60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#11729 mert egy 6 perces film 200 mega :( -
#11728 Valójában azt se tudom kikkel vagyok együtt.
Volt 2RF-esek, Ricsik, Cirek meg én? -
#11727 mpgt lehet valahogy kissebbé tenni? -
#11726 :):):) -
#11725 Valószínűleg azért, mert nem mondjátok meg nekem a medic teszt megoldóképletét! -
#11724 na bazz szerencsétlenkedem=)))
télleg húzok=)
akkor valaki találja ki a rendszerét okosan
mighty, te komoly felnőttnek tűnsz=) -
#11723 Keddre nem? -
#11722 http://members.chello.hu/sadpanda/aao/ligastyle.jpg -
#11721 nemtom...hétvége, asszem ;) -
#11720 :)))))))))))) -
#11719 stb az milyen napra esik majd Slow? :) -
#11718 Ja :D lol Istenkirály vagyok :D -
#11717 Szar mi :) patacsi volt a gyilkológép :D de Fish nyerte el a ROE különdijat :D -
#11716 Najó. De akkor miért nem lett szólva nekünk? :D:D:D:D lol -
#11715 nézzed má meg=)
a lényege, hogy dátumokat kell kiírni és jelentkezni, hogy ki mikor ér rá, utána lehet szétosztani ,) -
#11714 igen ezért.. :) én is igy tudom... -
#11713 Na de azért az elég gáz hogy Rush, Cirek Starfish kikapott 174:2-re Gaterr, Slow, Patacsi-tól :D:D:D nem reális :D:D:D:D lol -
#11712 na akkor este is ez lesz a téma, ezt fogom hallgatni 5orában ecsetelve :))) -
#11711 utso Off akit érdekel még vannak jo videoim bemutatokról .) Na ennyi off elég volt :)) -
#11710 Én Flashben összedobom a kinézetet, meg minden ha kell. Akkor a névösszesorsolást Strahd_-ra bízzuk, Utánna felkerül az oldalra az adott war napon a csapatok összeállítása stb... na ... jár az agyam :D lol -
#11709 na mindegy, copy-paste, bocs:
http://members.chello.hu/sadpanda/aao/ligastyle.jpg -
#11708 Úgy tudom, hogy az -(xSU)- pont ezért alakult meg. -
#11707 a fórum bedurcizott:
"Az üzenet tiltott HTML kódot tartalmaz. A hozzászólásod nem jelenik meg." -
#11706 SFish az eredményt mint konstans égesd bele :D -
#11705 Ja Off OFF:) bekk to the army theme :)
Szal én ma este nem leszek (örültök mi? föleg te slow :)) -
#11704 Slow is ezzel védekezik -
#11703 gyakorlás kérdése kb 3. elövételre már simán menne elsöre senki se isten vagy nagyon van érzéke hozzá :) vagy csak mi vagyunk(voltunk) bénák... -
#11702 Én kosarazom, szal a mozgás megvan :D -
#11701 na léptem, majd este leszek, itt a tervezet, lehetbonyolítani ;)
http://members.chello.hu/sadpanda/aao/ligastyle.jpg -
#11700 no mindegy agyonoffoltuk a topicot :) akit érdekel szertettel várunk :) nem lesz senki nagy samuráj (csak ha rengeteget gyakorol .) ) de jó társaságban lesz és egy kis mozgás nem árt :) -
#11699 180kb :)na de én akkor sem probálnám ki bazze amilyen looser vagyok tuti levágnám vagy a tökeimet vagy a fejemet :) -
#11698 nem tudom milyen magas vagy és miylen hosszak a kezeid , de egy én most a 172 cm magas magarol beszélek alig birtam eklöveni az eleján tul hosszunak tünt a kard :) elrakás az könnyebb :) -
#11697 ahh elövenni még csak elövenném, de azt a visszarakást nem probálnám meg :))))az elég gecinek tünik :) asszem én szurnám golyszin magam :) -
#11696 Amúgy Starhd_ Ha tudok valamiben segíteni szójá nyugodtan :D Mármint a 2RF húpsz akarom mondani az xSU dolgokra gondolok :D:D:D:D:D lol -
#11695 pedig egy Sniper egy ksi késel mikre lenne néha képes nem kéne közelharcolni az m24 esel :) -
#11694 -
#11693 én szivesen elmennék, de csak NÉZNI.
engem nem érdekel a kardelőhuzás müvészete, bár biztos franko a koreográfiája, csak valahogy nem tudok elképzelni egy SNIPER-t egy baszott nagy haleffal az oldalán, hátán :) -
#11692 Olyan jót röhögnék rajatad ha most a kezedbe adok egy katanát hogy hogy veszed elö :DDD -
#11691 ne vedd el a kedvét csak azért mert te lusta vagy lejönni :) -
#11690 hát mit kell azon müvészkedni? elörántod azt csokolom :) hát bazze már ez is müvészet? :)