60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#11309 Nos én is egy ilyen " fine instrument of warfare" vagyok :) -
#11308 Bundy ebben azesetben
"Well, from my way
of thinking, sir,
this entire mission is
a serious misallocation of valuable
military resources.
Well, it seems to me, sir,
that God gave me a special gift,
made me a fine instrument of warfare.
if you was to put me
and this sniper rifle
anywhere up to
and including 1 mile
of Adolf Hitler
with a clear line
of sight, sir--
Pack your bags, fellas.
War's over."
-
#11307 MONDOM MEDIC és nem FEKETE ANGYAL :) -
#11306 OK de agyonfecskendezlek méreggel és kiveszem a kezedböl a puskát :) -
#11305 a 2.0-ban a medicet lecserélik egy mobiltelefonra majd :) -
#11303 ha jol sejtem ma sniper muvi lesz asszem, mert multkor elmaradt :) de te csak medic lehetsz :) -
#11302 ha jol sejtem ma sniper muvi lesz asszem, mert multkor elmaradt :) de te csak medic lehetsz :) -
#11301 Én jövök :) és a filmben is akarok szerepelni :) Jol kifilézem fisht és utána Buli :) -
#11300 Lol
Este game Mehet? -
#11299 :) majd ha jön :D észre fogod venni ki káromkodik :D -
#11298 nem hozzá még nem volt szerencsém :) -
#11297 flugát hallotad már??? :))))) Le se tudnám irni söt megismételni se ha fluga ideges egyes beszólásait :)) ha nem figyelsz oda rögtön tudod hoyg fluga az aki fent van a TSen .) -
#11296 heh fish az nagy balfasz :) akárcsak én...amugy is imádok brahizni gamelés közbe, és most hogy van ts dolog is igy sokkal jobb :) veletek is jó gémelni....imádom rush hangját amikor szencségel ha lelövik....ha lelövik :) -
#11295 azért meg kell mondjam (bár mindenki leszarja:)) jo volt belecsöppeni ebbe a társaságba!! Jocsávok vagytok :) na nem ugy...., de persze nem mindenki....akinek inge vegye magára :) -
#11294 nem tom
de örülök amíkor előkerültök te meg fish ...
jó a hangulat :)) -
#11293 persze :)) csak szar volt látni hoyg ha medic lennél és ott visonaganék a füledbe hogy MEDIC, szarnál le azt üvöltenéd vissza hogy kabbe a brékom, menj korházba :))) -
#11292 nekem csak a Sniper jön be :) imádom bármelyik játékban .) életben is birnám .)
Kollega :D elfogadtál squad tagnak? -
#11291 ugy legyen kollega!! nekem annyira nem megy a snipereleés, csak néha jó egy két körben vagdalozni vel :)
amugy jobban birom a squad leader-séget, vagy a granadier szerepét, most már kezdek belejönni a 203-as kezelésébe is :) -
#11290 kollega miért is jó még velem gémelni?? :) há biztosan nem azé mert jókat tudok röhögni egy egy mokás dolgon :)) -
#11289 na majd jol belejövök ujbol a játékba és elveszem töled :) -
#11288 nem kaptam meg :) -
#11287 de snipernek :) de eddig igen kevésszer jutottam ahhoz a csodálas müszerhez amit m24-nek hivnak :) na mostmár több az esélyem :) -
#11286 ne fenyegess :) -
#11285 jovlvan strahd kollega nekem igy is jo lesz :) -
#11284 én is ,) -
#11283 Mekkora az a bérelt vonal? Szerintem 10 Mbit nem ártana. -
#11282 Mekkora az a bérelt vonal? Szerintem 10 Mbit nem ártana. -
#11281 köc
remélem még viszatérünk erre a közeljövőben :)) -
#11279 küldtem neked mailt. -
#11278 jah -
#11277 egyébként Bundy is jó arc :))
kifejezetten szeretem hallani a kétségbeesett "medic","medic" kiáltásait.ő vérzik én meg söpröm be a pontokat a gyógyításért(meg néha nyelem az ólmot)
de nem csak ezért jó vele gémelni :))
ja végre nem kell Strahd_ mentesen nyomnunk :D kerály :D (bár az admin hozzáférés és a banner nem megoldott de az ráér) :))) -
#11276 nem jó... mert nem olvasom el az oda menö leveleket...(spamek miatt) a tied jo mert akor dobok rá mailt... -
#11275 :) THX :D mem baj most csak dacbol is bundy csapatába megyek medicnek :) és felete fogok álni és nézni amint elvérzik .) -
#11274 na végre
ezt jó hallani=)
akkor este ,)
jó ez a sniper.hu-s mailcímed? csináltam neked logót, átküldeném =) -
#11273 Strahd_ jó arc nem vele van a gond !!
lehet, hogy ő harcolni akar és nem medicezni :))
ez nagy majomság, hogy ráeröltetik arra a medic szerepét aki nem választja.de ezt az idő megoldja úgyis (mindenkinek lesz medic medálja)
:)) -
#11272 figyu! +csinálták már a login problémát armyék? -
#11271 Slow csak te nem voltál tegnaőp tegnaptol már jöttem ujbol .) ma is leszek -
#11270 Bundy én bokorugro vagy Sniper vagyok nem orvosnak valo én csak követem a parancsokat :) nem vagyok se Leader se orvosnak való :) de frontra küldetsz védem a zsiros seged hogy ne löjenek le... -
#11269 mivel strahd nem armyzik, ez a lehetőség még neten se fenyeget...=)
csak vigyázz, nehogy neverwinterezzél ;))
:P<---for strahd ,)
egyébként régen nem snipernek készültél kispajti? ;)
-
#11268 Bundy Simán :)