60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#11891 Na bazzzzz -
#11890 milyen card? -
#11889 Srácok gáz van alig látok valamit a képernyőn meghalt a video kari :(
Legalább 1 1,5-hétig nem tok jűáccani :( -
#11888 ha valakinek van kedve jöhet egy kicsit beserv.homeftp.net -
#11887 Minden este van ! -
#11886 Üdvicsek mindenkinek! Ma lessz akkor ? -
#11885 helyes :) na vérge valami pozitiv dolog má :) -
#11884 szia Bundy!
Persze, hogy mehet a hent! Sőőt ne kerüljetek elém, mert most kilövöm magaból az ideget, amit 6 nap alatt nyomott fel bennem a cselló! Még a szerverem nem megy, de most fogok a magasabb csomagra váltani a csellónál! 256 lesz az upload-om és publikussá tetetem a szervert -
#11883 csá zsozs :) már hiányoztál.....de főleg a szervered.. :)))
este mehet a Hentelés? -
#11882 Játszani tudok csak a medicet nem tudom letenni mert nem viszi fel az eredményeket. Azt megköszönném -
#11881 Játszani tudsz rendesen? Csak a kiképzés eredményét nem tudod elküldeni? Mert ha este hazamegyek, megpróbálhatom neked megcsinálni, hátha nekem nem lesz timed out. -
#11880 a Hócipőm ki van ezzel az elba.....ot gameval hogy ezt a Time Out dolgot nem tudom megoldani. Már mindent kipróbálta de mindent de akkor sem akar connektálni. Már várom az új javítást a gamehoz mert ez így gáz. Nem tudom letenni azt a ...... MEDIC vizsgát -
#11879 sztok!
megy a csllóm és ennek örömére (+a tiétekre)megváltoztattam a banimat -
#11878 Szevasz Mighty. NEm tudnád megadni a medic tréning tesztjeit?? -
#11877 Tudomásom szerint nincs. -
Tijua #11876 Nos, senki nem tud segiteni ebben: #11565 ?
Már millió helyen utánanéztem, de nem találtam semmit. Nem tudom elhinni, hogy ne lehessen valamit kezdeni ezzel...
-
#11875 Ha mást nem akarsz állítani a serveren, akkor akár publikussá is tehetnéd :) -
#11874 A legfrisebb verzió az 1.9-es
Letöltheted a patchet vagy a fullt a www.fpscentral.hu oldalról. -
#11873 Official és unofficial server között pont ez az egy különbség. Csak az official (vagy leased official) server számolja az honorokat. -
#11871 Jaaa annyi hogy ez a bemásolmom dolog nem oldotta meg a Time Out problémámat -
#11870 Na ez az de legalább annyit kellne elérni hogy számolja a mi serverünkön is a honor-t
-
#11869 Official servert nem lehet indítani sajnos. -
#11868 a Lényeg hogy most tesztelgetjük már él a dolog de még nem publikus. Most épp az a gond hogy csak unoficial serverként üzemel úgy meg gagyi. De szerintem egy két hét és meglessz. Már minden megy tutin esténként azon nyomjuk a gamét -
#11867 amuhy Thx az infot. -
#11866 HEhe erről csak annyit hogy: Írogattam say be csomószor míg nemtaláltam meg a call for medic bondet.
A csapattárs meg rámszólt hogy: Than call for medic if you need one :D -
#11865 Nincs mit!
Mikor lesz kész a server? :) -
#11864 Nagyon szépen köszönöm -
#11863 Csak annyit tennék hozzá, hogy nem átírni kell, hanem neked kell betenni azt a két sort (mondjuk a file legvégére). -
#11862 Prank ezt javasolja két oldallal arréb. -
#11861 Gyerekek mondja meg valaki hogy meddig olvassak vissza hogy megtaláljam a megoldást a TimeOut -hoz -
#11860 sziasztok!
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó a neteeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!! Kira! Reszkessen minden ellen! hehh! de azé' útálom a CSELLÓT -
#11859 Kritikát vettem -
#11858 még az lenne jo lescriptelni hoyg midnen poziciónak ugy van neve... amit a reportal ad meg :) oda kel hivni az orvost +report ennél jobban nem nagyon fogod tudni a harc hevében hini az orvost. -
#11857 Gratulálok eddig ez a legidegesitöbb banner -
#11856 Van új a nap alatt, avagy a jó pap is holtig tanul.
Eme kis bevezető után egy két érdekesség. Lehet, hogy ti tudtátok ezt, azért had osszam meg veletek.
A sniper célzó képessége 1 rovátka hiján elérheti a maximumot (fekve, bipod kitámasztva, sérülésmentesen), ha a vele egy osztagban lévő vezetője mellette van.
Ha eltalálnak és vérzel, a lehetőségekhez mérten próbálj egy helyben maradni. Állítólag hamarabb eláll a vérzés.
Mikor viszonylagos fedezékben gránáttól találat ér ne kezdj el egyből kiabálni medic-ért, mert az ellenfél azt hiheti, hogy tiszta a terep és nincs ott senki. Inkább írásban kérjetek segítséget és jelentsétek a helyzeteteket. Egy talpraesett medic hívás nélkül is segít.
Mediceknek: A sérült csapattársakat a radaron lehet követni. Ha a vércsepp mellett pötty van, veled egy szinten található. Ha fel-le mutató jel, akkor értelem szerüen a poziciódtól feljebb/lentebb található a sérült egyén. A vércsepp mellett található betű azt takarja, hogy melyik csapatban van a sérült.
-
#11855 El is felejtettem hogy etetni is kell a drogmacit :) -
#11854 Slow csak akkor csinál bannert, ha viszel fűvet a dögnek -
#11853 Nehogymá én legyek egyedül akinek nincs bannere, Slow bácsi lécciii :)))) -
#11852 ehh, nekem is kell már valami állatos, szopós-nyalós logót csinálnom, mert most csak ez a lift ajtós van....... -
#11851 megyek helyetted :)))