol a pálya másik felén, szal esélyed sincs, hogy a nagy sebesülést túléld... -
#10954 Fluga: ha korábban Lmentetted a save környvtáradat és az install után felülírtad azzal az Lmentettel a meglévőt akkor minden telejsített missziód available lesz újra... -
#10953 ma olyan jó medic voltam. Hátbalőttem szegény medic társamat (Stravinsky), hogy mindenkin én segíthessek :(( -
#10952 pedig a medic ha jól csinálja kap score-t rendesen (meg köszsönömöt az sem utsó) :)) -
#10951 Csináld meg a lövészetet, töltsd fel és minden available visszajön. -
#10950 mert most a log in sikerült viszont minden misszióm unavailable -
#10949 srácok ugye a traininget nem kell újra elvégezni?? -
#10948 engem meg a frász kerülgetett, hogy mivel 300+ órája nem játszottam, törölték az accomat. -
#10947 W 096 -
#10946 na keresek vmi szervert aztán gyertek -
#10945 nekem az első training egyből ment, a második eredményét már én sem tudtam Lküldeni... -
#10944 Bocs, hogy flugát írtam Fluga helyett. :) -
#10943 fluga, nyugi ez a time out probléma, egyszerűen nem tudsz bejelentkezni. Nekem tegnap 1.5 óra Log in nyomogatásba került mire meg lett az Accountom, 2 óra mire az első medic training eredményét feltöltöttem, de azóta csak nagy büdös semmi. A hiba most a HomeLan szerverein van, mait legkésőbb holnapig megcsinálnak.
Nem vagy egyedül. :) -
#10942 rics: tőlem mehet majd az össznépi killing
de mondom, ez a medic tényleg állat, főleg ha olyan ember az, mint amilyet én is leírtam, hogy én is ordibáltam medic-ért, de a köcsög meg Lrohant kommandózni...
-
#10941 ja az első smile helyett ez : -
#10940 Szia Dexa! Mivel most keine csit, gyakrabban fogunk találkozni. Már csak a kiba alaplapom jönne meg, 1 hónapja van garicserén , és végre nem 1.8 al menne a 2.4 es procim és ha lőnek szabadtéren nem menne le az fps 15 re
Eza vérzés se nagyon tiszta, van mikor meglőnek, kiabálok medic mint állat, és mire odaér a medic már nem vérzek, elmúlik
D.u. mehet az írtás, vgytok Ts-en, mert akkor meg lehet beszélni össznép killinget -
#10939 eh nincs official east b se -
#10938 ok bridge se lesz :) -
#10937 akkor keress vmit míg visszajövök... -
#10936 hja de ez weapons cache :) aztat meg nem szeressem -
#10935 már nincs, mert most leléptem kajálni...
-
#10934 kicsit tele van -
#10933 megyek is :)
-
#10932 official E 030 -
#10931 nekem is megy az 1.9 rendesen. A time out-ot meg 24 belül megcsinálják -
#10930 bent gamelek, meglőnek, szólok a srácnak, hogy "Medic" erre a köcsögje meg Lrohan Rambózni darálós faszika ellen...
csá rics, rég láttalak... -
#10929 game game most most :) -
#10928 amolyan stamina szerü asszem :)ha sokat futsz lemegy aztán nem tudsz futnyi :) legalánbbi asszem -
#10927 Hál istennek nekem nekem megvan az összes accountom egyszer nem volt time out, minden tréninget azonnal feltöltött, azonnal csatlakozom minden serverre, és tegnap meglátogattam több official servert is és azok is nagyon jók lettek. A pingem is lejebb ment, sehol lagg, szal nekem minden kira :)
És kira h fel lehet venni végre a team fegyverét :)
Így h nekem semmi hiba nem jelntkezett, nagyon fasza ez az 1.9.
Amugy mia péket jelent jobb alul a manus melletti zöld csík? Még nem jöttem rá :). A másik ugye a célzásom mértéke és ha eltalálnak ez megy le egyre jobban míg vérzek, ill variállódik, ha futok, megyek gugolok, fexek. -
#10926 hát én is várom már, hogy végre feltölthessem a 2. training eredményeit...
-
sniper* #10925 köszi!
már jön is lefele -
#10924 Igen igen Fluga amikor felraktam ay 1.9 minden ment csak unistall mert kevés volt a server vissza 1.7 most nincs 1.7 server back 1.9 és most meg a rohat pass miatt nem tudok mit csinálni ez már nem LOL -
#10923 és bazdmeg ezek nyertek meg egy világháborút. egyszerűen képtelenek egy épkézláb rendszert összehozni. számomra ez érthetetlen. és verik a nyálukat mint az állat, hogy milyen jó meg mittudomén. hát ne csodálkozzanak, hogy egymást lövik halomra, amikor nemhogy egy barát ellenségfelsimerő rendszert,de még egy köcsög játékprogramot sem tudnak megírni rendesen.