60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • Mighty_
    Egy-két helyesírási hiba közbecsúszott, nálam még jók voltak az írások, mikor elküldtem GJoe-nak...

Minden esetre a pontoknál:
    -10 pont elhalálozásért
  • Mighty_
    Hétfőn éjjel én még csak SU-ról tudtam. Kedd éjjelre már xSU volt :)
  • Mighty_
    Fegyverválasztás, pontosztás, honor-tábla
  • ricsik
    eredeti... (bár nem voltam ott a névkitalálásnál, igy nem is szidom ...) :))))
  • lala29
    koszi
  • ricsik
    20-30 között asziszem már 2500 és nem arányosan nó, 30-40 között már 4000 asszem, szal egyre keservesebben fog növekedni, bár az ér a legtöbbet ha jóval több pontod van a csapattársaidnál igy nagy eséllyel te választhatsz legelőször fegyvert
  • Mighty_
    Extremely Special Unit
  • knight16
    Pontokat kell gyűjteni, az növeli a honort. 10-20 honor között 1000 pontot, 20 fölött már 2000-et, és ez folyamatosan emelkedik ilyen 10-es sávokban. A lényeg hogy ölj sok ellent, próbálj meg életben maradni, ne lődd szét a csapattársak seggét stb. A csapat vezetője + pontot is kap.
  • ricsik
    már csak azt kérdezném mit is jelent a xSU? :))), mertugye jólinformált vagyok :))))
  • ricsik
    Roger
  • Mighty_
    gameport.utca.hu
    Ott a sections részben olvasd el az army-s cikket.
  • lala29
    Hay, valaki árulja már el nekem mitöl nő gyorsan a honor, nyagyon kevéske az a 17 ami nekem van:-(
  • ricsik
    nálunk a cégnél az 512 kbit helyett valami 8-900 lett és 60kl helyett 100k-val repeszt :)))
    lehet hogy Zsozs féle szegény gamerek sávát osztották szét azoknak, akik megérdemlik :))))))))
  • ricsik
    megelőztelek
  • ricsik
    ja azis jó, ha kitömörited simán oda ahol van hely és onnan setup, bár akkor még más program is kiirhatja h nincs elég hely a c lemezen a telepitéshez
  • patacsi HUN
    xp-n sajátgép-tulajdonságok-speciális-környezeti változók és az útvonal megadása a már létrehozott nagy meghajtón levő temp könyvtárhoz
    csak rendszergazdaként
    nekem bejött :))
  • ricsik
    a windows temp könyvtárát kell átrakni a másik vinyóra/particióra, ahol van hely
    rendszer a vezérlőpultnál, speciális, környezeti változók -xp esetén
    asszem .)
  • repro
    nyisd meg Winzippel az exe-t
  • Audiogenius
    letoltottem a 1.7-1.9 upgrade-et. csak a c: drive-on nincs eleg helyem a temp file-nak. nem lehet beallitani valahogy hogy ne oda probalja kitomoriteni az installalast? az 1.7 sem oda van telepitve.
  • Atiti
    sziasztok! Már sokszor próbálta. imádom a tetves chellot *************************************
  • Eisenhower
    garet nem igaz^.^ me azota lettek zsir uj gépek
  • Mighty_
    Akkor próbálja meg, amit mondtam. Kapcsolja ki a számítógépet, áramtalanítsa a modemet, 2 perc wait. Modem áramalá helyezés, online led kigyulladás, szg. bekapcs.
  • Dexa
    Zsozsi most kemény 6k letöltési sebességgel nyomul sajna...
  • Dexa
    Hát pedig szoktak magyarok gamelni ott is csak valszeg nem akkor amikor TE is ott vagy...
  • Mighty_
    Miért, miért? Mert vagy állandóan tele van külföldivel és nem fér be egy magyar se. Vagy üresen kong. Vagy beférünk és akkor orrvérzésig játszunk, pláne, ha ott van Ricsik is váltani pályát.
  • Mighty_
    Mit takar az, hogy lassú? 5-6kbyte a letöltés? Olvastam az index chellos topicjában, hogy egy modem reset megoldhatja ezt a problémát. Remélem ez működik nálad is. Egy próbát minden esetre megér.
  • The Garrett
    a MOhaa lanok helyszinének egyik szervergépéről lenne szó. De mondjuk landoron magyart én még nemigenláttam csak külföldit.

(amugy legyen :) )
  • ZsozS
    szia MIndenkinek!

Nekem még mindig szar a csellóm! Lassú mint a szar! Azóta már sokszor felhívtam a központot és nem tudtak igazán semmit sem mondani arról, hogy mikorra lesz +oldás! Valamit nagyon elkúrtak ennél a kib*szott fejlesztésnél. Úgyhogy skacok nemtom mikor fogok tudni jönni gémelni! Egy biztos, ha egyszer végre jó lesz a netem, kiadom magamból az összes dühöt! Addig is jó gémelést mindenkinek!
  • patacsi HUN
    ott van a szeren az új Kutyika image
  • PsychoStarfish
    Csináljunk Audio? :D
  • Kutyika
    Heh, a kutyatudja...
  • Mighty_
    perfect
  • Eisenhower
    vagy az a régi gép volt?
  • Eisenhower
    jah gép asszem meg p4 2giga vmi ilyesmi^.^
  • Mighty_
    katt ide, vagy a logomra

Egyébként ritkán használom,inkabb irc. Most meg melozom és se icq, se irc. Csak a forum...
  • Eisenhower
    mighty icq számod?
  • Audiogenius
    Udv!
    visszaertem kethetes "nyaralasombol" toltom is le a 1.9-et

ui: ugylatszik mar csak nekem nincs bannerem
  • Kutyika
    Jééé, jó!
  • Mighty_
    Látszik valami kutya. Csinál is valamit...a pöcsét nyalogatja?
  • Mighty_
    Ok, az cool! Viszont én a vasat kérdeztem. A netkapcsolat csak a következő kérdés lett volna :)